Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

μην φοβασαι να παραδεχθεις οτι εχω δικιο τεκνον μου αφου τα ιδια πραγματα με μενα λες πανω κατω :stuck_out_tongue:

επισης ξεκινα το breaking bad που ψωλιαζει και ασε τα λοστ για κοσμο που θελει την παραμυθα του american style

[B]wow , (awake + lupin ) VS lost 1-0

lost has lost.[/B]

αυτη την κρετινικη νοοτροπια εννοω…λες πιπες,μια χαρα ειναι και τα παραμυθια,μια χαρα και οι αμερικανιες ωρες ωρες…υπαρχει και ο παραγοντας ‘’ pure διασκεδαση’’ you know,κοψτα μανιταρια και θα καταλαβεις τι εννοω…και εγω εχω κατσει να δω λοστ τουλαχιστον και εχω καει με λεπτομεριες μεχρι 3η σεζον περιπου,που αξιζε,μετα με χαλασε…δεν το κραζω επειδη ειναι της μοδας ή επειδη με κανει να φαινομαι η κουλτουρα της παρεας,ουτε μπαινω να σπαμαρω χωρις λογο,σε κατι που δεν με αφορα καν(θλιβερο δλδ)…

Εγω το βλεπω γτ μου αρεσε εξ αρχης,και γιαυτο ξενερωνω οπως κατεληξε σταδιακα…

Και ξεκαυλωσε με το Breaking bad,καλο ειναι αλλα οκ, το να το προτεινεις και να το αντιπαραθετεις με λοστ,ενω ειναι δυο εντελως διαφορετικες σειρες μεταξυ τους,δεν ειναι καν λογικο(αλλα που μιλαω τωρα θα μου πεις…)…

Κραζεις κραζεις,μετα μας τα κανεις τσουρεκια και ψαρωνεις με την καθε μλκια που θα σου φανει περιεργη ή θα σου πει κανεις πως ειναι ‘‘καμμενη’’ και ιντελεκτουαλ, και λες και τους αλλους αμερικανακια,λολ…

Το lost θα μπορουσε να χτυπησει Twilight Zone και σε ενα βαθμο X files απο πλευρας ψαρωματος και μυστηριου,και εχασε τη μπαλα επειδη απλα δεν το ειχε…τι λεμε τωρα…

μια λεξη κ φευγω μην το γαμησουμε (και αυτο) το θεμα.

η μονη αντιρρηση μου περι λοστ ειναι που τοσος κοσμος εκθειαζει το λοστ,λες και ειναι καμια ‘ψαγμενη’(με την ωραια εννοια του ορου) αριστουργηματικη σειρα.

υπαρχουν πολυ καλυτερα πραγματα εκει εξω.

και αυτο ουτε για μαγκια ουτε για ποζερια λεω οτι λεω (δεν το αναλυω αλλο γιατι θα χαθουμε)

απλα , μην θεοποιουμε τα 6/10.ας ψαξουμε για τα 9/10.

peace

(αφου εχεις δει το breaking , ελα κ γραψε τπτ στο θεμα του ρε φλογερα 8))

Αν κ δεν συμφωνω γενικα με λουπιν στο θεμα λοστ,ωραιος γιατι λες αυτα που πιστευεις με επιχειρηματα τουλαχιστον,και οχι σαν παιδακι δημοτικου,κ αυτη ειναι η γνωμη σου στην τελικη.

:wink:

εδω ομως θα μου επιτρεψεις να πω οτι υπερβαλλεις,κυριως περι character development.

anyways:)

εγω την σειρα την βλεπω εντελως για χαβαλε.Μην ψαχνετε απαντησεις λες και παρακολουθειτε κανά ντοκιμαντερ.

Μαλλον συμφωνω,αλλα οσον αφορα το Lost o Abraams εκτος απο ενας απο τους πολλους παραγωγους της σειρας,αυτη τη στιγμη δεν εχει οποιαδηποτε αναμειξη με την σειρα υστερα απο καμια ντουζινα επεισοδεια της πρωτης σεζον.Βασικοι υπευθυνοι ειναι μονο ο Damon Lindelof κ ο Carlton Cuse κ ισως σε μικροτερο βαθμο οι υπολοιποι σεναριογραφοι της σειρας.

Αμα μας εξηγησεις μια φορα,στα χιλια-τοσα ποστ σου,τι εννοεις πια ‘ψαγμενο’ κτλ(χωρις τις κλασσικες πιπες,με ναρκωτικα,εγκεφαλικα κυτταρα και λοιπα θλιβερα),τα λεμε τοτε…

ουτε η καλυτερη σειρα ειναι,ουτε η χειροτερη…αμα δεν σαρεσει,πες το μια,πες και γιατι και τελος…

Αμα γραφεις τις παπαριες που γραφεις,διχως και καλα ‘ποζερια και μαγκια’ αλλα απλα για να τονισεις οτι υπαρχουν και αλλες καλες σειρες εκει εξω,δεν θα ελεγες σε καθε ποστ ‘‘το παραμυθακι,η αμερικανια,για 15χρονα’’ κτλ γραφικα,
αλλα οτι απλα οτι δεν σαρεσει γιαυτο και γιαυτο και διχως διαθεση να πριζωσεις τους δεδομενους φαν που εχει η σειρα εδω…ουτε θα εκανες τις πιο ακυρες συγκρισεις,wire και Lost,δλδ αχλαδι ή μπριζολα…

Λες αμα παρω και γω κανα μανιταρι να γινω σαν και σενα?:-k

skip that part…[-X

Βασικα αμα δεις κανα wire,bsg,sopranos κτλ γνωστα κλασσικα,θα δεις τι θα πει πραγματικα character development…το αντιστοιχο του Lost,κινειτε σε πολυ απλοικα επιπεδα,που βεβαια απο την αλλη και η ιδια η σειρα δεν χρειαζεται οπως παει,κατι παραπανω…δεν αλλαζει ομως το γεγονος οτι η οποια αναπτυξη χαρακτηρων ειναι παιδιαστικη…απο σεζον 3 πχ και μετα,οποιος και αν πεθαινει,δεν μου κανει κλικ καθολου,γτ απλα δεν με ενδιαφερει κανενας χαρακτηρας πια…

Όπως είπε και ο Aihet, ο Άμπρααμς δεν έχει πλέον ΚΑΜΙΑ ανάμειξη στο Λοστ. Ούτε γράφει, ούτε σκηνοθετεί, ούτε τίποτα. Και αυτό συμβαίνει από το pilot και μετά…

Κατά τα άλλα, εντάξει, απόψεις είναι αυτές, σεβαστή και η δικιά σου…

… NOT! Ου ρε άμπαλε, ποιος είσαι εσύ που θα θάψεις τη Λοστάρα; :stuck_out_tongue:

Χα χα, θα μπορούσε να είναι ατάκα Angmar :stuck_out_tongue:

δεν εχω παρακολουθησει ακομα καποια σειρα απο αυτες που αναφερεις(εχω δει καποια επεισοδια bsg και sopranos,πολυ καλες σειρες φαινονται),το εχω στο μυαλο μου,το ιδιο και το wire,αν κ με απωθουν οι φανφαρες του awake για το τελευταιο.

ισως να εχεις δικιο,αλλα και παλι το character development ορισμενων χαρακτηρων θεωρω πως ειναι πολυ καλο (locke)

θα παω 11ο επεισοδιο στον 6ο κυκλο,εχω δει λοστ δλδ,με εχουν ξινησει και μενα καποια πραγματα απο 5ο κυκλο και μετα,αλλα αυτη η σειρα μου εχει χαρισει πολλες εξαιρετικες στιγμες,και το ενδιαφερον μου παραμενει αμειωτο.

:roll:

βασικα δεν συμφωνω και τόσο με τα αρνητικά σχόλιο για lost. Η σειρα μου άρεσε απο την αρχή κυριώς λόγω ατμοσφαιρας, στο όποιο φιλοσοφικο της υπόβαθρο δεν είχα σχεδόν απο την αρχή μεγαλές προσδοκίες. Ενδιαφέρον, μεχρι εκει. Ισως να φταεί και λίγο το matrix σε αυτο, που στα 2 σικουελ που έκανε κουρασε κάπως σε αυτο το επιπεδο και για αυτο εδώ δεν δημιούργησα τεραστιες προσδοκίες. Γενικα μου αρέσει όπως το παέι και με τους χαρακτήρες και με το μυστηριο του νησιου, ψυχαγωγική σειρά στο έπακρον με το κάθε 40λεπτο να περνάει νεράκι σχεδόν. Δυσκολα θα απογοητευτω στο φιναλε ότι εξηγηση και να δώσει προσωπικά (εκτος πια και αν βγει κάτι τελειως άκυρο ας πουμε που δεν θέλω να φανταζομαι :stuck_out_tongue: ).

Σίγουρος δεν είμαι. Υπάρχουν πάντως ισχυρές ενδείξεις ότι είχε κι αυτή την ίδια ιδιότητα - ή αν όχι, κάποια αντίστοιχη, ισχυρή δύναμη.

oΠως και ναχει για τον Αμπρααμς,οκ,απλα βγαλε απο την προταση μου το ονομα του,και βαλε τους αλλους σεναριογραφους…και αυτοι παντως,αμα ειναι ετσι,στα ‘ενδοξα’ χναρια του…

οσο για το σποιλερ

αμα εισαι εκει που πρεπει του χρονου,διχως λοστ θα αναγκαστεις(γτ δεν βγαινει αλλιως:p,Trust me) να δει και αλλες σειρες και θα σε φτιαξω εγω μετα:p:lol:

Μην μασας:p,η σειρα ειναι classic και σουπερ,ο awake ειναι γνωστος για το οτι ειναι…ο awake:p…

ακριβως και εμενα μου αρεσε στην αρχη,λογω ατμοσφαιρας…δεν θυμαμαι αν τοχα γραψει ποτε τοτε,δν νομιζω να εγραφα εδω τοτε που αρχισε,αλλα αρχικα,μεχρι τα 2/3 της πρωτης σεζον ειχα πεισθει οτι εβλεπα το νεο twillight zone(σειρα της οποιας θεωρω οτι το WTF!?-factor και την ατμοσφαιρα,δεν την εχει αγγιξει στο ειδος αυτο,καμια ως τωρα)…

Ψυχαγωγικη ηταν και ειναι ακομα…αλλα πλεον ειναι σειρα διχως κανενα απολυτως νοημα υπαρξης,περα απο μια ευκαιριακη ψυχαγωγιση…για μενα δλδ anyway…

Απλα,το μεγαλο μου θεμα ειναι το εξης:
Aπο μια σειρα μυστηριου,επιστημονικης φαντασιας εν μερη και Mindfuck,εχει καταληξει σε ενα 80ς κιτς ‘‘υπερθεαμα’’,εχοντας μπλεξει τις παναγιας τα ματια,διχως κανενα απολυτως λογο,για να οδηγηθουμε οπως ολα δειχνουν,σε ενα τελος ‘‘καλο-κακο’’,’‘ασπρο-μαυρο’’,ηθικες αξιες the american way και γενικοτερα ενα φιναλε(τι φιναλε δλδ,2 σεζον τωρα το ιδιο ειναι) βασισμενο στην κλασσικη,αμερικανικη φιλοσοφηση,οτι υπαρχει το καλο,υπαρχει το κακο κτλ…κοινως,ψυχαγωγια και θεαμα,αλλα παιδιαστικο κατα βαση…αυτο με τσατιζει…καλες ιδεες,πεταμενες στα σκουπιδια για μια μοναδα τηλεθεασης παραπανω…

εδιτ
anyway,τελος εδω για μενα η γκρινι:p,μης γ@μησω και το τοπικ,απλα σαν φαν τεσπα,εστω και της μισης σειρας σχεδον,μιας που τελειωνε,ηθελα να πω τις ενστασεις μου…

ευτυχως ειδα κ το 12 αλλιως θα ετρωγα σποιλερ με το αποπανω ποστ.

βαλε το σε σποιλερ.

Λούπιν γενικά θα διαφωνήσω.

Δηλαδή ειδικά όσον αφορά χαρακτήρες, πιστεύω ότι το Λοστ είναι πάρα πολύ ψηλά, δηλαδής Ben, Eko, Dez, Locke, Sawyer κλπ είναι πολύ δυνατοί και σε ανάπτυξη.

Τώρα η 5η με ξενέρωσε κ εμένα, εξαιρώντας το τελευταίο επεισόδιο, αλλά η καινούργια έχει πολύ καλά στοιχεία και κάποιες πραγματικά δυνατές σκηνές.
Το λάθος είναι όμως ότι δεν είναι κατάλληλη για τελευταία, αφού δεν αρκεί μία σεζόν για να απαντήσει τόσα ερωτήματα.

Από κει και πέρα 4η, 1η και το δεύτερο μισό της 3ης οι περισσότερες σειρές δεν τις βλέπουν ούτε με το κυάλι.

επειδη ειμαι πολυ περιεργος

γραψε 3-4 σειρες που θεωρεις κορυφες…απλα ειμαι πολυ περιεργος…

LOST
Sopranos
The Practice
X-Files.

Συγγνώμη αν δε σου αρέσουν, συγχώρεσέ με πλιιιιζ

Δε μας χάλασε.

[SPOILER]Bye-bye, Richard :bye:

GO SMOKE!!![/SPOILER]

Παίζει να ζει ρε ο Ρικ δεν ψοφάει έτσι εύκολα αυτός.Πιστεύω ότι ο Μπεν δουλεύει τον ΜΙΒ κ θα του την κάνει στο τέλος.

nice…:smiley:

[SPOILER]μετα και απο αυτο περιμένω πολλα για το “παράλληλο συμπαν” στο τελευταίο…

γαμω ο sawyer ήθελα να αναλάβει τα καθήκοντα του ιακωβου…
[/SPOILER]