Liverpool

Δεν είμαι και Λίβερπουλ, είμαι [SIZE=“2”]πριν και πάνω απόλα[/SIZE] Λίβερπουλ και το σέρνω καμία τριανταριά χρόνια, τουλάχιστο…

Η Liverpool τρώει 3 :lol::lol: Που ναι ο Κυργιάκος οεο;;

Γιατι? Μεσα στο ανφιλντ 3μπαλο ,γιατι κυριε μπενιτεθ δεν θωρακισατε την αμυνα με τον κυργιακοοοο???

Ακομα ενα πρωταθλημα φευγει απο εμας και πηγαινει προς τους νεοπλουτους…

Sad but true.

Θα ανακάμψουμε ρε.

Ρε αλλο αγωνα βλεπατε?
Η Λαρισα δεν επαιζε στο Ανφιλντ?

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1045364&lngDtrID=246

:lol::lol::lol:

Kαλο!!:lol:

Ήταν στραβό το κλίμα… Α ρε ομάδα…

Ρε, μην παίζετε με τον πόνο μας. Υποφέρουμε… Εγώ πότε θα γίνω πρωταθλητής Αγγλίας;

Πιο γρηγορα θα δουμε Rush live, παρα πρωταθλημα με τη Liverpool.

[SIZE=“1”]Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι, αυτο καλο ειναι αλλα δε γαμεις…[/SIZE]

Χα,χα…
Για να σε κάνω να ψιλοσκάσεις, ήμουν στην Πόλη στο Μεγάλο Τελικό…
Όσο και να’ναι, μια χαρά από δαύτη την ομάδα την έχω δει…δηλαδή τι μια χαρά, ίσως είναι η μεγαλυτερη χαρά που έχω πάρει σε γήπεδο…

Δε σκαω μ’ αυτα.

Η μονη ομαδα που λατρευω ειναι ο ΑΡΗΣ.

Απο τη στιγμη που εχω παει στο ΑΡΗΣ-Μποκα δεν υπαρχει κατι που θα ζηλεψω οταν μιλαμε για γηπεδο.

Εχω δει (το δει μεσα στη θυρα 3 ειναι τροπος του λεγειν) την αγαπημενη μου ομαδα αντιπαλη με την πιο συμπαθη απο τις υπολοιπες.

Και μαλιστα σε μια ατμοσφαιρα πρωτογνωρη ακομα και για ολη την υπολοιπη Ευρωπη.

Και γενικα οποιοδηποτε παιχνιδι του ΑΡΗ ειναι πιο ζηλευτο απο οτιδηποτε αλλο.

Οχι οτι δε θα 'θελα να 'μαι εκει που λες ή οτι αν εχω την ευκαιρια δε θα παω στο Bombonera, το Anfield ή το Westfallenstadion.

Υπαρχει κατι αλλο που εχεις κανει και ζηλευω και θα θυσιαζα παρα πολλα για να το δω και γω. :slight_smile:

[B]Αναβάλλεται η κατασκευή του νέου γηπέδου της Λίβερπουλ σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των Reds, λόγω της οικονομικής κρίσης που δεν επιτρέπει στους δυο άνδρες να κάνουν μια επένδυση που θα αγγίξει τα 560 εκ. ευρω.

“Οι εργασίες για την κατασκευή του Στάνλεϊ Παρκ θα ξεκινήσουν όταν η κρίση που υπάρχει στις τράπεζες παρέλθει, και η παγκόσμια οικονομία αποκτήσει και πάλι σταθερότητα”, ήταν τα λόγια του Πούρσλου.

http://www.sport24.gr/html/ent/423/ent.313423.asp
[/B]

Αντε και μαμηθητε αλητες![-X

Ε λογικο το βρισκο.Δεν ειχε που δεν ειχε λεφτα η ομαδα αν εκανε και το γηπεδο θα μπαιναν φυλακη !

Yankees go home…
Ασταδιάλα απατεώνες. Φτωχογλιμούτσες. Γύφτοι.

Με την ψυχη στο στομα παλι,παλι καλα δλδ που υπαρχει και ενας τορες. Κουιτ ειναι η καιτ???

Οταν ειχε ερθει η Λιβερπουλ για τον τελικο οι Αγγλοι ρεπορτερ λεγανε οτι προφερεται
Καουτ.

Εγώ λέω, να ρωτήσουμε το μεγάλο Μανώλη Μαυρομμάτη. Θα ανακαλύπταμε έναν καινούριο κόσμο…

κούητ, κάητ, κάουτ, κόιτ

είναι 4 άτομα - η λιβερπουλ παιζει μονιμα με 14 κ δε μπορεί να κερδίσει, αίσχος

Ναι αλλά παίζει 9ο λεπτά. Όχι σαν κάτι σιχάματα που θέλουν καμιά βδομάδα καθυστερήσεις για να κερδίσουν…