Liverpool

η ήττα απο το μεγαθήριο fulham σας έχει ξυπνήσει πάντως :stuck_out_tongue:

Ναι θα χτυπήσουμε και τίτλο σε λίγο…

οσο υπάρχει η κατάρα της trident δεν υπάρχει περίπτωση

Τι εννοείς; Α;

μη βρωμίζετε το θρεντ παρακαλώ

Aααααα…δεν στρόφαρα.
Αλλά να διαγραφεί αυτή η φωτό από δω. Μας διαβάζουν νοήμονα όντα ανωτέρου επιπέδου…

Ρε φίλε,αυτός ο Gerrard…στην εποχή που οι παίκτες κοιτάνε μόνο την τσέπη τους κτλ,είναι τόσο δεμένος με αυτή την ομάδα που δεν μπορώ παρά να τον εκτιμώ περισσότερο που θα μείνει για πάντα στο λιμάνι…

[SPOILER]Δεν είμαι Liverpool,έτσι…?[/SPOILER]

Πάμε ρε ομαδάρα!!! Πήραμε το Χ από το μεγαθήριο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Stoke!

Η Στοουκ επαιξε Ευρωπη φετος, φιλος! :smiley:

Ε ναι αυτό το δικαιολογεί το Χ :stuck_out_tongue:

Δεν το είδα το ματς, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Άρα δεν γκρινιάζω. Πολύ…

[SPOILER]Ρε μλκες, ούτε τη Στόουκ;;[/SPOILER]

Πήραμε για δοκιμή τον mvp του Γκανέζικου πρωταθλήματος (νέος Essien) και ένα δεκατετράχρονο Σουηδό με καταγωγή από την Σιέρα Λεόνε (νέος Drogba αυτός). Εντωμεταξύ έχουμε μαζέψει από Αγγλία όποιο μαυράκο κάνει δυο τρίπλες παραπάνω, όπως ο Raheem Sterling (είναι ο νέος Barnes αυτός :stuck_out_tongue: (video [B]εδώ[/B])) και μετά από αυτά σε κατηγορούν για ρατσισμό [-X

Από πότε είπαμε ότι έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα; :-k

Α ναι μωρέ, από τότε που αγόρασα το πρώτο μου βινύλιο όταν πρωτοβγήκε…

Δηλαδή το No Prayer… αμάν, από τότε ρε 'σείς; :smiley:

Kαλά τα λες, αλλά αν είχα κάποιο τρόπο να ήμουν μέσα στο ματς του κυπέλλου (και τι δε θά’δινα), σίγουρα θα κατέληγα φυλακή με τον πατρίκιο μπροστά μου και δεν θα το μετάνιωνα κιόλας…

Δεν θα τα πιστέψετε!!! Μετά τους νέους Barnes, Essien, Drogba, Xavi+Iniesta μαζί (ο Suso είναι αυτός) μάλλον υπογράφουμε και τον νέο Deco από την Sporting :stuck_out_tongue:

Ρε μάγκες, πού το πάτε; (όπως θα έλεγε ο πρωταθλητής)

πουθενα
τα γνωστα αρχισαν παλι

Ρε μαλακες !?!
Τελικο ? Παμε για κουπα ?!?!

Aντε και με τη κουπα.:stuck_out_tongue: