Liverpool

^^^^^^^^
Π-Α-Τ-Ω-Μ-Α

Έλιωσα.

τι περιμενετε κυριοι!!! ΦΑΗΤΚΛΑΜΠ

:lol2::lol2::lol2:

*να πεθάνει ο ντε γιονγκ…χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

θεος :smiley:

[B]«Για να τον διώξουν, θα 'ναι καλός ο Ράικαρντ»[/B]

[B]Με ειρωνική και περιπαικτική διάθεση απάντησε ο Ρόι Χότζον όταν ρωτήθηκε για άλλη μια φορά για το ενδεχόμενο αντικατάστασής του από τον Φρανκ Ράικαρντ στον πάγκο της Λίβερπουλ. [/B]Η εν λόγω φημολογία δεν φαίνεται να αγγίζει τον προπονητή των «κόκκινων» που τόνισε ότι έχει τις απαραίτητες αντοχές.
[B]
«Ξέρω ότι ο Ράικαρντ έχει απολυθεί από τη Γαλατάσαραϊ. [U]Πρέπει να είναι πολύ καλός προπονητής για να τον διώξει η Γαλατάσαραϊ[/U]»,[/B] τόνισε εμφατικά ο Χότζον και συνέχισε:

«Αυτά που συζητάτε αφορούν τα λεγόμενα του ατζέντη του Φρανκ Ράικαρντ που προσπαθεί να κάνει το όνομά του να μένει στην δημοσιότητα. Όλα είναι φήμες. Τα έζησα αυτά επί 2,5 χρόνια στην Ίντερ, όταν οι ιταλικές εφημερίδες παρουσίαζαν κάθε μέρα και έναν υποψήφιο αντικαταστάτη μου. Η κατάληξη ήταν να μου προσφερθεί ένα νέο συμβόλαιο, όμως είχα πάρει την απόφασή μου να πάω στην Μπλάκμπερν. Αν άντεξα 2,5 χρόνια στο Μιλάνο αυτή τη φημολογία, τότε θα την αντέξω και τώρα. Μην ανησυχείτε».

Δόξα τον Δία,σταυρώσαμε νίκη ρε γαμώτο!
Άντε να πάρει η ομάδα τα πάνω της μπας και μας δούμε καλύτερα του χρόνου…

Ρε νικήσαμε ρεεεεεεεε

http://lengthtube.com/football-highlights/liverpool-vs-blackburn-rvs-24-10-2010-premier-league/
εδώ μπορείται να βρείτε στιγμιοτυπά απο την Νική μας…
Τουλάχιστον πετύχαμε νίκη αλλά ο κ…ο Χοτσόν πρέπει να πάρει τον ΠΟΥΛΟ

εδω ιταλια ειχε ενα αρθρο τορες με κυργιακο αγκαλια και να λεει οι 2 σωτηρες της λιβερπουλ!:stuck_out_tongue:

Δεν έχω κάτι κατά του Sotis, αλλά όταν ο καλύτερός μας παίκτης είναι ένα μπακ, που πέρσι αποκτήθηκε σαν έσχατη λύση και φέτος ήταν να φύγει το καλοκαίρι, αυτό λέει πολλά.

Έτσι. Όταν έχεις στην ομάδα θεωρητικά ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και περιμένεις ένα Sotis (και κάθε Sotis) να σώσει την παρτίδα εεεε άστα βράστα…

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, απλά πρέπει να κρατάμε το θρεντ ζωντανό…:p:p:p

Ωραιος, γιατι ετσι οταν διαλυθει αυριο μεθαυριο η Λιβερπουλ, θα 'χουμε το τοπικ. :yahoo:

:lol:

Η Liverpool είναι ιδέα. Δε διαλύεται. :slight_smile:

Μπήκαν λεφτά για μεταγραφές και έχουν τρελαθεί στις φήμες… http://www.liverpoolfc.tv/news/transfer-gossip

Ρε πήραμε το πρώτο μας διπλό!!!

Mε τα χιλια ζορια αλλα ναι ειναι γεγονος.Χρονια εφιαλτης προβλεπεται,υπομονη τι αλλο να κανεις.

αντε να ανεβαινουν ψυχολογικα

Φύγαμε και από την ζώνη υποβιβασμού (θέμα χρόνου ήταν φυσικά) αλλά όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα. Τώρα ελπίζω να ανεβούμε και στην Ευρώπη λίγο!