Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Oτι ο Ουϊντμορ ήταν και παλιά στο νησί πρέπει να το έχει πει ήδη σε άλλο επεισόδιο. Ίσως όχι τόσο ευθέως, αλλά και πάλι…

Όχι ως other όμως…

Αυτό (το άσχετο) για τον karvou:

The painting in the receptionist’s area outside Charles Widmore’s office appears to have been inspired by Jackson Pollock. Jughead (το όνομα του επεισοδίου) aired on Pollock’s birthday. :wink:

Γενικά:

[SPOILER]Υπέροχο επεισοδιάκι. Πολλές απαντήσεις, ακόμα και κάποιες λιγότερο εμφανείς.
Πχ: Οι “Others” λένε πως το νησί “επισκέφτηκε” ο Αμερικάνικος Στρατός, κάτι που εξηγεί το στρατιωτικό μαχαίρι που είχε βρει η ¶να-Λουσία στην 2η σεζόν… (Οκ, πριν με πείτε καμένο, ούτε εγώ το θυμόμουν αυτό, αλλά το διάβασα στην Lostpedia :stuck_out_tongue: )

Δύο ήταν τα κύρια σημεία: 1Η συνάντηση Λοκ-¶λπερτ δύο χρόνια πριν τη γέννηση του πρώτου και η εξήγηση του τι είχε παιχτεί στη γέννα του και ήταν παρών ο Κρίστιαν (ΕΝΤΑΞΕΙ, ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ; :twisted::p) .
Και βέβαια δεύτερο η αποκάλυψη του ότι ο Γουίντμορ ήταν παλιά στο νησί. Φαντάζομαι ο ισχυρός χαρακτήρας του θα τον φέρει στο μέλλον σε κόντρα με τον Μπεν και στην “εξορία” από το Νησί.

Για μένα επίσης κορυφαία στιγμή το ότι ο Ντες και η Πέννυ έχουμε ονομάσει το παιδάκι τους Τσάρλυ… Βέβαια Τσαρλς λένε και τον πατέρα της, αλλά προφανώς και είναι φόρος τιμής στον μεγάλο Τσάρλυ, που ουσιαστικά τους έφερε κοντά με την αυτοθυσία του.
[/SPOILER]

Το τριτο επεισοδιο τα σπαγε.Οι απαντησεις σχετικα με τον Γουιντμορ ηταν απροσδοκητες.Εγω μια απορια εχω.Γιατι ο Λοκ οταν ειχε παει ο Ριτσαρντ να τον επισκεφτει στην παιδικη του ηλικια μεταξυ των αντικειμενων που του εδειξε ο Ριτσ. δεν διαλεξε την πυξιδα?Στο επεισοδιο εκεινο ο Ριτσαρντ φαινοταν πολυ απογοητευμενος,περιμενε αλλη εξελιξη.Επισης,γιατι ο Ριτσαρντ ζει τοσα χρονια και πως μπορει να μην γνωριζει σχετικα με τα ταξιδια στο χρονο αφου ειναι απο τους παλιοτερους εκει?Αυτη η κοπελα η ξανθια που ειναι σε κωμα ειναι η ιδια με αυτη που συνανταει ο Φαραντει στο νησι.Ετσι δεν ειναι?Πως στο καλο βρεθηκε εκει?Πανε να μας τρελανουν?Αντε παλι χαμος εγινε.Θα απαντησουν ποτε στα ερωτηματα που θετουν η θα μας γεμιζουν διαρκως καινουρια?Υπαρχουν και καποια"ξεχασμενα" θεματα οπως ο Τζιν,ο Γουολτο θανατος του Λοκ και αλλα πολλα.Για να μην αναφερω οτι δεν εδειξαν τιποτα σχετικα με οσους βρισκονται εκτος νησιου.Τι παιζει παλι?Κουραστικο να σκεφτομαι απαντησεις νυσταζοντας.Αμα εχετε καιμια απαντηση στις αποριες μου πειτε τη να βγω κι εγω απο τον κοπο.Ποιος περιμενει το επομενο επεισοδιο? Υ.Γ.Διαθετω 1000 ευρω σε οποιον μου βρει ολο τον πεμπτο και εκτο κυκλο μεχρι τελους.Και το τελευταιο επεισοδιο μαζι.Οχι τσιγκουνιες.(Οσο θα βρειτε εσεις τα επεισοδια τοσο θα βρω κι εγω 1000 ευρω).

:smiley:

“Whitmore πουτ δε κοτ νταουν σλοουλη” και μα τη παναγια φωναξα Holy fuck (το βλεπα με παρεα σκωτσεζων). Περιττο να πω τη παιχτηκε στην ομιιλια του Ντεζ για το UK :stuck_out_tongue: .

[spoiler] Eπεισοδιο γαματο και αυτο. Λυθηκαν οντως καποιες αποριες, αλλα ακομα εχω πολλες γυρω απο τη ταυτοτητα και την οντοτητα του Ριχαρδου.

Αυτο με τα λατινικα λιγο μπαρουφιτσα, αλλα τεσπα.

Εκει που μπουκαρει ο Ντεζ στο γραφειο του Γουιτμορ και τον αρχιζει στη παρλα λεω : “και θα γυρισει να του πει, Oh! And your grandson is named Charlie” και λιγα λεπτα αργοτερα… τσαααακ.

Ανυγουεη, νεξτ γουικ.

Παντως προβλεπω πως θα γινει της μουρλης στο L A μιας που ο Μπεν θα κυνηγα να μπουζουριασει την Πενυ και ο κακομοιρος ο Ντεζ (θεος για αλλη μια φορα) θα ψαχνει τη καβουρομανα του Φαραντεη. [/spoiler]

ΛΟΣΤ~!

Same thoughts!

η γιαγιάκα (αυτή με άσπρα μαλλιά τεσπά) παίζει να είναι η μητέρα του Daniel Faraday
ή η Ellie η οποία ήταν ζευγάρι με τον Charles Widmore, αλλά τώρα είναι αντίπαλοι !!
o Daniel Faraday έχει αδελφή την Πέννυ

γτ ο Locke χάρηκε όταν γνώρισε τον νεαρό Charles Widmore?
γτ ο Locke είπε ότι τον έστειλε ο Jacob, ενώ τον έστειλε ο Ben
τι θα γινόταν αν σκότωνε ο Sawyer ή Locke τον Widmore? ο Ben γτ δν μπορούσε να τον σκοτώσει?
η Charlotte έχει κάτι κοινό με τον Miles + Des + Ellie
κ η Ellie πώς ήξερε ότι υπήρχαν 20 άτομα στη παραλία ?
κ πώς συναντιούνται οι δικοί μας με τους “άλλους”?
κ η Juliet πώς ήξερε ότι βρισκόταν στην κατασκήνωση ο Richard?

έχω δει κ το 3ο επεισόδιο
κ περιμενώ να έρθει τετάρτη να κατεβάσω το 4ο: The Little Prince

όπου η Kate ανακαλύπτει ότι κάποιος ξέρει το μυστικό για τον Αάρων…
δε λέω παραπάνω… 8)

Spoiler…Ήμαρτον!

δν μου χρησιμεύει σε κάτι. .8)
είναι άχρηστο για μένα !!!

χαχαχαχαχα :lol::lol:

γτ να χρησιμοποιήσω spoiler?
επείδη αποκάλυψα κάτι ?

τέρμα δεξιά εκεί που γράφεις υπάρχει ένα κουμπί Sp…το πατάς και γράφεις μέσα στο spoiler…

Έχει σημασία για όλους όσους δεν έχουν δει τα επεισοδια και τους το χαλάς…Αγγλιστοί spoil…απλά πράματα…

ξέρω να βάζω ρε !!!

απλώς δν μου είναι χρήσιμα …

Για τους άλλους το βάζεις για να μην βλέπουν πληροφορίες που δεν θέλουν!!!ελεος…#-o

Πες μου ότι το κάνεις επίτηδες…

ρε συ… ?

πφφ…
ε ναι λοιπόν!

το κάνω επίτηδες !

ρε τι θεουλης ειναι αυτος? 8O

Listening to: The Dear Hunter - Red Hands
via FoxyTunes

Είδα την ανάλυσή του για το Lie, όπου σε ένα σημείο περίπου στο 12:00, πετάει μια υπεραπίστευτη θεωρία που έχει να κάνει με το:

¶γαλμα με τα τέσσερα δάκτυλα. Δείτε το βιντεάκι εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=-XzubloT5Ms&feature=channel_page από το 11:35 μέχρι το 12:15!!! Απίστευτα καμμένη σκέψη, δεν πιστεύω ότι ισχύει, αλλά και μόνο που το σκέφτηκε… ρισπέκτ!!!

Οντως πολυ καμμενο αλλα γαματο…Πλακα πλακα δειχνουν τη σκηνη με το δαχτυλο χωρις καποιο εμφανη λογο και ολοι ξερουμε οτι στο lost δεν συμβαινουν τετοια ετσι τυχαια…
Παντως εχω παρατηρησει οτι γενικα υπαρχουν σημεια σε σκηνες που μπορει καποιος πολυ παρατηρητικος να κανει απιστευτους παραλληλησμους και πιστευω οτι επιτηδες τα βαζουν κατι τετοια περιεργα στοιχεια για να τρελενομαστε εμεις οι καμμενοι!
Επισης ειχε προβλεψει οτι το τυπακι παιζει να ηταν ο widmore!(αν δεν το χε δει σε spoiler ειναι respect)

Ναι και γω αυτο με το αγαλμα ειδα και εντυπωσιαστηκα. Ο τυπας πρεπει να ειναι του διαβολου, ακου συνειρμος. Αν και το βιντεο ανεβηκε χθες οποτε αυτο με τον Γουιτμορ θα μπορουσε να το ξερει, αλλα στο τελος του βιντ ισχυριζεται πως δεν εχει να κανει με το 3.

Listening to: Green Day - Homecoming / The Death Of St. Jimmy / East 12th St. / Nobody Likes You / Rock And Roll Girlfriend / We’re Coming Home Again
via FoxyTunes

Άργησα λίγο, αλλά τώρα έκανα το συνειρμό ότι η Ms. Hawking λογικά θα πήρε το όνομά της από τον Stephen Hawking :-k

επεισοδιάκι σύντομα! :smiley:

edit: και ξενέρωσα τώρα, το λέει και στη lostpedia… :expressionless: :stuck_out_tongue:

"Her last name is the same as that of the physicist Stephen Hawking, who wrote A Brief History of Time, the book seen being read by Aldo in “Not in Portland”, and in Ben’s living space in “The Man from Tallahassee”.

Ti έγινε σήμερα, δεν κυκλοφόρησε επεισόδιο?

Βγήκε ρε! Απλά όπως πάντα θα το δούμε το βράδυ :smiley: