Liverpool

Καλά το έχω ξαναπεί. Αν αυτός κάνει 40, ο Μήτρογλου κάνει 3 δις…

τα λέγαμε με τον deckard στον καφε…με αυτα τα 40 έπαιρνες την μισή ομάδα της γκλαντμπαχ που κεντάει μέσα στο γήπεδο. ένας να σου έβγαινε απο αυτούς , θα είχε μεγαλύτερο νόημα αυτη η κίνηση παρά να δώσεις 40 για τον ψηλό.

40 εκατομμύρια, 1 κεφάλια με τον σβέρκο στα 110 λεπτά.
10 εκατομμύρια, πριν χρόνια, 1 γκολ μέσα σε λιγα λεπτά

*η φάτσα του καρολ στον πάγκο τα λεει ολα.πολύ αμήχανο χαμόγελο στο γκολ μου φάνηκε

[B]2-2[/B]!!!

ΑΓΓΛΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.!!

έλεος. απλά έλεος.

ε οχι ρε μαλακα.:?

Που 'σαι ρε Deckard να μας πεις για τον Τσάρλι τον Άνταμ…[-X

δε γίνεται αυτό το πράγμα. να τους πάει για ψυχανάλυση. το αιγάλεω θα το κράταγε το 2-1. δε γίνεται να μην μπορείς να κρατήσεις τη νίκη για 5 λεπτά απέναντι στη βέροια της αγγλίας γμτ:!:

E ναι ρε μαλάκα. Άξιοι της μοίρας μας… Μπενάλντια…

ε…?

γίνομαι λίγο γραφικός για να δείξω την οργή μου για την κατάντια της σημερινής εμφάνισης.

κατά τα άλλα γελάω με αυτά που βλέπω.γελάω πικραμένος.

Ούτε να το 'ξερα. Θύμισε Beckham.

τι κάνεις ρε κατσίκι…πήρες και τόσα μέτρα φόρα.

[B]ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΑ[/B]

μετα χιλιων κοπων και βασανων… στον 7ο ουρανο ολοι αδελφια !!!

Το παλτο που ακουει στο ονομα Καρολ, να παρει δρομο παραυτα. Να φυγετε κυριε, να πατε αλλου.

Σταθερη αξια κουτ :slight_smile:

Νεξτ στοπ, κυπελο αγγλιας και προκριματικα cl.

Θα τον μάλωνε ο ξάδερφος αν το έβαζε…

βασικα μου θυμισε το αεκ-οσφπ τελικος κυπελλου,που δεν μπορεσαμε να το κρατησουμε ουτε 5 λεπτα.

νταξ μας εβγαλαν την ψυχη αλλα πρωτο τροπαιο μετα απο 6 χρονια:)
λετε να ξεκινησει η αντεπιθεση?χαχα
καρολ πουλο τωρα.

παλι καλα

αλλα ρε γμτ εχεις τον ντιρκ παγκο και το γιδαρο βασικο…γιατι? για να βγαλω καρκινο??

αντεεεεεεε,μας εβγαλαν την παναγια

Πάλι καρκίνο βγάλαμε… Τουλάχιστον τη σηκώσαμε την κούπα!!!

ΡΕ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΓΙΔΙ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΣΟΥΡΟΥΚΙ!!!

Πρώτο και βασικο αυτό που είπα τότε. Τιμή και δόξα για άλλη μια φορά στον αθόρυβο Ολλανδό. Ο Σοάρες μάζεψε πάλι κάμποσες στην αρχή και μετά ήταν τελείως χώμα. Ο καλύτερος παίκτης μας είναι τελειώς απροστάτευτος και φταίμε κυρίως εμείς.

Η κούπα δεν παύει να είναι κούπα είτε παίζεις με την Έβερτον, είτε με την Παπαβούκλιανη και τα Σέκλανα. ΄

[SPOILER]Καταγγέλω οργανωμένο σχέδιο εξόντωσής μου. Αν γλυτώσω από το μπασκετικό Ολυμπιακό, θα πάω από τη Λίβερπουλ…[/SPOILER]

Ο πιο όμορφος πανηγυρισμός χθες :smiley:
(ούτε καν το ένοιαξε που έβγαλε το μάτι του)