Σήμερα μάθαμε τα εξής:
- Ο Ajax δεν έχει ιστορία
- Μπορείς να υποστηρίζεις μόνο ομάδες με το ίδιο χρώμα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ίδια γεωγραφική περιοχή
- Η φετινή Liverpool μπορεί να ρίξει 5άρα!
Σήμερα μάθαμε τα εξής:
Σαν τους εβραίους στο Άουσβιτς έχουμε γίνει… Συνηθίσαμε τόσο πολύ την τραγωδία και την αρρώστια που πλέον κάνουμε χαβαλέ…
Εεεεε μπορούμε να κάνουμε και τίποτε άλλο; Γελάμε με τα χάλια μας!
Τουλάχιστον έχουμε τα @@ να το παραδεχτούμε!
Σας το λέω να το ξέρετε:
[B]ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΛΑΜ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ[/B]
[SPOILER]Αναβλήθηκε το ματς…[/SPOILER]
αχχααχαχαχαχαχαχχα
Kηδεια εντος εδρας…[-X ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΚΟΜΗ?
Κι ο Ράφα αραχτός στο σπίτι του στο Λίβερπουλ, μετράει τα λεφτά του Μοράτι και περιμένει…
σε ρυθμο baby come back: COME BACK (NA-NA-NA-NA) RAFA COME BACK
που φτασαμε ω θεοι
Έχω σιχαθεί να με τη λένε για την Liverpool. Αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι ότι έχουν δίκιο!!!
H λίβερπουλ είναι σε χειρότερο επίπεδο και απο τον Ηρακλή…
Έχει καταντήσει ο Πανσερραικός της Ελλάδος
RAFA DONT COME BACK I WILL KICK YOUR ASS
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε όχι τέτοια σχόλια για την Πανσεραικάρα:):!:
Ρομάντικ ελπίζω πρώτος-πρώτος να υπογράψεις…
που φτάσαμε ρε
Και αν σκεφτείς ότι τα σενάρια κάνουν λόγω για Dalglish να αναλαμβάνει… δεν μπορείς να είσαι και πολύ αισιόδοξος…
Όταν και πιο παλιά είχε αναφερθεί το όνομα του άρχοντα Kenny είχα παραδεχτεί ότι δεν με χαλούσε. Γιατί ίσως η ομάδα χρειάζεται κάποιον σαν τον Dalglish, κάποιον που έζησε τα μεγαλεία από πρώτο χέρι, κάποιον που ξέρει τι σημαίνει η Liverpool είναι μεγάλη ομάδα.
Συνεχίζω να πιστεύω το ίδιο. Μια χαρά coach είχαμε και πάλι τίποτα. Δε ξέρω αν πραγματικά βοηθήσει ή όχι ο Dalglish. Tο μόνο σίγουρο είναι ότιη ψυχολογία των fans θα ανέβει κατά πολύ και ίσως επιστρέψει η πίστη στην ομάδα!
Με την ψυχη στο στομα 2-1 στο 92-93,επαιξε κ ο κυριακος.
Επιστροφή στις μεγαλειώδεις εμφανίσεις!!!
Δεν ήταν άσχημη η ομάδα χθες, το δικαιούμασταν το 2ο, αν και από θέση οφσάηντ μπήκε τέλος πάντων.
Ελπίζω να μην γυρίσει ο Μπενίτεθ.
Θα ναι τραγικό.
Οχι επειδή είναι άσχετος, αλλά έχει κλείσει ο κύκλος του και απόδειξε ότι είναι λίγο επικίνδυνος.
Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά (το καλύτερο της ματς εδώ και δυο χρόνια, απόσα έχω δει) και αν ο Τόρες ήταν λίγο πιο ομαδικός θα τόχε πάρει πιο χαλαρά.
Ματς με πολύ γρήγορο ρυθμό και πολλά τριγωνάκια από Liverpool.
Εγώ να πω την αμαρτία μου, γουστάρω Ράφα ειδικά σε σχέση με αυτούς που ακούγονται… Θεωρώ ότι με τον πόλεμο που του έκαναν τα τότε αφεντικά σκατά-στον-τάφο-τους για να τον αναγκάσουν σε παραίτηση και να γλιτώσουν την αποζημίωση, ό,τι μπορούσε έκανε. Με τα μισά λεφτά από τον Χόντζον και ΤΟΣΟ χάλια η ομάδα δεν ήταν…