Liverpool

…στο τέλος ξύπνησαν, και χάνουν τις ευκαιρίες…τι περιμένουν…ααα τέλειωσε…και τσαμπουκλαδες με Εβρά:p
:):!:

εχω ειλικρινα βαρεθει με αυτην την ομαδα επιθετικα. καθε ματς λεω μηπως αλλαξει κατι και καθε ματς τα ιδια. ο καρολ και να μην μπει και να μπει το ιδιο πραμα ειναι, ο τυπος δεν μπορει, αμφιβαλλω αν ποτε μπορουσε και αμφιβαλλω πολυ περισσοτερο αν μπορεσει ποτε. το εχω ξαναπει πως μου θυμιζει πααρα πολυ μεταγραφη εμιλ χεσκυ.

γιατι οκ εχεις καλη αμυνα, αλλα να, μπαινει ενα γκολ απο στημενο, τι κανεις μετα? ο τζεραρντ δεν ειναι πια ο dominant midfielder που ηταν καποτε, θελει βοηθεια και οχι απο τον αρνητικο χεντερσον (το χω πει μαρεσε σε σαντερλαντ, αλλα το γιατι εφυγε ο μειρελες για να ρθει αυτος ειναι σεναριο xfiles) και τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σπιαρινγκ. ρε ανθρωπε, ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ, το ξερω πως δεν εισαι ρεδονδο, αλλα μια πασα στα 2 μετρα με πιεση δεν μπορεις να κανεις?! εχεις ΜΙΑ γαμημενη δουλεια, να μη χασεις την μπαλα σαν αμυντικο χαφ που δεν κανει βημα απο το χωρο δουλεια του.

απαραδεκτος και αντιεπαγγελματιας ο εβρα. εμετικος απλα δεν το εχω ξαναδει απο επαγγελματια ποδοσφαιριστη να φερεται σαν 5χρονο. το ξεραμε ποσο μαλακας ειναι και απο εθνικη γαλλιας, αλλα αυτο παραπηγαινε. μακαρι να του την επεφταν περισσοτερο skrtel-agger-enrique-reina, τι σκατα θα ετρωγαν και αυτοι 8 αγωνιστικες?

ναι :slight_smile:

Το πιο εύκολο πράγμα μετά από τέτοια εμφάνιση και ήττα απο μία από τις χειρότερες Μάν%$#@ερ που έχω δει, είναι να γκρινιάζουμε. Και έστι πρέπει… Χίλια στραβά πράγματα… Αλλά κρατάμε το θετικό. Ο Σοάρες είχε δίκαιο ότι και να είπε στον εβρά. Μονόπανος…

[B]
Δημόσια συγγνώμη από Σουάρες[/B]

Μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για το γεγονός πως αμαύρωσε το όνομα και τις αξίες της Λίβερπουλ, ο Λουίς Σουάρες ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε από τη στιγμή που δεν έδωσε το χέρι του στον Πατρίς Εβρά.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός των «κόκκινων» που έγινε το? κόκκινο πανί για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε με απολογητική διάθεση μια μέρα μετά το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» και με δημόσια δήλωσή του, ζήτησε συγγνώμη τόσο για τη στάση του, όσο και για το γεγονός πως ντρόπιασε τον σύλλογο.

«Μίλησα με τον προπονητή μου μετά το παιχνίδι και αντιλήφθηκα ότι έκανα πολλά λάθος πράγματα. Δεν απογοήτευσα μόνο τον προπονητή μου, αλλά και τον σύλλογο και τις αξίες του. Έκανα λάθος και το παραδέχομαι. Μετανιώνω για ό,τι έκανα. Έπρεπε να δώσω το χέρι μου στον Εβρά πριν το ματς και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την κίνησή μου. Αφήνω το θέμα στο παρελθόν και επικεντρώνομαι αποκλειστικά στο μέλλον και τους στόχους της ομάδας μου» ήταν η τοποθέτηση του Λουίς Σουάρες.

[B]
πηγή: england365.gr[/B]

http://www.sport-fm.gr/article/534376

Nα το δω κι αυτό. Όχι, να το δω κι αυτό…

Ο σουάρεζ φεύγει το καλοκαίρι όπως και να χει.

τι λέει το άρθρο???
για τον σουάρεζ αποφασίστηκε?

Δεν μου τη σπάει ότι φεύγει ο συγκεκριμένος, ή ο οποιοσδήποτε. Μου τη σπάει που για άλλη μια φορά η ομάδα δείχνει αδύναμη να προστατεύσει την επένδυση που έκανε και φυσικά μιλάμε για ξένο ποδοσφαιριστή. Αντιμετωπίζεται σαν εγκληματίας, τη στιγμή που όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι άγιοι… Μόνο που όλοι οι άγιοι τυχαίνει να είναι Άγγλοι. Βέρυ ugly…

Το νου σας ρεμάλια. Μη μας φάνε οι γλάροι…

πιστευω οτι δεν κανουν καμια μαλακια σημερα

5-1 στο 75’ με τρία αυτογκόλ… Χαχαχαα και σκόραρε και ο Κ@#$λ

Προημιτελικά με Στόουκ στο Άνφιλντ…

λολ πληρωμενος ηταν αυτος ο Bridcutt?Πως βαζεις 2 αυτογκολ σε ενα ματς?

γελάω με το 5ο

αυτο ειναι το τραγικοτερο

Δεν πρέπει να απαξιώνεται κανένας τίτλος. Ως εκ τούτου… Πάμε ρε…

ballz…

φαντάζομαι toxiko Και deckard να αναρωτιούνται αν μπορεί να χάσει η λιβερπουλ αυτό το ματς-τιτλο

Τιμή μου crimson, αλλά δεν αναρωτιέμαι. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τον χάσουμε. Ειδικότης μας…

ε που θα πάει…θα μπει το πρώτο και μετά έχε γεια

*να μην αναφερθώ πάλι στα 40 εκατομμύρια και σας τα ζαλίσω