μην βαράς ΡΕ.! δεν είδα ακόμη…θα βγάλω πόρισμα αργότερα…[I]μπαρουφας σταιλ[/I]
“Είμαι πραγματικά περήφανος που έχω υπάρξει προπονητής της Λίβερπουλ και θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω εκεί. Δεν μπορείς να ξέρεις πότε μπορεί να συμβεί αυτό, αφού ο Κένι κάνει πολύ καλή δουλειά. Τι να πω; Ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει το μέλλον”
Ράφα Μπενίτεθ
Νταξ…Για τομπούλογλου…
.
Tωρα μπορω να πεθανω ησυχος
Γιατί ρε μάνα μου; Γιατί ρε Παναγία μου; Δηλαδή τι άλλο μπορούμε να πάθουμε;;;
ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ.
[SPOILER]ΕΛΕΟΣ…[/SPOILER]
Θα το ξεπεράσουμε ΚΑΙ αυτό!
Το άσχημο είναι ότι βλέπω τον Pepe να την κάνει το καλοκαίρι!
Αυτό είναι, δυστυχώς, λίγο-πολύ γνωστό. Το θέμα είναι μην την κάνει για το sihama και δε μπορώ να αντέχω τέτοια πράγματα πια…
Στο καλό.
Ο ρεινα ας φυγει δεν με χαλαει,ουτως η αλλως ποτε δεν τον ειχα σε εκτιμηση ως τερματοφυλακα,αν παρουμε ως δεδομενο οτι ανανεωνουν τον λουκας δεν μπορω να σκεφτω ποσο ασχετη μπορει να ειναι η νεα διοικηση για να κανει τετοια κινηση,ουτε θελω να πιστευω οτι ηταν εντολη του νταλγκλις.
Για εφεδρική λύση καλός είναι ο Λούκας.
Σίγουρα είναι καλύτερος από πέρσυ και πρόπερσυ φέτος, στο φιλικό με την Βραζιλία έπαιξε βασικός.
Αν ήταν στα χέρια του Βενγκέρ θα ήταν ίσως και πρωτοκλασάτος, ισως χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη να γίνει καλύτερος.
Δηλαδη, απο το Ρεϊνα τι θα σας λειψει;;;
γιατι εχει καμια διαφορα ο ντενιλσον , μαπα παικτες και οι δυο.
και ο ρεινα χαλια ειναι ,ελπιζω να μην τον παρουμε εμεις
Ούτε στην Ελλάδα δεν λέμε για 24χρονους ότι είναι ταλέντα και θέλουν να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους ρε συ. Άσε που έχει παίξει από τότε που τον πήραμε πάνω από 100 παιχνίδια… Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβουν ότι δεν μπορεί το παλικάρι;
Εκτός κι αν παρότι υπέγραψε δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον πουλήσουν το καλοκαίρι…
Ο Ρέινα θα σας λείψει ρε παιδιά?Το θέμα είναι ποιος θα τον αντικαταστήσει
Παιδιά ο Λούκας τώρα έχει γίνει σύνθημα, πιστεύω ότι θα γίνει καλύτερος σίγουρα.
Εχει 89% σωστές πάσες φέτος και πάνω από 75% πετυχημένα τακλιν.
Προς θεού, δεν είμαι κανάς φαν του, δεν τον έχω κάνει like στο φεηςμπουκ ξερω γω :Ρ.
Απλά ας δούμε με ψυχραιμία το πράμα, ο τύπος έχει ελευθερώσει Μειρέλες.
Αν παίξει μπάλα και ο Στηβ θα φανεί ακόμη περισσότερο.
Η στατιστική είναι ο επιστημονικότερος τρόπος να πεις ψέματα… Πόσες πάσες ήταν μπροστά και πόσες πίσω στους αμυντικούς μόλις τον πίεσαν;
Και διαφωνώ ότι έχει απελευθερώσει τον Ραούλ. Μόνο όταν παίζει ο Στηβι που πέφτουν πάνω του, έχει χώρους ο Μεϊρέλες. Δες τα παιχνίδια με Μπράγκα που δεν έπαιξε ο Τζέραρντ… Τι κατάφερε ο Λούκας; Απλά πιστεύω ότι δεν μπορεί το παλικάρι… Ίσως από την άλλη όταν τα προηγούμενα χρόνια έβλεπες στη θέση του Αλόνσο, Μασεράνο, Χάμαν ένας απλά καλός ρολίστας σου φαίνεται παλτό…
Επίσης και ο Ντζίμι Τραορέ (μεγάλη η χάρη Του) είχε γίνει σύνθημα…
Ξεφτιλιστηκαμε παλι ε,ο κυριακος το κατσικι αν δεν κανει πεναλτι δεν γινεται,οπως παντα.#-o
:-s:-s:-s:-s:-s
Χμμμμμ οκ!
επιτέλους μια σοβαρή μεταγραφή για την λιβερπουλ…