Εδώ και κανά μήνα πιστεύω θα είχε φύγει…
Αντε ρε Μπρους, με τις ευλογίες σου για το διπλό.
Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Νάπολι και τη Λίβερπουλ σημειώθηκαν χθες βράδυ στην ιταλική πόλη. Από τις συμπλοκές αυτές δύο οπαδοί της αγγλικής ομάδας μαχαιρώθηκαν (27 και 52 ετών αντίστοιχα) και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους, ενώ τέσσερις ακόμα τραυματίστηκαν, αρνούμενοι όμως να δεχτούν ιατρική περιποίηση.
Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα σήμερα έξω από το γήπεδο της Νάπολι καθώς 3.000 Άγγλοι έχουν ταξιδέψει στην Ιταλία για τον αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στη Νάπολι για το Europa League, καθώς υπάρχει φόβος για έκτροπα μετά τα χτεσινοβραδινά γεγονότα.
Μάλιστα…
Δεχόμαστε πυρά από παντού. Δεν μου φαίνεται καλό τούτο το φεγγάρι… Άντε και να δούμε πώς θα ξεμπερδέψουμε…
Με μια άσχημη έκβαση του σημερινού αγώνα, τίποτα επεισόδια και καμιά τιμωρία μας βλέπω… Όλα σκατά!
Και το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω φως από πουθενά…
Και αν και έχω σταματήσει την πρωσοπολατρεία από την εποχή που φορούσε τα κόκινα ο Ζάρκο Πάσπαλιε, θα αποτολμήσω να πω ένα όνομα…
[SPOILER]Να το πω;
[SPOILER]Θα το πω
[SPOILER]Το λέω[SPOILER]Ζοζέ…[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
2 οπαδοί της Λίβερπουλ μαχαιρώθηκαν και πήγαν σε νοσοκομείο…
3 Ναπολιτάνοι κρατούνται…
Αρχίσαμε
Μπα αυτός θα κάτσει κανα δυο χρονάκια real θα τα πάρει όλα και μετά έφυγε για Man Utd που πάντα ήθελε θα τα πάρει και εκεί και θα γίνει ο πιο επιτυχημένος προπονητής ever (αν και εγώ και τώρα τον θεωρώ)
Αν πάρει εμάς και μας ‘φτιάξει’ πάντως,η επιτυχία για αυτόν θα είναι μεγαλύτερη :roll:
Καλά θα ήταν… αλλά…
Edit: 0-0… πάλι καλά!
Το σκεπτικό μου για το Ζοζέ είναι το εξής. Τι παραπάνω θα μπορούσε να επιτύχει ο Εκλεκτός από το να αναστήσει τον απόλυτα πεθαμένο. Η μανγιου είναι ήδη επιτυχημένη (σκατά στο στόμα μου), αλλά πιστεύω ότι ένα concept σαν το δικό μας είναι η απόλυτη πρόκληση για τον απόλυτα φιλόδοξο χαρακτήρα του…
Εγώ μαζί σου είμαι τοξικέ. Άλλωστε είμαι από αυτούς που από τότε που έμαθα τον Ζοζέ και για τον χαρακτήρα του πραγματικά τον αγάπησα. Είναι ΘΕΟΘΕΟΥΛΑΣ ο άνθρωπος και θα ήθελα πάρα πολύ να αναλάβει κάποια στιγμή την ομάδα μας.
O Ζοζέ με έχει διχάσει. Τον σιχαίνομαι και τον γουστάρω για τα ίδια ακριβώς πράγματα. Ματαιόδοξος, υπερφίαλος, αλαζόνας, εγωμανής, που θέλει πάντα να αποδεικνύει ότι είναι πρώτος και που στο τέλος το αποδεικνύει. Και η ομάδα είναι πάνω απ’όλα. Και είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Εμείς το ξέρουμε. Αυτός έχει καταλάβει ότι είμαστε το μεγαλύτερο στοίχημα που θα μπορούσε να βάλει;
Μπα εγώ έχω αποφασίσει ό τύπος είναι άπαιχτος. Τον γουστάρω άπειρα για όλα όσα έγραψες! Μακάρι να έρθει αλλά πριν το Σεπτέμβρη του 2012 δε παίζει να φύγει από την Real!
Συμφωνώ. Το θέμα είναι σε 2 χρόνια, πόσο χαμηλά μπορούμε να κατέβουμε ακόμα;
Ας είμαστε αισιόδοξοι (το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον) και ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει η φάση!
Σωστός. Από υπερβολική ελπίδα δεν πέθανε κανείς.
Το θέμα είναι ότι και από σκέτη ελπίδα δεν πρόκοψε κανείς…
Αν δεν φύγει ο προπονητής…δεν πρόκειται να υπάρξει ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ο τύπος είναι άμπαλος και άσχετος
Έχει κάνει την λίβερπουλ την πιο μικρή ομάδα που παλέυει για την σωτηρία της
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
^^^^
:lol::lol::lol::lol::lol:
[SPOILER]λιγα λογια για κλισι και σκιλασι :blues:[/SPOILER]