Liverpool

Όλα τα λεφτά το βλέμμα του Τόρρες μετά το γκολ…

You shoulda stayed with a real club mate…

ΥΓ. Και η αγκωνιά του Άγγερ στο 25ο λεπτό…

LIVERPOOOOOOOOOOOL

και τα παπουτσια μεσα

Eιδα μονο το δευτερο ημιχρονο.Ο Μειρελες ειναι παιχτης αξιος να φοραει αυτη την φανελα !
Καλα ο Kuyt (απεφυγα το λαθος) ειναι πιο τιμιος και απο τον τελευταιο φυλακα στο λιμανι
της πολης και το αποδεικνυει χρονια τωρα.

Καλα εννοειται ψυχαρα ο Ολλανδος

Πολύ καλά στημένη η ομάδα σήμερα. Χωρίς τις νέες μεταγραφές και πήραμε σημαντικό τρίποντο στη μάχη για Champions League. Μόνο ο Λούκας (άντε και λίγο ο Άγκερ) ήταν κλασικά εκτός αγώνα. Τελικά τη συμμάζεψε ο Κένι την ομάδα. O Κάουτ είναι σταθερή αξία.

α. Λεγεται ΚΟΪΤ και θα το λεω μεχρι να πεθανω
β. Τωρα προσεξα οτι εχεις σιγκ απο το Μεγιστο From Method To Madness. ΑΞΙΟΣ.

θα το ποσταρω μεχρι να πεθανω

Πελατάκια ρε

Νικη Γοητρου κ ψυχολογιας.:wink:

Τέταρτο ματς με μηδέν παθητικό, 3ο σερί με γκολ του Μεϊρέλες, πελατειακές σχέσεις με την Τσέλσι και αγωνιστικά, σιγά σιγά να ρχονται χαμόγελα.

Αν και άργησα λίγο, τα γράφω σήμερα.

Παίζει να ήταν το πιο εύκολο πρώτο ημίχρονο σε ντέρμπι. Αν ο Μάξι έκανε γκολ το τίποτα, θα ήταν ακόμα πιο εύκολο. Ο Μεϊρέλες δείχνει αγώνα με τον αγώνα ότι βρίσκουμε πάλι ένα αμυντικό χαφ κλάσης και ότι το λέει γενικώς η καρδιά του. Ο ξανθός Ολλανδός (είδατε τι ωραία που το απέφυγα;) δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο τύπος μπορεί να τρέχει μέχρι το 180, δείχνοντας ότι μερικά πράγματα δεν έχουν τιμή, άσχετο ότι είχε πληρωθεί σαν σέντερ φορ. Όσο για το Λούκας τι να πω. Πρασινοφρουρός με την Αυριανή στη μασχάλη το 1983, θα έβρισκε πιο δύσκολα δουλειά… Τι μέσο έχεις παληκάρι μου; Ούτε ο Μίρσα Βαρεσάνοβιτς δεν έπαιζε τόσο εύκολα…

Ερώτηση: Θα ανέβει καθόλου ο Στίβι;

Ε τωρα στα γεραματα χλωμο το βλεπω.

axaxaxaxaxaxa τεραστιος εισαι

τελοσπαντων οσο σκεφτομαι πως θα μπορουσε να εχει το καλοκαιρι 50 μυρια απο τη μεταγραφη του τορες για να τα ξοδεψει σε σκεπτομενες και κινησεις και τωρα εδωσε 35-40 για καρολ :!::!: χανω το μυαλο μου

Εντάξει, όταν δεν μπορείς να κερδίσεις την Αναγέννηση Σεκλάνων και τη Δόξα Παπαβούκλιανης, δε μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα…

Κι αυτά τα δοκάρια, σαν λίγο φαρδιά μου φάνηκαν χθες…

Και 0-3 να χάναμε καμιά εντύπωση δε θα μου έκανε!!! Πάλι καλά που δε χάσαμε να λες!!!

6 σερί ματς χωρίς ήττα… ουάου!

επειδη το ειδα το ματς χθες. πρωτο ημιχρονο χαρηκα μπαλιτσα, μειρελες, σουαρεζ, κουιτ αλλαζαν πολυ ομορφα και γρηγορα την μπαλα. σουαρεζ ατομιστακος αλλα τι να κανεις, τον χρειαζοταν τετοιο παικτη η λιβερπουλ.μαξι εκτος κλιματος ξανα.

δευτερο ημιχρονο περα απο το γκολ 2 μετρα οφσαιντ, δεν θα σχολιασω τιποτα αλλο, απλα θα σας πω ποιοι επαιζαν: σουαρεζ, νγκογκ, λουκας, κουητ(βγηκε για τον γιοβανοβιτς οταν προσπαθουσαν να το γυρισουν), αουρελιο, μαξι.

Καλά αυτός ο Λούκας είναι θαύμα της φύσης. Ο αόρατος άνθρωπος. Όσο για τον Γιόβα, τι να λέμε. Πιο αργός κι από το Επιτάφιο…

http://www.sport-fm.gr/article/463872

Παιδιά, προπονητή θέλουμε, όχι σωτήρα…

Χρόνια πολλά στην ομαδάρα μας! Να την χαιρόμαστε και ελπίζω να χαρούμε και κανένα πρωταθληματάκι σύντομα!!!

119 γίνεται σήμερα