Liverpool

καλα ρε κριμσον εισαι σοβαρος τωρα…ποσταρε τα στο θρεντ της πρεμιερ καπου τελοσπαντων, εδω τι δουλεια εχουν αυτα?

κατα τα αλλα γαμηθηκε ο διας σημερα

Δεν το είδα, μου το είπαν για τη σφαγή, αλλά είδα το γκολ που φάγαμε.

[SPOILER]ΠΕΠΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ. Σε υποστηρίζω κιόλας[/SPOILER]

Μην κρίνεις από μία φάση.
Αν εξαιρέσεις το γκολ ήταν συγκλονιστικός

μια χαρά ήταν ο πεπε…ειδικά στη φάση που η μπάλα πήρε άλλη πορεία, αντέδρασε πολύ καλά…

Η χειρονομία, έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο, που έκανε ο Λουίς Σουάρες στο τέλος του αγώνα με τη Φούλαμ αναμένεται να του στερήσει τη συμμετοχή του στα επόμενα ματς της Λίβερπουλ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός άκουσε τα εξ αμάξης από την κερκίδα (σ.σ. τον αποκαλούσαν θεατρίνο) καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και μετά την ήττα με 1-0… ξέσπασε σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του. Αυτή η ενέργεια αναμένεται να του στοιχίσει αφού η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα εξετάσει την υπόθεση και θα επιβάλει κυρώσεις στον παίκτη της Λίβερπουλ.

μεγάλη μαλακία…θα μείνει ο καρολ για σκορασισμα για 2-3 αγώνες

http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/liverpool/soytarete-kai-spaste-ta-dokaria.1527111.html [-X

Καλά τώρα, ειδήμονες. Μη χέσω…όπου γκέλα, γκαντεμιά και ανικανότητα, πρώτοι εμείς…

Mεγάλο ντέρμπι σήμερα με την Κρύσταλ Πάλας…αν είναι η ομάδα έτοιμη, μπορεί να πάρουμε και την ισοπαλία…

Έδιτ… ΚΠΡ, όχι ΚρΠουΛού. Πώς μου έχει κολλήσει εδώ και μέρες λάθος…

Άλλος ένας ψυχοβγάτης ξεκίνησε με δύο πολύ καλές φάσεις στο δεκάλεπτο. Το χω ξαναδεί το έργο…

Έδιτ στο 30. Η μια φάση μετά την άλλη, αλλά γκολ με τίποτα…

έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι ο toxikos φταίει που η ομάδα δεν βάζει γκολ :stuck_out_tongue:

τοξικε γραψε κατι καλο και αισιοδοξο μπας και αλλαξει το γουρι η σταματα να ποσταρεις :stuck_out_tongue:

θα μας πεσουν οι τριχες με αυτην την ομαδα

ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ

ο τοξικός είναι το κοράκι της καταιγίδας, το έχουμε πει:!:

Ρε μπαγλαμάδες είδατε τι έβγαλε;;; ΕΙΔΑΤΕ;;;

[SPOILER]Κρα, κραα, κρααα…[/SPOILER]

Τέλος καλό, όλα (ας τα λέμε) καλά. Και ας με λέτε κόρακα…
Αλλά χάνουμε ΠΟΛΛΑ παιδιά κι αυτό δεν αλλάζει…

παιζουμε ωραια μπαλα ομως. καιρο εχω να δω τοσο αγγλικη ομαδα :!:

Δύο πράγματα που δεν συμβιβάζονται. Καλή μπάλα, Αγγλική ομάδα. Αλλά έχεις δίκαιο.

Διαφωνούμε κάθετα, οριζόντια, διαγώνια κτλ.
Καλή μπάλα δεν είναι μόνο το τσούκου-τσούκου πασινγκ γκέιμ της μπαρτσελόνα.

seconded στο αποπάνω ^

θα μαλωσουμε κουμπαρε, εμενα πχ μαρεσει παρα πολυ η ταχυτητα στο παιχνιδι της πρεμιερ και η νοοτροπια να παμε την μπαλα μπροστα, γρηγορες αντεπιθεσεις απο τα πλαγια κτλ. για αυτο και χαιρομαι να βλεπω λιβερπουλ φετος, παιζουμε πολυ καλη μπαλα και ας τα χαλαμε μεσα στην περιοχη.
θελω να δω αν θα παμε για παικτη το χειμωνα και αν ναι τι παικτη σκεφτονται.

[SPOILER]ε ρε και να χτυπησει κανα γκετσε το καλοκαιρι, που ειναι μαθημενος περιπου στο ιδιο στυλ απο μπουντεσλιγκα, θα τον παιζω για καμια βδομαδα[/SPOILER]