ειστε στο 1996 και ερχονται οι μεταλλικα σε σας με 17 κομματια και σας λενε ‘επελεξε 12-13 κομματια’
τι θα επιλεγατε?
γενικα εχω πει παμπολες φορες ποσο μου αρεσει αυτος ο ηχος των μεταλλικα και πραγματικα πιστευω αν γινονταν μια επιλογη και απο τα 2 αλμπουμς θα εβγαινε υπερ-υπερεπος
αν και εχω την εντυπωση πως υπηρχε παρομοιο θρεντ, δε το βρηκα στην αναζητηση. feel free to lock αν υπαρχει κατι παρομοιο
λοιπον
[ol]
[li]Fuel 4:30[/li][li]The House Jack Built 6:38[/li][li]The Memory Remains 4:39[/li][li]Until It Sleeps 4:28[/li][li]Prince Charming 6:05[/li][li]Fixxxer 8:15[/li][li]Bleeding Me 8:18[/li][li]The Unforgiven II 6:37[/li][li]Ronnie 5:17[/li][li]Devil’s Dance 5:19[/li][li]King Nothing 5:29[/li][li]The Outlaw Torn 10:48 (Unencumbered)[/li][/ol]
καπου 76-77 λεπτα (προφανως μη κανετε προσθεσεις με λεπτα, απλα βαλτε 12-13 κομματια που σας αρεσουν)
1)Ain’t My Bitch
2) 2 X 4
3)Until It Sleeps
4)King Nothing
5)Bleeding Me
6)Cure
7)Wasting My Hate
8 ) Fuel
9)The Memory Remains
10)Devil’s Dance
11)The Unforgiven II
12)Carpe Diem Baby
13)Bad Seed
Ain’t My Bitch
2 X 4
The House Jack Built
Until It Sleeps
King Nothing
Hero Of The Day
Bleeding Me
Cure
Poor Twisted Me
Wasting My Hate
Mama Said
Thorn Within
Ronnie
The Outlaw Torn
Εχω γραψει (και σε αυτο το τοπικ) πως το Load γαμαει πατοκορφα οτι εχουν βγαλει οι Metallica τα τελευταια 20κατι χρονια? (ναι ναι, black album included)
Αγαπημένα album και τα δύο. Με τις καλύτερες ερμηνείες του Hetfield (για 'μένα εδώ έγινε πραγματικός τραγουδιστής). Έχουμε και λέμε, 14 τραγούδια, όσα και το ‘‘Load’’: