Lordi

8O τώρα αυτό σε ποιούς πάει? :?:[/quote]

Μετάφραση και σ’εμας τους μη φινλανδόγλωσσους please!!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ…ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

Tους θεωρώ αρκετά υπερβολικούς.Το τραγούδι θα το χαρακτήριζα μετριότητα.Παρ’όλα αυτά χάρηκα που νίκησαν και έκαναν κάτι κωλοσυντηρητούκλες να πηγαίνουν για μετάνοιες στην Παναγιά της Τίνου!! :arrow: Λουκά π.χ!!! :roll: :twisted:

Πρώτη φορά έκατσα να δω ολόκληρο τελικό και το ευχαριστήθηκα!!!
Λόρντι και Μενούνος ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!! :twisted:

Αλλά δεν μου απάντησε κάνεις αν αυτός με το βάψιμο Kiss που απλά έκανε 2α φωνητικα είναι καινούριο μέλος ή μόνο για Eurovision?
Δεν τον θυμάμαι αυτόν να ήταν παλαιότερα… :roll:

Στη…σεμνή & ταπεινή 9η θέση η Βίσση
Τερατώδης Γιουροβίζιον

Απίστευτη θηριωδία στη Γιουροβίζιον.

Σκοτεινές και τερατώδεις δυνάμεις από τη Φινλανδία , κέρδισαν πανηγυρικά την πρώτη θέση, χθες βράδυ, στο σούπερ -πανευρωπαϊκό ριάλιτυ της Γιουροβίζιον.
Παρά τα 12 εκατομμύρια ΕΥΡΩ της ελληνικής διοργάνωσης , την ευρυμάθεια , τα γαλλικά και το πιάνο του παρουσιαστή Σάκις Ρουβάς, και το εξαίρετό της φόρεμα , η Άνν α Βίση , έμεινε στη σεμνή και ταπεινή 9η θέση.

Τα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να διαλευκανθούν στις μεσημεριανές ενημερωτικές εκπομπές των ιδιωτικών καναλιών τους επόμενους 6 μήνες.
Ήδη από το κατέβασμα των ρολών του μπακάλικου των εδώδιμων -αποικιακών προϊόντων, ξεκίνησαν οι αναμενόμενοι κατινομαραθώνιοι , αλλά και οι εμβριθείς έρευνες των πρωταγωνιστών του γυαλιού για να διαπιστωθεί τί διάολο πήγε στραβά , τί έφερε την “εθνική ήττα” και πώς οι φινλανδοί τρίβολοι πήραν αμπάριζα το αγγελικό evrything της κας Βίσση , της κρατικής τηλεόρασης , του υπουργείου πολιτισμού, των διπλωματικών στόχων της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, της μελωδίας , των στοχασμών , της τρυφερότητας, του αγνού ελληνικού έρωτα σε εγγλέζικο στίχο, του πάρτυ των μηχανόβιων τσαντάκηδων και των ακόρεστων σεξουαλικά νταλικαραίων του βίντεο κλιπ.

Άγνωστο , ακόμη εάν ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, αναφέρθηκε στο σημερινό του κήρυγμα στους γιούς του εξαποδώ, Φινλαδούς μουσικούς πράκτορες του 666.

Τέλος , πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν ότι η σύνδεση της ήττας της Άννας Βίσση , με την πολύωρη παρουσία και συνέντευξη , χθες του Κώστα Μητσοτάκη , στην Κρατική τηλεόραση , προέρχεται από σκοταδιστικούς κύκλους.

(apo left.gr)

pantos na simioso oti i epityxia ton lordi, einai grothia sto sistima… pragmatika… hmmm…oi misthoi tha anevoun sta ypsi kai o kosmos tha arxisei na akouei heavy metal…ame… ki ego tha exo na pliroso tin dosi tou spitiou mou sto telos tou mina kai tha doulevo se kalytero perivallon kai tora tha allaksoun polla… para polla… o plousios tha eksisoropithei me ton ftoxo oikonomika… kai olous tous dithen tous exei parei apo kato… xtes i fili mou i tade pou zei stin ekali den mporouse na faei kai na koimithei apo ti stenaxoria tis…de vgike to vrady proto trapezi pista kai avrio de tha paei gia psonia stou LAK…me pire kai o idioktitis tis etaireias pou doulevo, pou zei sti drosia kai odigei to touareg, afto to fortigo…mou eipe oti avrio tha fygo taksidi me limo kai sofer kai me rotise posi afksisi thelo, giati ton pire ki ekeinon i grothia tou heavy metal…BRAVO LORDI… eftixos esosa to tomari mou… ta takakia mou exoun liosei, to a/c de doulevei… na do i limo pos tha pernei tis strofes sto karpenisi…alla ti me niazei? ego tha odigo?
it s hard knock life for us… :smiley:

O diagwnismos itan polu kalos! Welldone stous Lordi ekanan ti diafora kai perimena na paroun kali thesi kai akoma pio teleia pou piran tin prwtia!

Akoma pio polu to xarika pou i Ellada edwse 12 vathmous sti Filandia heh ena akoma simadi na deixoume pws uparxoume oso kai an agnooun to koino kai eidos mousikis pou upereaspizomaste kai goustaroume tosa xronia !

Happy happy ante na doume ti tha diorganwsoun oi Filandoi tou xronou! Re lete na doume kamia tarja na parousiazei ? hoohhohoohohoh! :lol:

Επιτέλους κατι διαφορετικό στη Eurovision!!! Ειναι αστείο παντως το ότι βγαινει ο καθε καημένος και χαρακτηρίζει την εμφάνιση των Lordi αποκρουστικη απο τη στιγμή που τα Φλωρινιώτης-style χρυσα-παρδαλα outfits που συνηθίζονται στο διαγωνισμο ειναι πολύ πιο τερατώδη!

Μακάρι να βγει η tarja!θα είναι τέλεια!

[size=1]Αν τραγουδήσουν και οι ΗΙΜ…[/size]

ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ…ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ “ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΕΣ” ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗ HARD ROCK ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!

Εμένα θα μου εξηγήσει κάποιος κάτι άλλο ; Για ποιό λόγο ο κύριος Ρουσόπουλος, που είχε προγραμματιστεί να κάνει ο ίδιος την απονομή στους νικητές, δεν έδωσε τελικά το βραβείο στους Lordi; Μήπως επειδή θίγουν τα πιστεύω του; Και αν έβγαιναν ας πούμε τα Σκόπια, θα έκανε την απονομή όμως ε;;;;

Μου φαίνεται κάποιοι ακόμα το φυσούν και δεν κρυώνει…

βασικα νομιζω το σημαντικοτερο ειναι οτι η αννουλα μας πηρε τον πουλο…ετσι 8α σταματησουνε να μας πρηζουνε :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: αχ τι ευτυχια :lol: 8) 8)

Αν κέρδιζε το βραβείο καμιά Φαραντούρη ή κανένας Νταλάρας θα έτρεχε ο Θοδωρής

Pali egrapses. Kai me to teleytaio sxolio alla kai gia to tragoudi twn Wig Wam to opoio itan kai gamw. Hair metal revisited!

Re,mipws kanas xaderfos tou Rainbow eisai re 'sy??? :stuck_out_tongue:

Αν κέρδιζε το βραβείο καμιά Φαραντούρη ή κανένας Νταλάρας θα έτρεχε ο Θοδωρής[/quote]
εχεις δικιο , πολλοι ανθρωποι δεν ζουν στην σημερινη κοινωνια .Οπως εχω ξαναπει τα τελευταια 20 χρονια τα ειδη του hard rock-metal παγκοσμια ειναι δημοφιλεστατα και ουσιαστικα χωριζοντας την μουσικη σε απολυτα κομματια αυτο
ειναι και το κατεστημενο.Οποιος το νομιζει ακραιο ,δεν ζει στη σημερινη εποχη . Mην εχοντας παρει πρεφα απο KISS , δεν μπορουν να καταλαβουν οτι η ολη
ιστορια ειναι κατι σαν καρτουν ,ενα ειδικο εφε που συμπληρωνει την μουσικη .
Η μουσικη των σκυλομαγαζων που θεωρουν στην Ελλαδα κατεστημενο,παγκοσμια ακουγονται οπως σε εμας η παραδοσιακη Χαβανεζικη μουσικη . Σημερα hard rock -metal ακουνε ολες οι ταξεις ,απο ηλικιες 15-50 .
Ετσι λοιπον ο Ρουσοπουλος ,σου λεει , να παω να βραβευσω κατι ακραιο ?
Ανοιξε τα ματια σου ,κυριος , να δεις τι συμβαινει γυρω σου ,ακραια παγκοσμια
ειναι αυτα που πιθανον ακους εσυ .Αυτο το ειδος ειναι το η σταθερη αξια της
μουσικης βιομηχανιας την τελευταια 20 αετια .

H υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο ο κος Ρουσόπουλος!
Αν έβγαινε κανένα ξέκωλο “κρα” θα έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να πιάσει …σάρκα!!!

EXEI TH MOYNARA TH ZAXAREA RE!!!

Τα πήρες όλα κι έφυγες που λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα…
Απλά ο Mr. Roussopoulos απέδειξε για μια ακόμα φορά ΠΟΣΟ ΧΟΥΝΤΑΣ και ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ είναι!!
Κι αυτό που με εξοργίζει περισσότερο απ’όλα (αλλά ταυτόχρονα το χαίρομαι) είναι που προσπαθούν να μαζέψουν τ’ασυμμάζευτα μετά απ’όσα έγιναν και λένε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ! Πέρυσι που βγήκε η Παπαρίζου δεν ψήφιζαν τα απανταχού 15χρονα,ε?
Προσπαθούν να μας μειώσουν για να μας φτάσουν?? Αλλά δεν πειράζει!! Εκεί! Πρώτη η rock και …μετά όλα τ’άλλα!
Και κάτι άλλο…Τους χαλάσαμε την αισθητική?? Δεν πειράζει! Κι εμένα μου τη χαλάει το κάθε ΞΕΚΩΛΟ που βγαίνει και γδύνεται μπροστά μου αλλά μου΄χουν πει ότι είναι φυσιολογικό και δεν μιλάω…

PS. Ρε Mr. Lordi, το one-handed axe σου τελικά πόσο dps κάνει??!!

Λυπάμαι ειλικρινά που το λέω, αλλά το σκηνικό με τον Ρουσόπουλο μου θύμισε Jesse Owens… Και ο νοών, νοείτο…