Εεεε κάτσε… δεν μας έχετε ικανούς να το χάσουμε;;;
Ρε η ομαδα πηγε τελικο και μου μιλατε για τους βρωμοχιππηδες της Καταλωνιας ?
Εντωμεταξύ αν και για το δεύτερο δεν έχω πλήρη άποψη γιατί γαμιώταν το stream, μια χαρά έπαιξε η ομάδα, με την αρρώστια τον bellamy στην κορυφή να κάνει ματσάρα. Πάλι πολλές χαμένες ευκαιρίες, και παραλίγο να την πατήσουν που δεν το τέλειωσαν νωρίτερα, αλλά όπως και να χει Wembley ερχόμαστε!!
Πάλι πολλές ευκαιρίες, πάλι ήρωας γκολκήπερ. Συγκλονιστικός ο Μπέλαμι, έκανε το παιχνίδι της ζωής του. Συναρπαστικό ματς.
Ποιο Γουέμπλεϊ και παπάρια μάνδολες… Το Σάββατο με τα σιχάματα είναι ο πόλεμος…
Βαριοσουν να πας να βαλεις ΕΤ3;;;
Πσσςς με τρόπο τα λένε αυτά… Μπορεί και να το ήξερε…
άντε να μου χαθείτε
ήταν απασχολημένη η tv, με τούρκικα, ελληνικά και άλλες εθνικότητες
ναι, αλλά της γιαγιάς. μετράει?
στα μεταγραφικά τώρα, ακουγόταν και ο Granero πολύ, αλλά για καθαρό αμυντικό χαφ, που μετά τον τραυματισμό του lucas έχει μείνει μόνο ο τίμιος Jay Spearing, τίποτα
Καλά, αφήστε τις γιαγιάδες, τις θειάδες και τους μπατζανάκηδες τώρα.
Έχουμε ΠΟΛΕΜΟ…
έλα μωρέ, ευκολάκι είναι αυτό. άλλα είναι τα δύσκολα:!:
Ναι, αλλά δεν παύει να είναι πόλεμος. Έρχονται οι τσούπρες στην πόλη μας…
καθιστε καλα ρε γατακια που μας το παιζετε και χαλαροι
Ευκολάκι-δυσκολάκι, τσούπρες είσαστε και τσούπρες θα παραμείνετε…
Νταξει αλλα αλλο λεω γω!
1-0 Ντάνιελ Άγκερ με κεφαλιά από κόρνερ… Καλά αρχίσαμε…
Aσε μας ρε Χοσε Ενρικε…
Σε περιπτωση ισοπαλιας, παμε στο τραφορντ;;;
Αναμενόμενο. Ούτε τι σχήμα και χρώμα έχει η μπάλα δεν ξέρουμε… Και αν δεν βελτιωθούμε θα πέσει τσαπού μεγάλη.
Μην τσιτώσετε μ’ αυτό το ποστ, θα μπορούσα να το αφήσω και στων απέναντι. Αλλά ρε σεις, έβλεπα τώρα αυτό το α’ ημίχρονο, έχοντας καιρό να σας δω και τις δυο, και μ’ έπιασε μια μελαγχολία. ΟΚ το καταλαβαίνω ότι και η Λίβερπουλ και η Γιουνάιτεντ δεν έχουν αυτό τον καιρό κάποιους από τους πλέον ποιοτικούς τους παίκτες, αλλά δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζουν με βάση το όνομά τους και τη φανέλα τους. Σκυλοβαρέθηκα ρε πούστη, πραγματικά, δύο μέτριες ομάδες που απαρτίζονται κατά κύριο λόγο από άμπαλους ξυλοκόπους που μάλιστα δεν μπορούν ούτε καν να τρέξουν να γουστάρουμε λίγο, ν’ ανάψουν λίγο τα αίματα. Και τα λέω αυτά επειδή ΟΚ έχω αντιπαλότητα και με τους δυο σας αλλά κατά βάθος σας συμπαθώ και τους δυο σας, επειδή σας έχω συνδέσει παραδοσιακά με το κλασσικό αγγλικό ποδόσφαιρο που γουστάρω να βλέπω αλλά πλέον δεν το βλέπω ούτε αυτό. Δηλαδή βλέπω μια Γιουνάιτεντ που ο καλύτερός της παίκτης ξέρω γω είναι ο Παρκ (ήμαρτον) και που παίζουν στη βασική ενδεκάδα κάτι Έβανς και Κάρικ (ΗΜΑΡΤΟΝ), ενώ σε σας ο Τζέραρντ δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, έχει πίσω στην άμυνα αυτόν τον απίθανο Σκρτελ και στην επίθεση τον άλλο απίθανο τον Κάρολ, το τραγί. Θλίψη ρε γαμώτο. Πώς κατέντησε έτσι το αγγλικό ποδόσφαιρο, να βλέπεις τη Σίτι ή ακόμα και την Τότεναμ και μπροστά σε σας να μοιάζουν με Μεικτές Κόσμου. Θλίψη.
έντιτ
Και απ’ ότι βλέπω και απέναντι τα ίδια συζητάνε, οπότε δεν είναι μόνο δική μου ιδέα…
@ GB
Χίλια δίκια έχεις. Μόνο που οι απέναντι είναι πραγματικά γρήγοροι. Κι εμείς απλά τργικοί. Τώρα το μίσος είναι μίσος, τι να κάνουμε, να τους δώκουμε και λέλουδα;;;