LOBO Movie !111

ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Γκαι Ριτσι εκλεισε να σκηνοθετησει τη ταινια οπου θα πρωτανιστει ο LOBO !
Επαθα πλακα, ηταν απο τα αγαπημενα μου “καλτ” κομικ που ειχα αγορασει απο σποντα και με ειχε πορωσει μικρο. Θυμαμαι να το δειχνω και λεω ναι ! ειναι DC !

Αποτι θυμαμαι, ηταν και ο αντιπαλος του Wolverine, στο DC vs Marvel σειρα. ( αλλα ειχε χασει)

LOBO:
Eιναι ενας χαρακτηρας της DC Comics, με δημιουργους τους Roger Slifer- Keith Giffen . Ενας εξωγιηνος κακος τυπας που βριζει, μηχανοβιος, βιαιος και καπνιζει, οπως αναφερεται και ως anti-hero biker.


http://new.e-go.gr/cinemag/summary.asp?catid=10167&subid=2&pubid=4085583

κλειδώστε πριν το δει ο νίχιλιστ.

Λογικά θα έπρεπε να χω χεστεί από τη χαρά μου, αλλά δύσκολα θα μπορούσαν να περάσουν το πνεύμα του Lobo στο σινεμά και να γουστάρει το κλασσικό Αμερικανάκι με εφυία φυτοπλαγκτόν. Εκτός και αν βγει ταινία over 18, με φουλ μπινελίκι και βία μέχρι αηδίας. Επίσης από το λινκ:

Προετοιμαστείτε λοιπόν να απολαύσετε δια χειρός Γκάι Ρίτσι ένα άφθαρτο δίμετρο εξωγήινο εκτελεστή, με μπλε δέρμα a) (κάτι από Avatar δεν σας θυμίζει αυτό;) και πολλά κιλά μυών στο σώμα του, να οδηγεί μία «πειραγμένη» μηχανή και να προσγειώνεται στη γη αναζητώντας τέσσερις φυγάδες που σύντομα θα φέρουν την … καταστροφή. b) Στην προσπάθειά του μάλιστα να τους εμποδίσει, θα συνεργαστεί με μία έφηβη κοπέλα.

a) Μπράβο άμπαλε, φοβερή παρατήρηση. Τσακάλι είσαι.
b) Ο Lobo δεν συνεργάζεται και πιο πιθανό θα ήταν απλά να σκοτώσει την κοπέλα. :stuck_out_tongue:

Πάντως ο Guy Richie θα χει ενδιαφέρον σ’ αυτή τη ταινία…