βγήκαν φήμες για Lucas Barrios της dortmund και Marko Marin της Werder. Να βγει ο halisecos να μας πει τι είναι αυτοί
ε βασικα ο barrios καθαρος striker, περσυ ειχε καλη χρονια, φετος δεν εχει (ειχε και ενα τραυματισμο). του εχει φαει τη θεση ο lewandowski που κανει παπαδες…και ειναι και καλυτερος για μενα, μεταξυ μας. θα ηθελα καλυτερο striker, δεν μου πολυαρεσει σαν μεταγραφη
marin αλλη φαση, μεσοεπιθετικος, ξερει πολυ μπαλα, γρηγορος αν και λιγο σοφτ παικτης. ηρθε και η στιγμη να κανει το αλμα σε μεγαλυτερη ομαδα απο τη βρεμη. χρειαζεται τετοιο παικτη η λιβερπουλ, θα δωσει λιγη φαντασια μπροστα που σου χρειαζεται για να κερδισεις τις μπρομγουιτς και τις μπολτονς
ρε παιδιά… ΠΑΛΙ;;;
Άντε να πάρουμε κανέναν μπαλαδόρο, έναν από αυτούς που ακούγονται κατά καιρούς. Αν δεν πάρει τουλάχιστον να αρχίζουν να παίρνουν παιχνίδια ο sterling και ο suso. Βέβαια δεν ξέρω πόσο έτοιμοι μπορεί να είναι. Είναι και σχετικά μικροκαμωμένοι και μπορεί να φοβάται ο kenny να τους χώσει μέσα ακόμη
[SPOILER]Τώρα είδα το white mamba. Προφανώς αναφέρεσαι στον καλύτερο λευκό μπασκεμπολίστα μετά τον larry bird ε? :p[/SPOILER]
o μαριν ειναι καλός…αλλά δεν ξέρω αν κάνει για Premier league
http://www.youtube.com/watch?v=u5q00ADuYto απλα και ομορφα.
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ALLSTAR!
Βασικα, δεν του 'φαγε καμια θεση ο Robert.
Ο Barrios ειχε σοβαρο τραυματισμο και στη συνεχεια δεν παιζει απ’ οτι εχω καταλαβει, επειδη θελει να φυγει κι οι σχεσεις του με τη BVB δεν ειναι τοσο καλες πλεον.
Ασχετα που οντως ο Lewandowski γαμαει κωλαρακια. 8)
Ο Μαρίν ξέρει πολλά καντάρια μπάλλα αλλά είναι πολύ σοφτ για τα αγγλικά δεδομένα…
γιατι μωρε ο σιλβα της σιτυ τι παραπανω ειχε οταν τον πηραν απο ισπανια?
Ρε μπα να μην έχεις άδικο…
Από την άλλη, εμείς δεν είμαστε ότι κι ότι. Μπορεί ακόμα και ο Πέπε να γίνει βιτάμ…
πω ρε πουστη ποσο λιγος ειναι ο Καρολ για τη Λιβερπουλ.40 εκατομμυρια my ass
οχι αλλο καρολ δεν αντεχω ρε γμτ, πληγη-καταρα και αλλα ομορφα τετοια
εχουν καταντησει τα εντος μας λεφτα στην τραπεζα το Χ
Δεν το είδα το ματς, χάζευα τώρα τις φάσεις και ομολογώ ότι δεν μου προκάλεσε καμία αίσθηση το Χ. Τώρα για τον Κ%#$λ μήν τα ξαναλέμε…
Περίμενα να τον πιούμε είναι η αλήθεια. Οπότε και το x καλό είναι
Ναι, σε λίγο θα είμαστε και αυχαριστημένοι, αν με το τέλος του πρώτου γύρου, σωζόμαστε άνετα…
[-X[-X
Kαι για σήμερα, γουότ αμπάουτ Λίβερπουλ;;;
εγώ το τίμησα το διπλάκι πάντως 8)
Πάμε μωρή Μαρσέγη…
στοιχηματάρα έπαιξα πάλι ο πούστης
Ρε Έλρικ, να στο πληρώσω εγώ το ρημάδι. Εδώ πάμε για πολλά…