Καλά υπάρχει έστω κι ένας που δεν θα έδινε τον Τόρρες για 60 εκατομμύρια; Όπως τα εξήγησε καλά, ωραία (:p) ο Χαλισέκος, μ’αυτά τα λεφτά καλύπτεις ένα σωρό κενά στο ρόστερ σου.
… Βέβαια τι να το κάνεις όταν την αμέσως επόμενη στιγμή πας και μου σκας 35 εκατομμύρια για τον ΑΝΤΙ ΚΑΡΟΛ. Τεράστιο ρίσκο
Τουλάχιστον τα 25-πόσα 'μμύρια σκάσατε για Σουάρες πιστεύω πως θα πιάσουν τόπο. Απ’τα καλύτερα σέντερ φορ που’χω δει τα τελευταία χρόνια.
δεν γραφω εδω πολυ συχνα.βσκ τον τελευταιο χρονο εχω χασει λιγο επαφη με την δευτερη μεγαλυτερη μου αγαπη στο ποδοσφαιρο.αλλα μολις εμαθα την φυγη του τορες και επαθα ενα σοκ.για μενα απο τους καλυτερους παιχτες που εχουν περασει απο την λιβεπουλ τα τελευταια χρονια,που μας εδωσε πολλες χαρες.και ισως την μονη μαχαιρια την κραταγε για το τελος.
καλή συνεχεια στην νεα του (μη)ομαδα…
η λιβερπουλ δεν χανεται,εχει τοσο βαρεια φανελα που ειναι καταδικασμενη να αγαπιεται απο χιλιαδες για πολλα χρονια.για αυτους που την ειδαν να σηκωνει την κουπα στην Πολη μετα απο μια τεραστια ανατροπη.για αυτους που μεγαλωσαν βλεποντας βιντεοκασετες του ιαν ρας.για ολους τους αλλους που ανατριχιαζουν οταν ακουν τον υμνο της.
και ο φοινικας αναγεννιεται απο τις σταχτες του.κανεις δεν χανεται
[B][SIZE=“4”][COLOR=“Red”]YOU WILL NEVER WALK ALONE…[/COLOR][/SIZE][/B]
Πάντως πραγματικά υπάρχει κάποιος μπου μπορεί να κατηγορίσει τον Torres;; Είναι παίχτης τεράστιας κλάσσης και θέλει τίτλους. Δεν τον κατηγορώ που έφυγε αλλά πήγε σε ομάδα που ούτε εκεί θα σηκώσει κούπα! Σωστή επιλογή για μεταγραφή, λάθος ομάδα!
εγω πιστευω οτι απο το ολο deal η λιβερπουλ βγαινει κερδισμενη.
κ αντικαθιστα με εναν εξισου καλο παιχτη (για μενα καλυτερο) τον Τορες κ βαζει κ μπολικα φραγκα στη τσεπη της. Αν εκανα αυτο το deal στο μανατζερ θα νιωθα μεγαλος μαγκας :roll:
Από χθες και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ρε, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ… 35 μύρια για τον Άντι Κάρολ, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Έχω πάψει να πιστεύω στα θαύματα από τον τελικό της Πόλης. Δεν μπορεί αυτός ο παίκτης (καλός, αλλά και προβληματικός) να αξίζει τόοοοσα λεφτά. Δηλαδή ένα φτασμένο φορ πόσα κάνει;;; Ε; Ρε, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…με 35 μύρια έπαιρνες 2 (ΔΥΟ) παιχταράδες εκεί όπου υποφέρεις. ΑΝ ξέρεις πού υποφέρεις. Πουλάμε τον Νάντο ένα σκασμό λεφτά και μπράβο μας (το ότι ένας παίκτης που γούσταρε την ομάδα πάρα πολύ όταν ήρθε, τρία χρόνια μετά θέλει να την κάνει, είναι ένα άλλο σημείο που θα πρέπει να προβληματίζει, αλλά δεν συζητάμε αυτό), έχουμε πάρει ήδη έναν επιθετικό με όχι λίγα γκαφρά και σκάμε 35 για τον Άντι Κάρολ…Με το ένα δέκατο του ποσού ο Φάνης θα ήταν πιο χρήσιμος. Έλεος…
Btw, δανείσαμε τον υπερπαίκτη Κοντσέσκι στην Νόττιγχαμ…άλλη μια μεγάαααλη μεταγραφή πήρε το δρόμο της…Α ρε φουκαριάρα Φόρεστ, τι σου έμελε να πάθεις…
η λιβερπουλ πούλησε τον τορρες 2 φορές όσο τον αγόρασε(και τον εκμεταλλεύτηκε όσο μπορούσε) και ταυτόχρονα αγόρασε έναν αγγλο με τιμή ρεκόρ για παίχτη από το νησί…
Δεν το συζητάμε ότι τα λεφτά είναι υπερβολικά πολλά και φοβάμαι ότι θα κάνουν τον Collymore να φαίνεται υπερεπιτυχημένη μεταγραφή… Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι αν το καλοκαίρι είχε φύγει ο Τόρρες τα λεφτά θα πήγαιναν για την αποπληρωμή του χρέους…
Χίλιες φορές να χρυσοπληρώνουμε παίχτες παρά τα λεφτά να πηγαίνουν στην τσέπη των λαμόγιων…
Ρε παιδιά, δώσαμε ένα καράβι λίρες (επαναλαμβάνω, όχι ένα καφάσι μπύρες) για έναν παίκτη που αμφιβάλλω αν είναι καλύτερος του τεθωρακισμένου Εμίλ Χέσκι, ή του μεγάλου Πίταα’ Κράουτς… Δεν υπάρχει λογική. Τέβες, Αντεμπαγιόρ, Σισέ, Ανελκά και δε συμμαζεύεται κάνουν τα μισά λεφτά. Και μην πει κανείς ότι είναι Άγγλος κλπ, γιατί σε αυτή τη θέση, οι Άγγλοι είναι very ugly…και οπωσδήποτε δεν αξίζουν τόσο.