Liverpool

Στο όριο οικονομικής καταστροφής η Λίβερπουλ!

Δύσκολες ώρες φαίνεται ότι περνάει η ομάδα της Λίβερπουλ, αφού σύμφωνα με τους λογιστές του συλλόγου αλλά και οικονομολόγους στην Αγγλία, η κατάσταση στα οικονομικά της ομάδας είναι σε τέτοια κατάσταση, που ίσως κινδυνεύσει ακόμα και με κατάρρευση.
[I]

"Η πιστωτική διευκόλυνση που πήρε η εταιρία ύψους 350 εκ. λήγει στις 24 Ιουλίου, και μέχρι τότε θα πρέπει να βρεθεί λύση, καθώς υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης. Οι διευθυντές που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για να κερδίσουν εκ νέου χρόνο.

Οι όροι αυτοί δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο πως αν δεν αλλάξει άμεσα η κατάσταση, ή αν δεν αλλάξει κάτι γενικότερα, τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει η μητρική εταιρία να δραστηριοποιείται", είπαν χαρακτηριστικά. [/I]

Ένας από τους κορυφαίους οικονομικούς αναλυτές στην Αγγλία μίλησε στη Sun για το θέμα λέγοντας:
[I]
"Εάν δεν βρεθούν άμεσα χρήματα να μπουν στα ταμεία του συλλόγου τότε είναι πολύ πιθανό να καταρρεύσει η εταιρία. Δεν είναι μόνο οι αριθμοί απογοητευτικοί, αλλά και το μέλλον δυσοίωνο. Τα περισσότερα μπορείτε να τα δείτε και μόνοι σας μέσω των λογαριασμών.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν μπορεί να γίνει προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν, καθώς τα όσα είχαν υποσχεθεί δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με την υπάρχουσα κατάσταση. Όλοι όσοι συνδέονται με την ομάδα θα πρέπει να ανησυχούν". [/I]

Αυτές οι ειδήσεις “σπρώχνουν” τους ιδιοκτήτες της ομάδας στο να πουλήσουν τον σύλλογο, κάτι που πήγαν να κάνουν και στο παρελθόν, όμως τελευταία στιγμή άλλαξαν τους όρους της συμφωνίας με Σαουδάραβα επιχειρηματία, δίνοντας μόλις το 50% των μετοχών τους.

Αρθρο 44 η λυση…:lol2::lol2::|:| Στον ηλιο μοιρα… Αφου τον τορες με λεφτα απο δανειο τον πηραμε.[-X

Kαι μάλλον τον χάνουμε και απο τους σκατάδες του μαντσεστερ

Μη λες τέτοια. Πόσα να αντέξει η γέρικη καρδιά μου…
Αν και το διάβασα και εγώ χθες…:p:p:p

Δεν χάνονται τέτοιες ομάδες:wink::!:

Γουατ ντου γιου μην?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ με δουλεύεις; Αφου το διάβασες…Αντιμετωπισε τη πικρή αλήθεια τοξικε

Ναι ρε γμτ. Απλά μερικά πράγματα δεν είναι ανάγκη να επαναλαμβάνονται. Και όσο από πικρές αλήθειες, η Liverpool μου έχει καλύψει δύο ζωές. Τσε βάλε…:frowning:

Liverpool είσαι…μη κολώνεις

Τζέραρντ : «Σταματάω το 2013» Ο αρχηγός της Λίβερπουλ σκέφτεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση σε τέσσερα χρόνια

Ο Στίβεν Τζέραρντ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2013, χρονιά που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ. «Το 2013 θα είμαι 33 χρονών και ίσως θα είναι σωστή η απόφαση να σταματήσω», δήλωσε στο «Φρανς Φουτμπόλ» ο αρχηγός των «κόκκινων» και συνέχισε: «Αν τελικά αποσυρθώ τότε, θα είμαι χαρούμενος που θα έχω περάσει ολόκληρη την καριέρα μου σε μια ομάδα. Δύο φορές βρέθηκα κοντά στο να φύγω από τη Λίβερπουλ, αλλά χαίρομαι που δεν το έκανα», τόνισε ο Τζέραρντ που ξεκίνησε τη καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι το 1998 και από τότε μετρά 333 εμφανίσεις πετυχαίνοντας 71 τέρματα! Με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας έχει 74 συμμετοχές σκοράροντας 14 φορές.

Όχι ρε, δεν κολώνω, αλλά μου τη δίνει να πανηγυρίζουν οι γύφτοι τόσα χρόνια. Όσο και να το κάνεις έχω αναπτύξει κάποια κόμπλεξ τώρα στα γεράματα…:roll:

Όλο και κάποιος κροίσος θα βρεθεί(πρέπει να τον γουστάρουν και οι οπαδοί), για να ανεβάσει την ομάδα:!:

Εντάξει αν σηκωθεί η κούπα φέτος βλέπω άγαλμα Κυργιάκου έξω από το Άνφιλντ. Μεταγραφή κούπας, μίλια μακριά από τους πουθενάδες άγγλους που ακούγονταν. Περιμένω ποστ Κρισπ.:stuck_out_tongue:

O Κυργιακος βασικος θα παιζει?
τι εχει η λιβερπουλ… agger, hypia (?), caragher, skrtel

Agger και Skrtel εχουν προβληματα τραυματισμου και ο Hyypia δεν το χει τοσο πια.Αρα χρειαζονται επειγοντως αμυντικο.Και σε συνδυασμο με [U]αυτο[/U] το να κινηθουν για Κυργακο δεν μου φαινεται τοσο παραλογο.

εεεελα ρε κυργιάκο παιχτουρα !!! #-o#-o
Τα @@ μας θα πάρουμε και φέτος…

ΟΥ ΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.

α ρε κλεφτρόνια…

Για Αγγλία ο Κυργιάκος είναι μια χαρά! Άντε και βασικός του εύχομαι. Καλή μεταγραφή για Λίβερπουλ

Δεν συμπαθώ καθόλου την Liverpool όπως ούτε και τον Κυργιάκο αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι εύκολα η μεγαλύτερη μεταγραφή έλληνα παίχτη στο εξωτερικό!

Από πλευράς βάρους φανέλας συλλόγου σίγουρα. Από λεφτά είναι του Γεωργάτου στην Ιντερ το 99.

Αν και γαύρος, σαν μέγας φάνμποης της Λίβερπουλ, παραδέχομαι ότι το στυλ του Σωτήρη μας κάνει πολύ. Ειδικά μετά τη φάση της τράκας του Σκρτελ με την κεφάλα του Κάραχερ, μία τέτοιου είδους μεταγραφή (ή δανεισμός;) ήταν απαράιτητος. Όχι λόγω τραυματισμού, αλλά λόγω βλακείας. Όποιος έχει δει τη φάση καταλαβαίνει τι εννοώ…

Παλι πουτσα μας βλεπω να τρωμε παντως …μεταξυ μας ε.

ΥΓ.: Εσυ ο αποπανως …εισαι ΚΑΙ Liverpool;;; 8O

Αμα δηλωνες και Αρειανος, θα αρχιζα να φοβαμαι. :smiley: