Looking for a movie, help!

Μου ήρθε φλασια για μια ταινία άλλα δεν θυμάμαι το όνομα. Είναι και καλά κάτι τύποι που έχουν μια ικανότητα να διακτινίζονται, να κινούνται στον χώρο, κάτι τέτοιο, και είναι και ένας τυπάς που έχει επίσης αυτή την ικανότητα άλλα δεν το ξέρει, και τον κυνηγάνε οι 2 πλευρές, οι καλοί και οι κακοί, κάτι τέτοιο τελοσπάντων! Αν την ξέρετε πείτε ποια είναι και σε μένα :stuck_out_tongue: Είναι του 2010 νομίζω!

Με τον αποτυχημενο anakin skywalker λες

πωωωωωω…αυτο ειναι η χειρότερη ταινία που εχω δει.!! το ιδιο πιστεύει και η κοπέλα μου που την είδαμε μαζί…
δεν εχω ξαναβαρεθει τοοοοοοσο πολύ στη ζωή μου

παπαριά είναι? ΑΠλά έτυχε να δω μερικές sci-fi και μου ήρθε φλασια ότι υπάρχει και αυτή. Θα ρίξω μια ματιά, άλλα αν λέτε οτι είναι μούφα, κάτι θα ξέρετε :stuck_out_tongue:

Το jumper ειχε φαει τρομερη διαφημιση,το μονο ωραιο ηταν που διακτινιζοταν σε κατι πανυψηλα σημεια,κατι ειχαν πει για sequel.

δεν είναι απλά μέτρια…είναι ΚΑΚΗ.!

Μόνο αν είσαι γενικά κολλημένος με το είδος λέει να την δεις βασικά.

…όπου θα διακτινίζεται σε κάτι κατάβαθα σημεία και η γκόμενα θα είναι κοκκινομάλλα…

Έχω ακούσει κι εγώ πολλά αλλά δε με τράβηξε. Σε κάποια φάση όμως θα τη δω κι αυτή.

Ποιο ειναι αυτο το ειδος?:stuck_out_tongue:

sci-fi :-k

Oσο κολλημενος και να εισαι υπαρχουν πολυ καλυτερες ταινιες να δεις!Αυτη λεει αμα την δεις με παρεα,για σχολιασμο,ή και πριν πεσεις για υπνο,για να χαλαρωσεις.

Ε δεν είπα πως είναι καλή :stuck_out_tongue: είπα πως είναι μόνο για κολλημένους με το είδος που γουστάρουν να βλέπουν και την πιο χάλια ταινία που μπορεί να υπάρχει.

Ψαχνω το Chinatown του Πολανσκι με ελληνικους υποτιτλους (όχι για μενα). Οποιος μπορει να με κατατοπισει πού μπορει να βρεθει ας στειλει pm, θα το εκτιμουσα πολύ.

Edit
Καποιοι να αδειασουν το inbox τους, δε δεχεται μνμτ :slight_smile:

Παντως, να το λεμε, τετοια κλασικη περιπτωση σαν την προαναφερθεισα ταινια και να μην εχει κυκλοφορησει στην Ελλαδα σε dvd με ελληνικους υποτιτλους, περιεργο δε σας φαινεται; Εκτος κι αν εχει κυκλοφορησει, οπότε ας με διορθωσει οποιος ξερει κατι παραπανω…