Liverpool

Αυτό ακριβώς… δεν έχω τίποτα εναντίον του Σώτη αλλά ρε πούστη μου έχουμε μέχρι και πρωταθλητή κόσμου…

Σκρτελ: “Θέλω να μοιάσω στον Κυργιάκο!”

Μ’ αρεσει που εχουμε παιχτες με φιλοδοξιες. :smiley:

Τον παρεξηγήσατε. Εννοεί ότι παρατάει το σκινχεντ λουκ και θα πιάνει το μαλλί κοτσίδα…

2-0 απο την stoke,δεν μπορουν ουτε στα ευκολα.

Πλάκα πλάκα δεν τονε θέλαμε το Γκόμεζ αλλα μια χαρα γαμαει στη Γερμανια

To Γκομεζ δε θα τον ηθελα ουτε για το Λαρισαϊκο Αγιου Παυλου.

Φέρτε Καμπτεβίλα για μπακ και Γιορέντε για φορ.

1 μηνα εξω ο τζεραρντ που τραυματιστηκε σε φιλικο της εθνικης του ομαδας.

Ναι, ο Καπέλο κατηγορείται ότι αθέτησε τη συμφωνία να παίξει μία ώρα και ο Στιβ τραυματίστηκε. Πάντως, στο λιμάνι πνέουν μένεα κατά του Ιταλού. Και πολύ καλά κάνουν. Ο Κάουτ ψιλοαμφίβολος (δεν έπαιε προχθές με την εθνική) και συνεχίζεται το χάλι μας παντού…

Η Λίβερπουλ βλέπει Σαμαρά

:wacko::? Eλπιζω να μην ισχυει…

Ε απογοητευθηκαν με τον ΓΑΠ και ο Σαμαρας τους φαινεται πιο σοβαρη λυση…

Όσο να’ναι προσδίδει ταχύτητα στην ομάδα…:stuck_out_tongue:

Ηττα στο 90 με την τοτεναμ,αν βγουμε ευρωπη φετος θα ειναι θαυμα,κατσε να σωθουμε πρωτα ομως.:stuck_out_tongue:

Γαμάει η ομάδα…

[SPOILER]ΔΕΕΕΕΕΝ[/SPOILER]

Μόλις επληροφορήθην ότι η αξιότιμος ομάς ενδιαφέρεται ίνα αγοράσει τον Γάλλον ηγέτην Νζιμβρίλιον Σισσέν εκ του παο…

Άμα έχεις σχέδιο…

Μεταγραφάρα, στηρίζω!

Αν πάρει η Ομάδα τον Σισέ,αυτό σημαίνει και το τέλος της διεκδίκησης του τίτλου για τον ΠΑΟ για φέτος…
Εμείς πάλι δεν θα πάμε μπροστά με τον Σισέ πιστεύω…

Κάτω τα χερια από τον Σισσέ:lightsabre:

πέρα από την πλάκα όσο καλός και να είναι ο Σισσέ στην ελλάδα έχω την εντύπωση πως δεν θα κάνει πολλά πράγματα στη λίβερπουλ (αν πάει)…

Άλλη τρομερή είδηση: Ο Ρόϊ είναι σε δίλημμα για το περιβραχιόνιο αύριο. Μεταξύ του Πέπε Ρέϊνα και του… SOTIIIIS…

Mλκες, δεν είναι πλάκα…