Lordi

Οι μακροστενοι ??? η οι κοντοχοντροι ???

Μετάφραση please

Μετάφραση please[/quote]

Τώρα σοβαρά μιλάς; Ότι δεν έχεις καταλάβει; :?

ρε μάστορες, δεν είναι αυτή η κοπέλα που παίζει σους LORDI, αυτή είναι η κοπέλα στο video clip. H Awa είναι ξανθιά με καρέ μαλλάκι και πανέμορφη!

ρε μάστορες, δεν είναι αυτή η κοπέλα που παίζει σους LORDI, αυτή είναι η κοπέλα στο video clip. H Awa είναι ξανθιά με καρέ μαλλάκι και πανέμορφη![/quote]

Exw akousei oti i melaxrini einai i prwth pou eixan kai oti exei antikatasta8ei me tin ksan8ia.

Twra an einai auth h melaxrini pou efyge 8a se gelasw. haha

Μετάφραση please[/quote]

Τώρα σοβαρά μιλάς; Ότι δεν έχεις καταλάβει; :?[/quote]

Nαι σοβαρά μιλάω!

Μολις ακουσα απο τον atlantis οτι τον ιουλιο οι lordi θα ερθουν στην ελλαδα…

afto eleipe, xazes einai oi etairies na min tus ferun? afou tora pou nikhsan oi Lordi exun ginei oloi metallades ti na leme tora? kai h koutsh maria tha paei na tous dei…

Στο site τους δε λέει κάτι για συναυλία στην Ελλάδα, αλλά δεν αποκλείεται να έρθουν. :slight_smile: Για την κουτσή Μαρία δεν ξέρω, η Λουκά πάντως θα είναι εκεί… :lol: :lol:

Η κυρία Λουκά και άλλοι Πατέρες τις Εκκλησίας μας θα παρευρίσκονται για να υποστηρίξουν την ορθόδοξη πίστη.Έξω οι Lordi και ο Ρουβας και ο Ψινάκης(για να μην ξεχνιόμαστε!!)

Άντε γιατί δεν την πρόλαβα προχτές έξω από τα ster στον άγιο λευτέρη και έχασα όλο το γέλιο (φυσικά το “ενημερωτικό” κανάλι star φρόντισε να το δίξει κάμποσες φορές και πήρα μια γεύση…)

Ξέρετε, είναι αυτό που λέμε: όπου γάμος και χορός, η Λουκά πρώτη…[/i]

Πλάκα θα έχει να έρθουν στην Ελλάδα.Και να μην πάμε στο live θα ρίξουμε χοντρό γέλιο με τους απανταχού γραφίκους!

Εγώ το ξέρω όπου γάμος και χαρά…Τέλοσπάντων το ίδιο είναι.

Σορυ για το offtopic αλλά μέχρι να πάω στον dio θα έχω ένα άνχως, φαντάζεστε τι θα γίνει αν το ανακαλύψει καμια Τατιάνα ή ακόμα χειρώτερα καμια Λουκά???

όσο για lordi αν έρθουν θα πάω σίγουρα… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Και ο χορός χαρά είναι, όπως κι αν το σκεφτείς :wink:

Σίγουρα, θα γίνει της Τατιάνας άμα έρθουν οι Lordi στην Ελλάδα. Ούτε συζήτηση περί τούτου :lol: [/quote]

Σορυ για το offtopic αλλά μέχρι να πάω στον dio θα έχω ένα άνχως, φαντάζεστε τι θα γίνει αν το ανακαλύψει καμια Τατιάνα ή ακόμα χειρώτερα καμια Λουκά???

[/quote]

Και αν σκεφτείς οτι η συναυλία είναι 6\6\06 και συνδιάζεται με την επανέκδωση της Προφητείας.Ιδη παγκο θα έχει βάλει η Λουκά έξω απο τη Ριζούπολη…Καλά στους lordi θα έχει πιο πλάκα έξω!

[/quote]

Και αν σκεφτείς οτι η συναυλία είναι 6\6\06 και συνδιάζεται με την επανέκδωση της Προφητείας.Ιδη παγκο θα έχει βάλει η Λουκά έξω απο τη Ριζούπολη…Καλά στους lordi θα έχει πιο πλάκα έξω![/quote]

Μα ακριβώς λόγω ημερομινίας το λέω…
Όσο για lordi αξίζει να πάς κάμποση ώρα πιο πριν για να ρίξεις το γέλιο της αρκούδας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αααααα και BTW κοιτάχτε τι είδα σε ένα forum που μπαίνω σχετικά με την ημερομηνία (όχι τον dio μόνο την ημέρα)
Έλεγαν λοιπόν διάφορα τρελά για το 6/6/06 φώναζα εγώ έρχεται ο dio κ.λ.π. και βλέπω το εξής post:

Φίλε Constantinov (έτσι έλεγαν αυτόν που έκανε το post)
Απ’ ότι βλέπω :roll: έχεις Millenium Bug και προβλέπεις τη συντέλεια του κόσμου σε λίγες μέρες.
Αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμβεί πριν το Mundial.

Aν ερθουν οι lordi για live σας συνιστω να μην το χασετε με τιποτα , γιατι τα σπανε κανονικα … τους ειδα στο Underworld στο live που κανανε για τους δημοσιογραφους και μειναμε ολοι με το στομα ανοιχτο … οχι μυγες δεν υπηρχαν ειχαν πεθανει λογω ζεστης και λιβανιου .
Για την Λουκα χασατε … πλεον σαν τηλεοπτικη περσονα κανει τις εμφανισεις της μονο σε εκπομπες , να μην παει και τσαμπα το ινστιτουτο ομορφιας που πληρωσε χυσαφι για να την κανουν να μοιασει επιτελους λιγο σε γυναικα …
Εγω την εχω δει απο κοντα πριν ακομα “ομορφυνει” ειμασταν στο ιδιο ταξι … χαχαχαχα και δεν ειχε βγαλει αχνα οταν την ειπα … πουσου πουστη καντεμια δευτερα πρωι να σε πετυχω.

Kαλά της πέταξες τέτοια ατάκα…Είπαμε αλλά όχι και έτσι!!! ](*,)

Ελα τώρα! Αυτό το είπε η Λουκά και όχι εσυ! :lol: