Liverpool

Κάτι λένε για τον Shaqiri της Βασιλείας που έβγαλε 2 ασσίστ με τα σιχάματα, αλλά ελπίζω να μην είναι λογική ολυμπιακού, πάω και παίρνω ζιζι ρόμπερτς που έβαλε γκολ στον βάζελο.
Κατά τ άλλα ο De rossi είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και η ρόμα μπορεί να τον δώσει με λίγα λεφτά τώρα. Αν και δεν ξέρω, με τους Ιταλούς δεν τα πάμε και πολύ καλά μέχρι τώρα.

το εγραψα και στο θρεντ του τσουλου, ο τυπος ειναι σφαιρα. σαν σημαδουρα φαινεται :lol:, αλλα οχι επειδη ειναι χοντρος, πρεπει να ειναι πολυ γυμνασμενος. και ποδι κανονι. μακαρι να ειναι αληθεια το haliseco scouting agency εγκρινει :stuck_out_tongue:
οσο για ντε ροσσι λεμε παλι ναι και ας μην τα παμε καλα με τους ιταλους, γιατι αν θες να χτυπησεις τιτλο καποια στιγμη πρεπει να εχεις τετοιους παικτες. και εδω που τα λεμε δε συγκρινεται καν με τον πριγκηπα ε, μην τρελαθουμε.
ο τζεραρντ τι κανει ρε, τον εχω ξεχασει αυτον. θα σταματησει την μπαλα? :stuck_out_tongue:

Ήρθα κι εγώ μια βόλτα να ρωτήσω (επίσης) τον Τοξικό ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ. Η καλύτερη μπάλα ήταν πάντα η αγγλική, αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Βασικά είναι ο ορισμός του ποδοσφαίρου. Always was and always will be.

Θα διαφωνήσω,καθώς για μένα καλύτερο ποδόσφαιρο είναι το ισπανικό.Αλλά αγγλική ομάδα και καλό ποδόσφαιρο προφανώς και συνδυάζονται.

Τη καλυτερη μπαλα τα τελευταια χρονια την βλεπω απο Αρσεναλ και Τοτεναμ εγω
Και προτιμω να δω κανενα ματς της στοουκ ή της περσινης γουιγκαν παρα να δω ατλετικο και σεβιλλη

Πάντως στα χαφ, αν και δύσκολο, καλή περίπτωση πρέπει να είναι ο m’villa της Rennes, αλλά παίζει να τον θέλει και ο Βενγκερ αυτόν.
Επίσης λένε για έναν Gaston Ramirez που παίζει Bologna. Επιθετικός αυτός.

Κατά τ άλλα τον henderson πως τον βλέπεις? Πρώτο ημίχρονο με την fulham που τον έβαλε μπροστά από wilson-spearing ήταν πολύ καλός. Δείχνει όμως λίγο light σε κάποιες διεκδικήσεις.

Φίλε Γράκχε. Αν ο ορισμός του ποδοσφαίρου είναι να σπάνε τα άλατα του σβέρκου, από το πάνω κάτω του λαιμού για να δεις τη μπάλα που σπρώχνουν από τη μια άκρη στην άλλη, τότε είμαι μαζί σου…ίσως βέβαια στο απώγειο της πορείας της να χρειαστείς και κυάλια, αλλά who cares, this is England.
Οι ομάδες που μέσα στα χρόνια έπαιξαν κάτι άλλο από αυτό σε διάρκεια είναι η Λίβερπουλ από το 1975 ως το 1990, η Άρσεναλ του Βενγκέρ (σε λίγο πιο σοφτ) και η Μάντσεστερ.
Και δε λέω είναι ατμόσφαιρα, είναι κόσμος, είναι μπύρες, είναι η μυρωδιά, αλλά ποιότητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Αυτό είναι ένα πράγμα love or hate it. Με τίποτα δε μπορώ να αντέξω Στόουκ-Φούλαμ, πχ…

[SPOILER]Ένας φίλος κάποιας ηλικίας -σαν κι εμένα- υποστηρίζει ότι δεν γίνεται να είσαι ταυτόχρονα οπαδός της Λίβερπουλ και του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Και της εθνικής Αγγλίας εννοείται…[/SPOILER]

κατσε ρε ποιος wilson στο ματς με φουλαμ??αλλο ματς ειδα? :lol:

κατα τα αλλα μαρεσει ο χεντερσον, βεβαια 20 μυρια δεν κανει ουτε για πλακα. οι τιμες που πουλανε (και αγοραζουν) οι αγγλικες ομαδες ειναι εξωφρενικες. τον ειχα δει και περσυ σε 1-2 ματς, σα δεξι χαφ σε 4-4-2 και μου ειχε αρεσει.
τωρα με κπρ τον εβαλε στη θεση του λουκας, αλλα δεν πολυπροσφερεται το ματς για κρισεις. το μεγαλυτερο προβλημα με το χεντερσον μου φαινεται, ειναι πως δεν εχουν κατασταλαξει για τι πραγμα ακριβως τον θελουν.

τοξικε, το ποδοσφαιρο στην αγγλια ειναι μοναδικο γιατι εχει συνεχη ροη και συνεχης ροη σημαινει τρεξιμο και φασεις. εγω μια χαρα βλεπω στοουκ-φουλαμ, αλλα δεν αντεχω με τιποτα λεβαντε-χιχον, καλιαρι-μπρεσια και ντιζον-χαβρη.

μονο αγγλια, γερμανια και μακαρι να ηταν πιο ανεβασμενο το ολλανδικο πρωταθλημα…εδω που τα λεμε προτιμω να δω ξυλοκοπους σε σκανδιναβικα πρωταθληματα που παιζουν σε ψηλους ρυθμους απο ματς νοτιας ευρωπης

τον adam εννοούσα. O wilson ένα ματς έχει παίξει μόνο και με την αγορά Coates καλύτερα να τον δώσουν δανεικό για φέτος. Πάντως μέχρι στιγμής όταν είναι υγιές το δίδυμο skrtel-agger, η άμυνα είναι πολύ δυνατή

Καταλαβαίνω τι λες ρε Haliseco. Eίναι θέμα γούστου αυτό το πράγμα. Δεν παλεύω. Το 2007 είχα δει στο Λονδίνο το ΚΠΡ-Νόριτς. Όλα ήταν μυσταγωγία. Οι θέσεις ακροβώς στη σέντρα, κάτω-κάτω. Μύριζε υγρασία, είχε ψιλοπούσι. Ο κόσμος φοβερός, η ατμόσφαιρα πρωτόγνωρη, ακόμα και η μπύρα με το χοτ ντογκ στο ημίχρονο μου φάνηκαν μαγικά. Όλα τέλεια. Εκτός από ένα. Νοστάλγησα το Γιώργο Βαϊτση και τον Αλέκο Τάτση…

τη χαίτη του βαίτση τη νοσταλγούνε κατά βάθος όλοι.

Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα έγραψε ο Χαλισέκο, και μου φαίνεται Τοξικέ ότι πολύ απλά προτιμάς τη “νοτιοευρωπαϊκή” μπάλα και γι’ αυτό έχεις αυτή τη γνώμη. Δηλαδή τί να σε πω εγώ όποτε έχω δει στη ζωή μου ματς ανάμεσα σε αγγλικές ομάδες, αν νοστάλγησα καθόλου ελληνικό ποδόσφαιρο… άστο καλύτερα. :lol: Το μόνο που έχω να σχολιάσω πρακτικά λοιπόν είναι ότι μου έκανε εντύπωση αυτό που γράφεις περί Λίβερπουλ και αγγλικού ποδοσφαίρου. Βέβαια αυτό μάλλον έχει να κάνει με το ότι δεν έχω ζήσει τη μεγάλη Λίβερπουλ των δεκαετιών του 80 και του 90, οπότε δεν ξέρω πώς έπαιζε. Εγώ τη Λίβερπουλ που έχω δει είναι από τα μέσα των 90’s και μετά, που πάντα τη θεωρούσα ως τον ορισμό του αγγλικού ποδοσφαίρου (με όλα τα χαρακτηριστικά που είπε ο Χαλισέκο, δηλαδή τη γρήγορη ροή, το καταιγιστικό παιχνίδι από τα άκρα και το παίξιμο της μπάλας προς τα προς με τη μία αντί γι’ αυτό το συφιλιαστικό “δώσε τώρα την εκατοστή πάσα” που δυστυχώς μαθαίνουν από κάτι Μπαρτσελόνες οι νεότερες γενιές). Λίβερπουλ και Τσέλσι βασικά είναι ο ορισμός αυτού του πράγματος και ο λόγος (μαζί με το δέος από την ιστορία της Λίβερπουλ) που μου ήταν πάντα συμπαθής ομάδα, καμία σχέση με Μάντσεστερ και Άρσεναλ. Αν και βέβαια μια περίοδο (τα χρόνια πριν πάρει τον κλάψα) και η Γιουνάιτεντ ήταν μια χαρά αντρίκια, βρετανική ομάδα με τους ψηλούς και δυνατούς επιθετικούς, το λατρεμένο γρήγορο παιχνίδι από τα άκρα και όλα τα υπόλοιπα. Μόνο η Άρσεναλ ουσιαστικά, όσο την θυμάμαι (δηλαδή πάντα με Βενγκέρ στον πάγκο) ήταν κάτι άλλο, σίγουρα βέβαια όχι και απωθητικό αλλά οπωσδήποτε λιγότερο ελκυστικό για μένα. Αγγλικό ποδόσφαιρο και τα πάντα όλα λέμε ρε.

Ουγγρικό και 8-3. :smiley:

Δεν ξέρω γιατί μου το λες εμένα, δεν είπα ότι υποστήριζα ποτέ Εθνική Αγγλίας. :roll:

Μ΄αρέσει που απαντάς σοβαρά…

αν ήσασταν ο kenny και σας έλεγαν: Επιστροφή Torres με 20 εκατομμυριάκια ή αγορά villa με λίγα παραπάνω, τι θα κάνατε? :-k

Ωραίο το δίλημμα…

Σαν γραφικός θέλω επιστροφή Νάντο…Μη με ρωτάτε γιατί…

βίγια.

Να σάξουμε ένα πολ…

για κάνα χαφ έχει ακουστεί τίποτα για γενάρη?