Liverpool

σου το ειπα ρε… Carol Of Harvest :lol:

Kαι για να αρχίσει καλά η χρονιά, κλήρωση στο κύπελλο με τους φίλους του Εβρά. Δε λέω περισσότερα μη φάει κι άλλες αγωνιστικές τιμωρία ο Λουίς…

παλι καλα που με τα φα καπς και τα λιγκκ καπς και τις μαλακιες γλιτωνει αγωνιστικες ο σουαρες για το πρωταθλημα

(ετσι δεν ειναι?)

Ωραία τα πήγαμε χθες. Ειδικά στο δεύτερο τους είχαμε κλείσει στο μισό γήπεδο και δεν τους αφήναμε να βγουν. Τώρα, το ότι ήταν το δικό μας μισό, δεν έχει και τόση σημασία. Όταν στο Anfield χάνουμε τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, δεν τρέχει και τίποτα, ε;

ειπε ο toxikos μετα το διπλο της ομαδας επι της City…:smiley:

τα έχουμε πει, χωρίς γκρίνια ο τοξικός δε ζει :stuck_out_tongue:

Eλάτε τώρα, αφού με ξέρετε… Η γκρίνια είναι στο πετσί μου…

Μεχρι το 25’ καλα ητανε,ευκαιριες,επιθεση,γκολ εστω με πεναλτι,απο το 30’ μεχρι και για ολο το β ημιχρονο ηταν σαν να βλεπαμε μπαμπη τεννε στον παγκο(σορρυ κενυ:p) και κατενατσιο παλιας εποχης,ολοι πισω απο το ημικυκλιο της περιοχης να μην περασει τιποτα.

Γουσταρα ομως μαντσινι που χτυπιοτανε.:stuck_out_tongue:

Ισχυει ρε παιδια.

Μεχρι και 3ο σεντερ μπακ εχωσε και ολοι μας γελαγαμε.

Αλλα αφου περασαμε τι ψαχνουμε;;;

Εδω πρωταθλημα, γαμιομαστε στα δοκαρια και μας φταιει που περασε τη Σιτυ εκτος με κατενατσιο;;;

Mη γκρινιάζεις, θα νομίζουν ότι τα λέω εγώ…:lol::lol:

έχει και δεύτερο ματς

Καλά αυτό είναι εύκολο. Πρόβα για τον τελικό…

Μπερδευτηκα με το παλιο συστημα …σορρυ!

Aυτό είναι το παλιό σύστημα στο Λιγκ καπ, για κάμποσα χρόνια, τουλάστιχο. Μάλλον θα θες να εισάγεις νέο, Πιλάβιε του ρόκιν…:p:p

Αμα μου πειτε οτι τα μονα παιχνιδια δεν ισχυουν ουτε στο FA, γινομαι United! :smiley:

Δε σε σφάζουμε καλύτερα, που θα σε δούμε μασεσταα΄.

Μονά είναι, αλλά αν ήντονε διπλά, για να σε σώσουμε, μονά θα τα κάναμε. Από χθες.

Ε, ωραια …αρα μια χαρα ειμαι.

Απλα, η μεγαλη ομαδα του νησιου, συνηθως, δεν ασχολειται τοσο με το θεσμο του League Cup. 8)

Οι μεγάλες ομάδες ασχολούνται με ΟΛΑ. Απλά εμάς δεν μας βγαίνει τόσο συχνά…

Ντουμπλπόστ, αλλά γουοτδεφάκ…

Ανανέωσε ο Στίβεν Τζέραρντ…για πάντα…