Liverpool

Δεν θα αντέξω να βλέπω τον ηλίθιο και στην Liverpool τώρα

Η διοίκηση της Λίβερπουλ είναι έτοιμη να προχωρήσει στην εκκαθάριση του ρόστερ και οι Σωτήρης Κυργιάκος, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, είναι δύο από τους παίκτες που βρίσκονται στη «μαύρη λίστα». Σε αυτή και οι Φάμπιο Αουρέλιο, Τζο Κόουλ, Αλμπέρτο Ακουϊλάνι, Κοντσέσκι και Ινσούα.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=259264

Αντε να φευγουν καποιοι σιγα σιγα.

Nα φεύγουν κάποιοι, αλλά όχι και όλοι. Αν και δεν θα ρωτηθώ, ζητώ την άνευ όρων παραμονή των αθλητών Ακουϊλάνι και Κόουλ (δουλειά σας είναι να τους εκμεταλλευτείτε μάγκες), την υπό όρους παραμονή των αθλητών Αουρέλιο και Κυργιάκου (υπάρχει και τιμημένος πάγκος για κάποιους), την αποπομπή του αθλητού Ινσούα, την απέλαση του αθλητού Κοντσέσκι και ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΫΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣ. Τ Ω Ρ Α!!!

Τραγικός ο Ακουϊλάνι, μακάρι να καταφέρουμε να τον πουλήσουμε, άκου 22 εκατομμύρια για τον άχρηστο… Κόουλ και Αουρέλιο πρέπει να μείνουν, είναι καλοί. Λούκας για την άκρη του πάγκου μόνο. Ρέϊνα να μείνει αλλά μόνο αν έχει τις σωστές απόψεις, όχι να μας λέει ότι θέλει να φύγει. Αν θέλει να φύγει, πούλο.

Εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, τουλάχιστον, θα παραμείνει ο πεπειραμένος Άγγλος χαφ, καθώς ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Καταξεζουμισμενος ο τζεραρντ,2 χρονια τωρα σερνεται ,δεν μπορει αλλο,συν οι τραυματισμοι που τον εχουν ταλαιπωρησει αρκετα.

Πολύ καλή εμφάνιση σήμερα, πούτσα και ξύλο στους νεόπλουτους.
Κρίμα που δεν μπήκαν και άλαλ γκολ στο 2ο, κρίμα τον κόπο δηλαδή μέχρι το 35’.
Εξαιρετικός Σουάρες, μεστή εμφάνιση του Κάρολ, που δεν χάνει ούτε για αστείο διεκδίκηση, και απλά συγκινητικός Κάουτ, Κούητ.

Κρίμα που αυτή η ομάδα χάνει από Γουλβς, Μπλάκπουλ, Μπρόμγουητς και Μπράγκες.
Κρίμα.

σκληρο ναρκωτικο η ομαδα, πρωτο ημιχρονο δεν πρεπει να εχασαν ουτε μια μονομαχια

Μόνο για τα μεγάλα ματς καλοί είμαστε. Για τα υπόλοιπα τι γίνεται;

δεν ειμαι λιβερπουλ, διοτι ειμαι τσελσι, αλλα πρεπει να πω οτι σιχαμενοι πουστηδες εχετε τους 2 αγαπημενους μου επιθετικους (σουαρεζ και καρολ) -νεους, οχι γενικα- και πως πιστευω οτι με λιγη σωστη διαχειρηση θα μαμησετε με τουτα τα φυντανια! πολυ το χαρηκα χθες!

Φιλαράκο, ψιτ, μικρέ…

Αν ισχύουν τα μπολντ, οι επιθετικοί που ψάχεις είναι ο γουρούνι και ένας βούλγαρος…
Έχουν και αυτοί θρεντ με κάτι λίγα ποσταρίσματα…

ψιτ, μεγαλε, αλλο καταλαβες…

[SPOILER]το “σιχαμενη πουστηδες” ηταν ειρωνικο και πηγαινε στη λιβερπουλ που πηρε τους 2 αγαπημενους μου στραικερ…

[SPOILER]οπως λεει και ενας καθηγητης μου, "αν δεν θελουμε να απαντησουμε μαλακια πρεπει να διαβασουμε και 2, και 3 φορες την εκφωνηση…[/SPOILER][/SPOILER]

Ή να έχουμε λίγο χιούμορ, ε;

Άλλη μία ημέρα μνήμης η σημερινή. 15 Απριλίου 1989, Χίλσμπορο…

Ημέρα μνήμης και θλίψης όχι μόνο για εμάς αλλά για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την ευχή να μην γίνει ποτέ κάτι παρόμοιο!!!

The 96 will never be forgotten… :frowning: :frowning:

http://www.sport-fm.gr/article/470264

Aνατριχίλα. Δέος.

8O 8O :bow2: :bow2:

Ανατριχίλα πραγματικά!!!

Μοναδικές στιγμές τραγωδίας και μεγαλείου…

O Kenny ιππότης λέμε!!!

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/kenny-reacts-to-knighthood-plans

Σοβαρός τραυματισμός του “Κάρα”. Τουλάχιστον, έτσι φαίνεται…