Lord of the Rings: The Hunt for Gollum

Δεν ήθελα να το ποστάρω στο thread για το τηλεοπτικό Lord of the Rings και είπα να ανοίξω νέο.

Σε παραγωγή Peter Jackson και σκηνοθεσία Andy Serkis και όλο το team της αρχικής τριλογίας βασικά.

Το deal βασικά αφορά και άλλες ταινίες γύρω από τα γεγονότα του Άρχοντα.

Ο Andy Serkis θα πρωταγωνιστεί κανονικά ως Gollum στην ταινία.

10 Likes

ωπα ρε. τι γίνεται

1 Like

Και πολύ αργήσαμε να φάμε στην μάπα το κινηματογραφικό Lotr multiverse.

6 Likes

δεν βλέπουν τα καλλιτεχνικά και μη χάλια του star wars… τεσπά, hard pass από εμένα, ότι θέλω από αυτό το κινηματογραφικό franchise το έχω ήδη πάρει.

4 Likes

Έτρωγα (τρώω) στην κυριολεξία ποπ-κορν διαβάζοντας τα παραπάνω posts, και δεν μπορούσα παρά να με φανταστώ σαν Michael Jackson που περιμένει τον Quintom να μπει και να σας την πει για το ότι αρχίσατε το κράξιμο από τώρα. :innocent:

2 Likes

There is only one Hunt for Gollum…

1 Like

Αν μπορούσα να έχω κάποια εγγύηση πως δεν θα παίξει το άρμεγμα του αιώνα, ίσως ήμουν πιο θετικός στο εγχείρημα. Γνωρίζοντας όμως πόσο γτπ είναι η βιομηχανία του σινεμά (πλέον) και έχοντας σαν blueprint τα franchises της Marvel/DC/Star Wars, δεν μπορώ να είμαι ούτε λίγο αισιόδοξος. Περιμένω 1-2 ταινίες τον χρόνο στο εγγύς μέλλον, να γκώσουμε στο μαρκετινίστικα κολπάκια, ανάμασημα, διεκπεραίωση και εν τέλει τυποποίηση και της Μέσης Γης.

Μακάρι να είχα υπερβολική φαντασία ή να ήμουν αθεράπευτα γκρινιάρης, αλλά δυστυχώς δεν νομίζω πως η δική μου οπτική είναι το πρόβλημα. Μακάρι να πέσω έξω, δίνω μηδαμινές πιθανότητες για κάτι τέτοιο όμως.

4 Likes

2 Likes

Πρoσπαθω oσo τo δυνατoν περισσoτερo να μην κραζω πριν δω αλλα γενικα δεν την παλευω με τo hollywood τελευταια. Αφηστε τo αρμεγμα και καντε κατι καινoυριo μωρε…

4 Likes

2 Likes

Λόγος αισιοδοξίας για μένα είναι η αντιδράσεις στο Rings of Power. Νομίζω εύκολα μπορούμε να θεωρήσουμε την σειρά ως απόλυτη αποτυχία πλέον. Δεν είναι δυνατόν στην Warner να μην είδαν τι έγινε εκεί και να μην το έχει στα υπόψιν όλο το δημιουργικό team πίσω από τις νέες ταινίες.

Ως θέμα η ιδέα πίσω από την πρώτη ταινία μου φαίνεται εξαιρετική. Μικρή ωραία ιστορία, υπάρχει original υλικό για να τους βγάλει ένα φιλμ άνετα. Αν ο Jackson, που γενικά μόνο αδιάφορος δεν είναι απέναντι στις αντιδράσεις των φανς, γυρίσει λιγάκι και προς πιο παραδοσιακούς τρόπους με περισσότερο practical, ίσως να έχουμε ένα μικρό διαμαντάκι.

Θα φανεί το πράγμα από την animation ταινία που θα βγει φέτος. Ίδιο team σε μεγάλο βαθμό (αν και εδώ δεν έχουμε Jackson βέβαια)

2 Likes

Θεωρω τα τρια Hobbit κουραδες και την τριλογια LOTR μια πολυ καλογυρισμενη τριλογια με αρκετα υψηλη ποιοτητα, αλλα ταυτοχρονα και αρκετα υπερεκτιμημενη λογω του φανμποησμου οσων ηταν φανατισμενοι Tolkien fans απο την εφηβεια τους και θεωρουν οτι δεν εχει βγει τιποτα καλυτερο στον κινηματογραφο. Δεν αναφερομαι σε κανεναν εδω μεσα με αυτο, καθως με αφηνουν λιγο αδιαφορο γενικα οι κουβεντες για Lord Of The Rings. Βλεπεται πολυ ευχαριστα, μεχρι εκει.

Δεν εχω λογο να αντιδρασω με κατι που γραφτηκε εδω μεσα ιδιαιτερα, καθως δεν ειμαι και invested.Τωρα οκ ολα αυτα για το money grab μου φαινονται τουλαχιστον υπερβολικα. Η νεα ταινια LOTR δεν ειναι ουτε κατα 1% περισσοτερο money grab απο οτι ηταν τα τρια Χομπιτ και τα τρια LOTR απο το 2001-2003. Ολες οι ταινιες blockbuster για κερδος βγαινουν, πλεον μου φαινεται οτι ο κοσμος κανει την διακριση “δε μου αρεσε αρα ηταν money grab - μου αρεσε αρα ηταν γνησιο καλλιτεχνικο αριστουργημα”, που προσωπικα οχι απλα δεν την υιοθετω, αλλα δεν μπορω και να την διανοηθω καν.

Αυτα, σορρυ αν σε απογοητευσα, κραξτε ελευθερα γενικα :stuck_out_tongue:

δεν με απασχολει αν οι ταινιες ειναι money grab, ακόμη και οι σειρές και αναφέρομαι σε όλα τα φρανσαιζ, είτε μιλάμε για marvel, είτε για tolkien, ειτε για star wars, είτε για godzilla…
με νοιαζει μονο το αποτέλεσμα να γαμαει.

3 Likes

Με αυτο συμφωνω απολυτα προφανως κι εγω :stuck_out_tongue: