London After Midnight - Θεσσαλονίκη, 9 Νοεμβρίου

Δεν ξέρω αν και πόσους από εσάς ενδιαφέρει το εν λόγω θέμα, λογικά θα υπάρχουν μερικοί σκληροπυρηνικοί γι’ αυτό και το αναφέρω. :slight_smile:

Sean Brennan κ Tam ? Τι λες τώρα? Σούμπιντοι όλοι Σαλλονίκη λέμε…:wink: Μοναδική ευκαιρία για ένα τέτοιο όνομα στη χώρα μας που από την συγκεκριμένη σκηνή βλέπει χαρά κάθε Πάσχα κ Χριστούγεννα (κάθε 10 χρόνια…)!:stuck_out_tongue:

οχι ρε γαμωτοοοοοοοοοο…να ερθουν και αθηνα πλιζ…:frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Αν και έχω ακούσει λίγα πράγματα, είναι απ’ τα σημαντικά συγκροτήματα της gothic σκηνής των 90ς… Πιστεύω αν έρχονταν Αθήνα αρκετός κόσμος και εδώ θα γούσταρε να πάει…

Kι εγώ δεν έχω ακούσει πάρα πολλά αλλά θα ήθελα να πάω…είναι πολύ καλοί!

Χεχεχε… I’ ll be there! Βολτίτσα στα Σαλόνικα και London after Midnight στο καπάκι! Why not? 8)

Όχι ρε!μα καλά Θεσ?κη???name the plαce,name the time,μην τυχόν το πιέσουμε…α!και πόσο πάει το μαλλί?

Ναι, Θεσ/νίκη, μόνο! Κι όμως, συμβαίνουν κι αυτά!!! Γι’ αυτό εμείς με μια παρέα θα ανέβουμε, τι να γίνει, σάμπως θα τους δούμε ξανά! Παρασκευή πέφτει η συναυλία… θα πάμε απο το πρωί, θα μείνουμε κάπου που θα μας φιλοξενήσουν και εγώ ίσως το πιέσω να κάτσω άλλη μια μέρα και να φύγω Κυριακή… Τιμή δεν ξέρω, αλλά δε πρέπει να είναι ακριβά…!

Μόνο το Sacrifice ξέρω απο αυτούς…:-s

Ούτε εγώ ξέρω πολλά πράγματα, έχω ακούσει απλά αρκετά σκόρπια τραγούδια…! Γνωρίζω όμως πως θεωρούνται απο τα σημαντικά gothic σχήματα των 90ς… Και αφού έρχονται στα μέρη μας και έχω τη δυνατότητα να κάνω μια εκδρομή στα βόρεια, δε το χάνω!

Νομίζω πως το εισητήριο θα είναι 20 euros γιατί δεν θα υπάρχει support group. Οι πόρτες ανοίγουν στις 10 είδα σε μια αφίσα και προσεύχομαι να παίξουν όλους τους παλιούς ύμνους κ όχι μόνο από το καινούριο που, καλό είναι αλλά Sacrifice, Revenge, Sally’s Song, Nightmare, The Black Cat, Kiss, Where Good Girls Go To Die… τι να λέμε τώρα…

Παρακαλείται όποιος φίλος ξέρει κάτιτις παραπάνω, να ενημερώσει γιατί κι εμείς εκεί θα είμαστε… Πρέπει να ανέβουμε προετοιμασμένοι.:wink:

υπαρχουν ακομη αυτοι;;;; ουαου…δεν θα παω…:stuck_out_tongue:

τυχεροί όσοι θα πάνε…

κρίμα που δεν θα είναι και οι Kirlian Camera μαζί τους όπως στην υπόλοιπη περιοδεία τους.

αμα θέτε να δείτε μερικές cool photos από την πρόσφατη εμφάνιση τους στο Παρίσι:

http://www.kamera-fkn.com/g-m/index.php?album=London_After_Midnight__Loco__Paris__281007

γμτ :!: προτιμω να δω τονι μαρτιν βεβαια αλλα… ρε γμτ δε βολευει καθολου η μερα.

έλα ρε τόσο φτηνά?κρίμα που δεν έρχονται Αθήνα.Θα ήθελα πολύ να τους δω τώρα που έχουν βγάλει και νέο cd!:cry:

Το λεπόν… Η συναυλία (αν κ δεν το πιστεύαμε μετά από τόοοοοοοοοση αναμονή στην Υδρόγειο) έγινε κ ιδού τα σπασμένα:

-Εισητήριο 30 γιούρια
-Αναγραφόταν opening act το οποίο κ ποτέ δεν είδαμε!!:-k
-Οι πόρτες άνοιγαν στις 9… στην πραγματικότητα, άνοιξαν 10 παρά 15.
-Η συναυλία είχε προγραμματιστεί για τις 10 (ώρα έναρξης), ενώ η γκρουπάρα ανέβηκε on stage 12 παρά 5!!
-Επί 2 ώρες κ 10 λεπτά ακούσαμε το Theogonia των RC, 3 1/2 φορές!! (ρε παιδιά, άλλο cd δεν είχατε να βάλετε;)
-Σε ερώτησή μου, στον υπεύθυνο των εισητηρίων που βρισκόταν στην είσοδο για την καθυστέρηση, μου απάντησε πως πήρε ο ύπνος τον τραγουδιστή!!!
-Το κοινό ανέμεινε υπομονετικά κ αδιαμαρτύρητα, γεγονός που μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση.
-Οι London After Midnight είναι Θεοί, ο Sean μεγάλη μορφή κ τελικά, το αποτέλεσμα ικανοποίησε όλους τους παρευρισκομένους που είχαν έρθει ακόμη κ από γειτονικές χώρες!!
-Ελπίζουμε να μας ξανάρθουν… :slight_smile:

Ας δώσω και γω ένα report, 3 μέρες μετά. Πραγματικά δοκιμάστηκε η υπομονή μας εκείνη τη βραδιά, με την ατελείωτη εκείνη αναμονή… κάποιο πρόβλημα με τους διοργανωτές ίσως? Το Theogonia δεν το είχα ακούσει ξανά ολόκληρο και μπορώ άνετα τώρα να γράψω ένα review του άλμπουμ, τόσο πολύ το εμπεδώσαμε.

Ο κόσμος δεν ήταν πάρα πολύς ποσοτικά αλλά εξαιρετικός κατα τ’ άλλα, και η ατμόσφαιρα εκείνο το βράδυ στην Υδρόχειο ιδανική για μια αληθινή gothic συναυλία, την οποία και ζήσαμε. Οι London After Midnight αν και δεν έπαιξαν πάρα πολύ (γύρω στη μία ώρα και ένα τέταρτο) ήταν απολαυστικοί. Ο Sean είναι μορφή, με όλη της σημασία της λέξης, και έχει φωνάρα. Σε γενικές γραμμές μας αποζημίωσαν για την υπομονή που κάναμε και το χάρηκα πραγματικά… Πραγματικά φοβεροί αν και εξακολουθώ να απορώ γιατί δεν ήρθαν στην Αθήνα πάντως. (αν και εδώ που τα λέμε, το ταξιδάκι στη Θεσ/νίκη δε θα το άλλαζα).