Liverpool

Μαρινάκη μη κάνεις μεταγραφές το Γενάρη! Δώσε όλα τα λεφτά στη Λίβερπουλ για να κλείσει τη συμφωνία με Σισέ! :lol:

Refuse/resist to believe…

Τελικα, Πεπε αρχηγος, με τον Ισπανο να δειχνει ετοιμος να σηκωσει το βαρος του αρχηγου. :lol:

Περιφανής νίκη η χθεσινή. Μπράβο στην ταξιαρχία του στρατηγού Ρόϊ.
Δεν το είδα το ματς, αλλά φαίνεται ότι κερδίσαμε εύκολα και σίγουρα ευκολότερα από ότι περίμενα…

Επιτέλους νίκη με απίστευτο ποδόσφαιρο…

Σενάριο για Λίβερπουλ και Ροναλντίνιο

Σύμφωνα με το Itasportpress, οι Reds εξετάζουν την περίπτωση του παίκτη, τον οποίο ο Ρόι Χόντγκσον θεωρεί ιδανικό για παρτενέρ του Φερνάντο Τόρες.

Μάλιστα, ο βραζιλιάνος θα μπορούσε να έρθει στην ομάδα ως ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του με τη Μίλαν λήγει τον Ιούνιο.

Βέβαια για να ολοκληρωθεί το… deal, θα πρέπει και ο παίκτης να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις οι οποίες υπολογίζονται στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=81267#ixzz17VYRs38g

Ντοιιινγκ!:?8O

Ποτέ όμως… Πιο εύκολα θα πάει στον Άρη, παρά θα τον φέρει κάποιος σε μας… Παιχνίδια μάνατζερ μπας και τσιμπήσει καμιά ομάδα.

«Τρελαίνεται» ο Χότζον

Οι αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις που πραγματοποιεί η Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν είναι ικανές να στείλουν στον ψυχίατρο τους οπαδούς της, πόσω δε μάλλον τον προπονητή της.

O Ρόι Χότζον άρχισε να τρίβει καλά-καλά το πρόσωπό του στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης του Σαββάτου κόντρα στη Νιούκαστλ, προσπαθώντας να πιστέψει τί είχε συμβεί πάλι και μετά το 3-0 επί της Άστον Βίλα την προηγούμενη αγωνιστική έχανε και πάλι.

http://www.youtube.com/watch?v=aav46Lek0Rs&feature=player_embedded

:drunk::lol::lol:

Κι εμείς κάπως έτσι θα καταλήξουμε. Τικ, παραμιλητό, αλκοόλ και δεν ξέρω γω τι άλλο.
Και που είσαι ακόμα…

Άλλη μία καταπληκτική εμφάνιση σήμερα με την υπερδύναμη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Ουτρέχτη!!!

Υπνος,χοτζον το μπουλο.:stuck_out_tongue:

Σαλπιγγίδης: “Θέλω αντίπαλο την Λίβερπουλ”

Καταλάβαν όλοι πόσο για τον ΜΠΟΥΤΣΟ είμαστε…

Άδικο έχει;

Τρίμπαλο μέσα στο άνφιλντ με χατ-ρικ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ.8)

Μα αυτό είναι το γαμώτο. Ότι δεν έχει άδικο.

Πάντως και μαζί να κληρωθούν δεν ξέρω αν θα πάω (αν πάρει η Liverpool εισιτήρια φυσικά). Για τέτοια απογοήτευση μιλάμε!

ΠΑΟΚΑΚΙΑ μακάρι να κληρωθούμε να φάτε ένα γερό 5μπαλό μέσα στο Ανφιλντ…
Ξέρετε εμείς δεν είμαστε Αγιαξ…εμείς έχουμε ιστορία και δεν μασάμε απο έδρες!!!

Ρε γαύρε,μπαίνεις στον κόπο να βγάλεις χολή στο topic της Liverpool για τον ΠΑΟΚ?
Δεν ξέρω αν κάνεις χιούμορ,αλλά είναι τουλάχιστον υποτιμητικό για την Λίβερπουλ να μιλάς έτσι.

Είμαι και τα 2 btw

Απορώ πως ένας Μπαοκτζής υποστηρίζει μια ομάδα που είναι απο λιμάνι και φοράει κόκκινα… σύγχυση ταυτότητας θα έλεγα με την λίγη ιατρική γνώση που έχω…
Τέσπα ο ΠΑΟΚ καλά έκανε και πέρασε αλλά καλύτερα μην πέσεις με την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ…
Θα έχουμε τσο+λο εντός και εκτός έδρας…

Πάρα πολλοί ΠΑΟΚτσήδες γουστάρουν Λίβερπουλ,δεν είμαστε ζώα να τρελλαινόμαστε με ό,τι είναι κόκκινο #-o
Για την ακρίβεια μαζί με την Γιουβέντους είναι οι 2 αγαπημένες ξένες μας…
Και από την στιγμή που δεν σου έδωσα κανά δικαίωμα να μιλάς έτσι,απορώ γιατί μπήκα στον κόπο εξ’αρχής να ποστάρω…λάθος μου

[SPOILER][/SPOILER]

Romantic δεν με έχεις απογοητεύσει ποτέ…