Living Sacrifice - The Infinite Order

Οι πορωτικοί επέστρεψαν. Ζήτω οι πορωτικοί…

Επειδή είδα ότι έχουμε μαζευτεί 5-6 που έχουμε εκφράσει την πόρωση μας με το νέο άλμπουμ των christian thrash/death/hardcore metallers Living Sacrifice, είπα να φτιάξω το θρεντ, καθώς η κυκλοφορία αυτή είναι τόσο ΜΠΟΜΠΑ που θα πρέπει να της δοθεί η δέουσα προσοχή.

Κάποια στιγμή είχα γράψει δυο λόγια στο τί ακούτε και ας τα πω και εδω:

Το άλμπουμ είναι λιγότερο πειραματικό, πιο “εύκολο” και thrash-άτο σε σχέση με το μεγαθήριο-πρόκατοχό του. Σχεδόν όλα τα κομμάτια βαράνε χωρίς να λείπουν οι διακυμάνσεις στην ταχύτητα, τα ρίφφς είναι ΑΠΕΙΡΑ και πολύ heavy. Το κομμάτι που ξεχώρισα βασικά είναι το God Is My Home, αρκετά ψυχρό και απόκοσμο και έχει και λίγες industrial πινελιές (για κάποιον λόγο μου θυμίζει λίγο Kreator του Outcast, Black Sunrise κ έτσι). Ε, βασικά Living Sacrifice με πολύ τσαμπουκά το άλμπουμ, οι τύποι είναι εγγύηση. Γενικώς, το ανακυρρήσω χαλαρά ένα από τα πιο πετυχημένα comeback

Overkill Exposure

God Is My Home

Και μένα μου άρεσε ο δίσκος.
“Industrial πινελιές” δε βρήκα βέβαια, αλλά δεν πειράζει καλή καρδιά! :stuck_out_tongue:

Η πρώτη χριστιανική core μπάντα (μια δεκαετία πριν γίνει μόδα). Ίσως αυτό πείραξε και πολλούς μεταλάδες και δεν είχαν την επιτυχία που τους άξιζε αλλά δεν πειράζει.

Για μένα θα πρέπε να ήταν οι Αμερικάνοι Sepultura. Απόδειξη το hitακι reject το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το roots για παράδειγμα.

Το καινούριο album δεν το έχω ακούσει αρκετές φορές αλλά μας δείχνει πως θα έπρεπε να ήταν το metalcore.

Ξαναλέω οτι το Nonexistent έχει απο τα πιο σάπια φωνητικά που έχω ακούσει. Και είναι λίγο ειρωνικό μιας και οι στίχοι είναι του στυλ

O Lord to be forever glorified
Undying worship, a continued offering
Christ above all, wisdom exalting