Στην τελική η Λιβερπουλ κερδισμένη θα βγει. Είτε θα έχει Τόρρες-Σουάρεζ παρέα, είτε θα έχει +70 εκατομμύρια. Ο Τόρρες από την άλλη είναι αυτός που έχει να χάσει πολλά. Αν μείνει θα διατηρήσει το στάτους του ήρωα εκεί παρέα με Ρας και Φάουλερ, το εκλεκτό παιδί μιας πόλης. Αν φύγει θα έχει πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο με όχι και τόσο καλούς όρους… Δεν είναι ότι πάει στη Μπάρτσα, όπου σίγουρα θα σηκώσει τους τίτλους που του λείπουν…
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!!
Για εμάς νομίζω είναι φάση win-win! Για Τοrres. Ε το μέλλον θα δείξει
Χα χα, επική και όχι κακή ανάλυση Νικόλα μου (κάθε άλλο). Διαφωνώ στο ότι είμαστε εντάξει στα σεντρεμπάκ. Ο Κάρα είναι ψυχή αλλά είναι σε τρομακτική πτώση, οι άλλοι είναι του ύψους και (πιο πολύ) του βάθους.
Αυτό που θα πρέπει να μας προβληματίζει είναι το ότι δε μπορούμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες πολύ δυνατές μεταγραφές (Κιν, Κόουλ), παίκτες που θεωρητικά κολλάνε με το πνεύμα των scoucers και με το παραπάνω, αλλά στην πορεία αποδεικνύονται κακές. Επίσης, να μην ξεχνάμε ότι φέραμε ένα παίκτη τρελλαμένο να παίξει σε μας (Τόρες) και αυτός θέλει να φύγει… Όσο για την αύρα του Κέννυ, εγώ από αύρα ξέρω μόνο τα νερά…
Χαλισέκο συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά έχω την αίσθηση ότι ο μαρμαρωμένος βασιλιάς θέλει να το γυρίσει σε πατροπαράδοτο 4-4-2… Να’χει Τζέραρντ και Μεϊρέλες να τρέχουν πανικόβλητοι, βάλε και τον Κούητ που το κάνει ούτως ή άλλως, και κάποιον από τους ψιλοάστριφτους αριστερά, αλλά πίσω θέλουμε και σεντρε μπακ και αριστερο μπακ. Και μια λαμπάδα διαρκώς αναμένη στα εικονίσματα των αγίων Shankly και Paisley (μεγάλη η χάρη Τους) να μην χτυπήσει ο Ραούλ ή ο Στήβι…
Συμφωνώ και γω με χαλισέκο.
Με ζεστά εκατομμύρια έρχονται 3-4 παίκτες που ανεβάζουν την ομάδα.
Και για επίθεση εγώ προτείνω αυτόν:
Γιατί είναι ο Χουλκ…
εγω στηριζω Χουλκ
Ανελκά και 50 εκ.λίρες για Τόρες!
Η Λίβερπουλ ζήτησε από την Τσέλσι 50.000.000 λίρες και τον Νικολά Ανελκά προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του Φερνάντο Τόρες, αποκάλυψε αγγλικό μέσο!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Goal.com”, μπορεί οι “κόκκινοι” να έχουν απαντήσει αρνητικά στην αρχική πρόταση των Λονδρέζων ύψους 35.000.000 λίρων και στη νέα βελτιωμένη προσφορά που περιελάμβανε πέρα από 40.000.000 λίρες και τον Ντάνιελ Στάριτζ, όμως η πίεση που ασκεί ο 26χρονος Ισπανός φορ να πάρει μεταγραφή τους κρατάει μέσα στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων.
Έτσι, προκειμένου να μη “λουστούν” τις αρνητικές συνέπειες του να κρατήσουν έναν παίκτη ο οποίος έχει εκδηλώσει επίσημα την επιθυμία του να φύγει, πέρασαν στην… αντεπίθεση και έκαναν τη δική τους αντιπρόταση στους “μπλε” του Αμπράμοβιτς: 50.000.000 λίρες και τον Νικολά Ανελκά ως ελεύθερο με αντάλλαγμα τον Φερνάντο Τόρες!
Φυσικά, το όνομα του Ανελκά μόνο τυχαία δεν έπεσε στο τραπέζι, με τον 31χρονο Γάλλο φορ να θεωρείται ο πλέον ιδανικός για να καλύψει το κενό σε περίπτωση απώλειας του Τόρες.
Και αυτό γιατί είναι ένας ολοκληρωμένος στράικερ που προέρχεται από φουλ σεζόν στα πόδια του με την Τσέλσι και θα μπορέσει να συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Λουίς Σουάρες, συν το γεγονός ότι το “Άνφιλντ” μόνο άγνωστο περιβάλλον δεν θα είναι για τον ίδιο, από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ με τη μορφή δανεισμού τη σεζόν 2001-02.
Όπως γίνεται αντιληπτό, το θρίλερ αναφορικά με το αν ο Φερνάντο Τόρες θα μετακομίσει στην Τσέλσι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, και το πιθανότερο είναι το μυστήριο να λυθεί στα τέλη Ιανουαρίου οπότε και εκπνέει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.
Ο Αμπραμόβιτς ρίχνει 100 εκατομμύρια λίρες για τον Τόρες κι… άλλους
Ο Ρομάν Αμπραμόβιτς παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και χρηματοδοτεί με 100 εκατομμύρια λίρες (116 εκατομμύρια ευρώ) την Τσέλσι για να ενισχυθεί στο κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Το μεγαλύτερο μέρος από αυτό το ποσό, βέβαια, στην Αγγλία υπολογίζουν πως πάει στη Λίβερπουλ για τον Φερνάντο Τόρες.
Ο Ρώσος μεγιστάνας γνωρίζει πως η Τσέλσι είναι χρεωμένη, όπως και όλοι οι τεράστιοι βρετανικοί σύλλογοι, γι’ αυτό και χρηματοδοτεί προσωπικά τις μεταγραφές. Η Λίβερπουλ ζήτησε 50 εκατομμύρια λίρες και τον Νικολά Ανελκά, παλιότερα παίκτη της, για να παραχωρήσει τον 26χρονο Ισπανό και, πλέον, τα πάντα είναι ανοιχτά.
Η Λίβερπουλ, βέβαια, έχει δηλώσει πως δεν πουλά τον Τόρες, ο οποίος σε τέσσερις αγώνες με τον Κένι Νταλγκλίς στον πάγκο δείχνει αναγεννημένος σκοράροντας τρεις φορές. Πλην, όμως, ως γνωστόν ο κάθε παίκτης έχει την τιμή του κι εφόσον δοθεί ποσό - ρεκόρ, τότε η μετακίνηση κερδίζει πραγματικούς πόντους για να πραγματοποιηθεί.
Και το θρίλερ συνεχίζεται! Είναι πολλά τα φράγγα…
Νέα από το νησί είναι ότι δίνουμε 35 εκ λίρες (όχι μπύρες) για να πάρουμε τον Άντι Κάρολ… δεν επιβεβαιώνεται, αλλά συζητιέται. Καλόοοο παιδί, αδαμάντινος χαρακτήρ…
[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ;;; ΠΟΙΟΣΣΤΟΝΠΟΥΤΣΟΕΙΝΑΙΟΑΝΤΙΚΑΡΟΛ;;;[/SIZE][/B][/SPOILER]
ο αντι καρολ ειναι το νεο wonder kid του αγγλικου ποδοσφαιρου,παιζει στη νιουκαστλ,εχει καρφωσει 12 γκολακια νομιζω στο πρωταθλημα και παιζει ηδη στην εθνικη αγγλιας.παρα πολυ καλος παικτης και εξελισσιμος,αλλα πολλα τα λεφτα που δινουν.στο μελλον βεβαια μπορει να παρει παραπανω πουλωντας τον.
Στην καριέρα του ο παίκτης έχει βάλει 34 γκολ.
Λιγότερα από τα εκατομύρια που σκάμε #-o
εχμ,22 χρονων ειναι περσι εκανε το ξεπεταγμα του,λογικο ειναι να μην εχει βαλει πολλα γκολ.αλλωστε και τον πεδρο μεχρι περσι δεν τον ηξερε κανεις,και μεσα σε δυο σεζον εχει γινει ενας παρα πολυ καλος στραικερ,ωντας ηδη 24 χρονων τωρα.ανομοια συγκριση θα μου πειτε βεβαια,το ξερω:p.
Μα καλα… νταξει στην λιβερπουλ ειναι κουτοι!
Αλλα εκει στο Νιουκαστλ ειναι οι βασιλιαδες των χαζοχαζων που λενε και οχι!
carroll = αλλος ενας υπερεκτιμημενος αγγλος παικτης
35 είναι πάρα πολλά, αλλά μην ξεχνάμε ότι καλό είναι να δημιουργηθεί ένας πυρήνας Αγγλων παικτών.
Θα χουμε έναν βαρύ φορ και έναν περιφερειακό, που αν μάθουν ο ένας τον άλλον, θα κάνουν σπουδαία δουλειά πιστεύω.
35 εκατομμυρια λιρες ο καρολ
σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας νικο τσιαμτσικα
edit
το ποσο απογοητευμενος ειμαι δεν περιγραφεται, απογνωση για αυτην την ομαδα
edit 2
να χεσω τις αναλυσεις μου
“Carroll has been compared to Newcastle legend Alan Shearer”
Ποσο αγαπω τη βικιπαιδεια και την αντικειμενικη οπτικη της
Τελειωμενη υποθεση απο οτι διαβαζω η υποθεση τορρες,απομενουν ιατρικες εξετασεις για να γινει η ανακοινωση.
Με τον χειροτερο τροπο ξεκινησε το νεο αφεντικο,αμερικανος θα μου πεις σαν τους προηγουμενους τι να περιμενεις,τεσπα,ο τορρες οσο επαιξε στην λιβερπουν μας χαρισε γκολαρες,αντιο…
[B]TORRES DEAL AGREED[/B]
Liverpool Football Club tonight confirmed they have agreed a fee with Chelsea for the sale of Fernando Torres.
The player has now been given permission to speak to the London club.
Κάψανε φανέλες του Τόρες
Η απόφαση του Φερνάντο Τόρες να αφήσει το λιμάνι του Λίβερπουλ για χάρη της Τσέλσι προκάλεσε την οργή των οπαδών των «κόκκινων»
Λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της παραχώρησης του Τόρες στην Τσέλσι, έναντι του ποσού των 50.000.000 λιρών αρκετοί οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ομάδας, στο Μέλγουντ, καίγοντας της φανέλες του… άπιστου Τόρες.
«Είναι ανέντιμος ο τρόπος που θέλησε ο Τόρες να φύγει από το Λίβερπουλ», δήλωσαν οι πικραμένοι φίλο της ομάδας.
Την κυριακη εχει τσελσι-λιβερπουλ ε,συνεπεσε στην καταλληλη στιγμη η μεταγραφη.#-o