Ρε μλκς… ντάξει φτάνει… κρίμα είναι τα παιδιά. Στο τέλος θα πάθουν και τπτ… Αιώνιοι πελάτες!!!
ΟΥΣΤ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!
Ρε μλκς… ντάξει φτάνει… κρίμα είναι τα παιδιά. Στο τέλος θα πάθουν και τπτ… Αιώνιοι πελάτες!!!
ΟΥΣΤ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!
Έχω βαρεθεί. Μα το Θεό…
Το πιο σίγουρο διπλό της χρονιάς.
Και θα πάμε με τις Κουκουβάουνες και τη Γαργαρέττα και θα πάρουμε το Χ…
Και ΑΝ το πάρουμε και αυτό!
Όχι, το Χ είναι γκαραντί…
Σκατά. Όλοι οι τερματοφύλακες που παίζουν με μας είναι ήρωες το λίγότερο. Βγάζει στις καθυστερήσεις ο γαμωτοκερατότου…
τεραστιο ματς εκανε η αμυνα σημερα. ΤΕΡΑΣΤΙΟ. και μετα πηρε μπρος και το κεντρο, ας αναψουν λαμπαδα στον χαρτ.
πω το απολαυσα το παιχνιδι σημερα, πολυ ωραιο και ο,τι αγαπαω στο αγγλικο ποδοσφαιρο…βλεπω τωρα ολυμπιακος τριπολη και μου φαινεται αλλο αθλημα :lol:
Φέτος το Anfield έχει εκθρέψει μια γενιά ηρώων. Τυχαίνει να είναι ΟΛΟΙ τερματοφύλακες…
σε εχω βαρεθει να γκρινιαζεις ρε τοξικε πες και καμια καλη κουβεντα για την ομαδα, αφου παιξαμε καλυτερα, αλλα δεν μας ηθελε
αλλοι φαγανε 6-7 (δε θυμαμαι) απο τη σιτυ :razz:
Τι λες τώρα; Έχεις δει τι πιάνουν οι απίστευτοι όταν παίζουν με μας; Νόριτς και τα δύο Μάντσεστα’ ξεπατώθηκαν. Τι να μη γκρινιάζω;; Και πώς θα ζήσω χωρίς γκρίνια;;;
ακούγεται ο lucas της Σάο Πάολο. Βραζιλιάνικο εξτρεμοδεκάρι, καμία σχέση με τον χαλκέντερο ξανθό αγόρι
Δεν τον θελουμε τοτε. [-X
Η ομάδα θέλει τρεχαλατζήδες, μαρκαδόρους, αλλά και μπαλαδόρους. Μαντουμαδόρους, αλλά και κουμανταδόρους. Γκέγκε;;;
Απλά δε μπορεί να σε λένε Λούκας και να παίζεις σε μας, ακόμα και αν ΕΣΥ έμαθες μπάλα το Μέσι.
Πέρα από την πλάκα, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την τότεναμ που καρτέρευσε η ομάδα, είναι ο πιο σταθερός μας παίχτης μαζί με τον Ενρίκε
…εε, χμμμ…κι εγώ έχω παρόμοια άποψη. αλλά ντράπομαι να την ομολογήσω. Δεν είναι κακός φέτος, αλλά δεν ξεπερνάς εύκολα σύνδρομα χρόνων…
Πιστεύω ότι για τη θέση του είναι μια χαρά. Δηλαδή ο κάθε Φλέτσερ, Ραμίρεζ, Όμπι ουάν Κενόμπι κτλ. πόσο καλύτεροι είναι? Απλά φέτος που λειτουργεί λίγο καλύτερα η ομάδα από τα δύο τελευταία χρόνια, δεν αναγκάζεται να παίρνει πρωτοβουλίες και να εκτίθεται.
E δεν είναι μόνο αυτό. Όταν έχεις συνηθίσει να βλέπεις. Τσάμπι Αλόνσο, Σισόκο (σε μερικά πολύ καλά παιχνίδια), Τζέραρντ (αν και έχω μαλλιάσει τη γλώσσα μου ναλέω ότι δεν είναι αυτή η θέση του), Μασκεράνο, ε είναι κομμάτι λίγος, δεν είναι ο καψερός;;;
[SPOILER]Να μη μιλήσω για Ακουιλάνι και Μεϊρέλες, που μπορεί να μην έπαιξαν, αλλά εγώ τους θεωρώ παιχτούρες[/SPOILER]
Μόνο ο μασκεράνο και ο σισόκο είναι ακριβώς ίδια θέση. Και εντάξει, ο μασκεράνο είναι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά ο Σισόκο δεν είναι δα και τόσο καλύτερος. Απλά έπεσε σε καλύτερες χρονιές, που είχε τους άλλους παιχταράδες από δίπλα.
έλα μωρή κόκκινη αρμάδα!!! πέος στα πελατάκια πάλι
Το φάγαμε το παιδί. Τραυματίστηκε στο γόνατο.
Κατά τ άλλα, ένας ακόμα περίπατος στο Στανφορντ μπριτζ. Μπέλαμι αρρώστια. Ο Μάξι αξίζει περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Κοάτες δείχνει καλά στοιχεία. Και αυτός ο Σπεαρινγκ στα χαφ για μπακ-απ μια χαρά, αν και από φάτσα μόνο για ποδοσφαιριστής δεν κάνει. Ο Κάρολ ούτε με πέναλντυ, αλλά τουλάχιστον πάλεψε και άνοιξε χώρους. Χεντερσον σταθερά καλός, αλλά πρέπει να λυθεί λίγο. Ο Κέλλυ αν και αμυντικογενής την παλεύει μπροστά.
η ομάδα κι έτσι όπως είναι μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα, αν ξεπεράσει το σύνδρομο “γαυρος στα πέτρινα χρόνια” (ήτοι πατάω όλους από τη θέση 6 και πάνω και τον πίνω από τον εκάστοτε αθηναικό)