Liverpool

ε δεν νομίζω. Θέλει τουλάχιστον 4η θέση για να έχει του χρόνου CL και να μπορέσει να πάρει τουλάχιστον ένα μεγάλο όνομα τύπου Γκετσε και να μπορέσει να κρατήσει και Σουάρεζ

άμα έχεις την ποιότητα και τον “ποδοσφαιρικό τσαμπουκά” να κερδίζεις chelsea,city,united,arsenal, μπορείς να το κάνεις και με τις stoke,swansea κτλ κτλ. απλά για κάποιο λόγο δεν παίζουν με τις μικρές ομάδες όπως με τις μεγαλύτερες. κι αυτό είναι εμφανές! ο δεύτερος γύρος πχ που κάναμε πέρσι ήταν γύρος πρωταθλητισμού.

Νομίζω ότι λείπει ένας ακόμα παίχτης με flair (για να μιλήσω και μανατζερικά) που να μην είναι και γατάκι, για να “ανοίξουν” οι μικρότερες ομάδες. Ένας Suarez σε δεξί χαφ ας πούμε. Πάντως δέχομαι ότι μπορεί να είναι και θέμα νοοτροπίας, όπως λες

Μα τη παναγια πλέον μετά από τα τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα φτάνω στο σημείο να λέω καλύτερα να χάνουμε από “μεγάλες” ομάδες σαν τους πελάτες μας παρά να κερδίζουμε όλους τους διεκδικητές και να χάνουμε από τα χωριά.

Έχει καταντήσει αηδία. Γουστάρουμε με καλες εμφανίσεις στα ντερμπι και μετά πουλο από και γω δε ξέρω ποια ομάδα…

Άντε μια φορά να μη γκρινιάξω κι εγώ. Ομολογώ ότι δεν περίμενα να κερδίσουμε αυτό το ματς. Μπράβο στα παληκάρια μας.

Koιταχτε να δειτε…

Ολα καλα, ολα χρυσα.

Και γω γουσταρω την ομαδα, μεγαλυτερη του νησιου για πλακα, ωραιο και το διπλο στους “καλως τα παιδια”.

Αλλα αφηστε το Μario ησυχο μη φερω τους Desperados και καψουμε ολη την πολη.

:x

Κλήρωση με city στα ημιτελικά του Λιγκ καπ. Τους προτιμούσα στον τελικό, αλλά τι να γίνει, θα τον φάνε πιο νωρίς…

To ματιάσαμε το παιδί ρεεε…

Τέλος η σεζόν για Λούκας.

εσύ το μάτιασες, τοξικέ κοράκι της καταιγίδας:!:

XAXXAXAAXAXAAAXXAAAAAAAAAAA…

Πώς;;; πώς;;;;

^ ποστ και τραυματισμός, μπαμ μπαμ.

ΓΑΜΩΤΟ

πανω που ελεγα τι καλα παιζει ο λουκας και ποσο βοηθαει οταν δε φευγει απο τη θεση του. μουτζωμενοι απο το θεο ρε γμτ δε γινεται δηλαδη, δεν ειναι δυνατον.

για αυτα που λεγατε για τις μικρες ομαδες, φταιει και η ατυχια μας, αλλα και πως για να ανοιξει πιο κλειστες αμυνες βασιζεται αποκλειστικα στον σουαρεζ. ο καρολ δυστυχως αποδεικνυεται κλασικη μεταγραφη λιβερπουλ τιμωντας τη παραδοση του τιτανοτεραστιου εμιλ χεσκυ (ιδια λεφτα πρεπει να ειχε δωσει στη λεστερ ο καλος ουγιε).
ο νταουνινγκ 9/10 φορες με κανει να εφευρισκω καντηλια και ο ντιρκ δεν ειναι δεξι χαφ βασικα, αλλα αφου τον εβαλε εκει ο μπενιτεζ εμαθε να τρεχει και να κανει δουλεια defensive winger (μανατζερικα παντα). δεν μπορει να σου ανοιξει αμυνα. μονο μαζι με γκλεν.
αντε και ο μπελαμυ, μαζι με μαξι οποτε εχει πανσεληνο, αλλα επιθετκα ειναι τρομακτικο το ποσο στηριζομαστε στο σουαρεζ. αν θελει να κανει κατι η λιβερπουλ πρεπει να παρει και αλλον εναν αξιολογο μπροστα (ακουστηκε για γκετσε???)

τωρα που το σκεφτομαι το ποσα λεφτα δοθηκαν για χεντερσον, καρολ και νταουνινγκ ειναι τρομακτικο

Με λες γκαντέμη;;;

[SPOILER]Μαρικάκι μου, καλό παιδί αυτός ο έλρικ, να πω της Ντορούλας να τον βάλει στο κόμμα…[/SPOILER]

Τουλάχιστον θα πάρει παιχνίδια ο Shelvey \m/

Επικείμενο κέντρο με spearing/shelvey/henderson, μ.ο. 21 χρονών.

edit σχόλιο για shelvey κάπου στα ιντερνετς: he looks like voldemort and we were missing a bit of magic in midfield

εγώ βλέπω να παίρνει χαφ τον γενάρη.

τον μπαλαδόρο/τριπλαδόρο/μπουκαδόρο εξτρεμάκι/δεκαράκι θα τον πάρουμε καμιά φορά??

τον βέλγο της λιλ λες? :stuck_out_tongue:

Αν εξαιρέσεις την υπηκοότητά του, μοιάζει πολύ καλή περίπτωση, αν και θα προτιμούσα Γκετσε που είναι πιο πειθαρχιμένος για την ηλικία του (Γερμαναράς γαρ). Για τον Λούκας που λέγαμε παραπάνω δεν έχω γνώμη. Πάντως τέτοιοι παίχτες θέλουν πολλά λεφτά, αλλά μ αυτά που έχουμε δώσει μέχρι εδώ και εκεί, τώρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει έναν. Δηλάδη και ο Σουάρεζ, δεν ήταν και τόσο ακριβός.

ok…με την βοήθεια του διαιτητή…
αλλά μια που εγω είμαι παναιτωλικος και εσείς ολυμπιακός…

[CENTER][SIZE=“7”][COLOR=“DarkRed”][B]COME ON FULHAM[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]