LOCK UP - Necropolis Transparent

Δεν ήμουν σίγουρος για το αν έπρεπε να ανοίξω thread για αυτούς τους τύπους αλλά τελικά είπα δεν γαμίεται εδώ ανοίξαμε για άλλους και άλλους. :stuck_out_tongue:

Οι Lock up λοιπόν αποφάσισαν να βγάλουν καινούργιο άλμπουμ 9 χρόνια μετά το hate breeds suffering.

Για όσους δεν γνωρίζουν οι Lock up είναι ένα project που δημιουργήθηκε από τους Shane Embury (Napalm Death, Venomous Concept), Nicholas Barker (ex-Cradle Of Filth, Dimmu Borgir) and Jesse Pintado (Napalm Death, Terrorizer). Έβγαλαν 2 εξαιρετικά death/grind άλμπουμ. Στο πρώτο φωνητικά έκανε ο Peter Tagtgren και στο δεύτερο ο Tomas Lindberg που θα κάνει φωνητικά και στο καινούργιο τους (αν και θα συμμετέχει ως guest o Tagtgren. γενικά θα έχει σημαντικά guest το άλμπουμ).

Προσωπικά τότε τους είχα ακούσει λόγω των τραγουδιστών και παρότι δεν ήμουν (ούτε είμαι) ο μεγαλύτερος φαν του grind αυτούς τους γούσταρα άπειρα. Μάλλον επειδή είναι πολύ περισσότερο στο παραδοσιακό death παρά grind (τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά :stuck_out_tongue: )

Αυτό εδώ είναι το εξώφυλλο. Το άλμπουμ βγαίνει στις 1 Ιουλίου

2 μικρά studio report με σημαντικές πληροφορίες για τους guest το εξώφυλλο τις συνθέσεις.

http://www.youtube.com/watch?v=kRAEXW2Higg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=gQT3QpZU9-g&feature=feedu

Και εδώ πληροφορίες για την μπάντα
http://www.metal-archives.com/bands/Lock_Up/2756

Ωραίος δίσκος, έχει και ωραία guest στα φωνητικά και ο Embury λέει ενδιαφέροντα πράματα.

να και κομματακι απο το αλμπουμ.

εμενα το πρωτο τους μου αρεσε αρκετα. παω πιο πολυ τον ταντγκρεν για να πω την αληθεια. ειδικα τα 3 πρωτα τραγουδια ηταν σκετη ηδονη! απο κει και περα το δευτερο τους ηταν αρκετα καλο αλλα εγω δεν πεθανα. κατι παρομοιο περιμενω και τωρα. δυνατα κομματια και ελπιζω και σε καποια που θα μας αφησουν αφωνους.

ιδου και το εισαγωγικο κομματι του πρωτου αλμπουμ, ο ορισμος του death/grind που πραγματικα ειναι ΚΑΥΛΑ. οσοι θελετε να ακουσετε ενα απο τα δυο ακουστε αυτο και αφηστε το καινουριο! χαχαχα!

Και τα 2 άλμπουμ τους τα έχω ακόμα σε κασέτα αφού ποτέ δεν αξιώθηκα να τα αγοράσω σε cd. Μακράν οι κασέτες που παίζουν ακόμα και σήμερα πιο συχνά από κάθε άλλη, ας είναι καλά το κασετόφωνο στο στέρεο που ακόμα ζει (το cd player έχει παραδώσει πνεύμα πολύ πιο πριν)

Kαι τα δυο αλμπουμ τους ειναι καταπληκτικα.
Τι ετσι τι αλλιως ειναι all star μπαντα και απο τις λιγες
πραγματικα που σκοτωνουν.Θυμαμαι ποσο μεγαλη εντυπωση
μου ειχαν προκαλεσει εκεινα τα δυο αλμπουμ,σε μια εποχη που δεν
ηξερα τι ειναι αυτα τα grind εκτος απο τους Napalm Death.

Το νεο αλμπουμ θα το περιμενω να το ακουσω ολοκληρο αν και δυσκολα
θα με απογοητευσουν.

Το πρωτο με τον Tagtren τα σπαει,το δευτερο δε με τραβηξε ποτε.Για να δουμε τι θα λεει αυτο…

Ωραίοι οι Lock- Up, πότε πέρασαν κιόλας τόσα χρόνια από το C.D. με τον Lindberg; Για να δούμε αν έχουν να πουν ακόμα κάτι.

“κυκλοφόρησε”

Καποτε οι At The Gates φορουσαν μπλουζακια των Χιλιανων Pentagram http://www.youtube.com/watch?v=NlRSIFnV-FY, ενω σημερα ο Tomas παιζει παρεα με το βασικοτερο τους μελος. Για δες πως τα φερνει ο χρονος ε. Το album δεν το εχω ακουσει ακομα, αλλα οι προσδοκιες ειναι υψηλες.