:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Απορία:
[SPOILER]Σε κάποια φαση οι 2 δεξιά υποτίθεται ότι πεθαίνουν και οι αλλοι τις παρεας τους θάβουν…
…ομως αφήνεται να εννοηθεί οτι δεν εχουν πραγματικα πεθανει:-s
Ξερει κανεις τι μπορει να εχει παιξει?:-k [/SPOILER]
Τους θαψαν ζωντανους…Και λογικα θα πεθαναν απο ασφυξια,δεν παιζει να γλιτωσαν.
Και γιατί να το κάνουν αυτό?
Ξαφνικά δινουν σημασια σε δυο πρόσωπα που δεν είχαμε δει ουτε στον πρωτο ουτε στο δευτερο κυκλο και μετα τους “σκοτωνουν”???
Aγνωσται αι βουλαι του Lost.
Tον ορο filler τον εχεις ακουστα? :roll:
no!! τι είναι
Τα χωρις ιδιαιτερο νοημα επεισοδια που βαζουν για να “γεμιζουν” την τηλεοπτικη σεζον.
Ειχε αρκετα τετοια στην 3η σεζον,ειδικα μεχρι τη μεση…
Όντως…Επισης μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι αλλιώς ξεκίνησαν τη σειρα οι σεναριογράφοι(εχοντας σκεφτει αλλο τελος) και αλλο τους βγηκε:?
Το ειδα κι εγω το season finale.
Ο Richard ειναι πιο αγεραστος κι απ’την Ζωζω Σαπουτζακη. Κατι παιζει μ’αυτον.
Ετσι. Λιγα για την Juliet.
Νομιζω οτι ο Τζακ απλα ηταν πολυ μεθυσμενος και γενικα εχει ενα κολλημα με τον πατερα του οποτε δεν πρεπει να ηταν και πολυ στα καλα του εκεινη την ωρα…:-k
Εγω ενα εχω να πω. Σκοτωσαν τον Τσαρλι. :thumbdown: Ελεος.
ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
Ο Richard ειναι αγεραστος γιατι βρισκεται σε αυτο το νησι απο οταν εσκασε το αυγο του επομενως ολοι γνωριζουμε τα μυστηρια του νησιου(λιγα απο αυτα)και τις θεραπευτικες του ιδιοτητες.Τωρα για το περιστατικο με τον Τζακ νομιζω οτι σιγουρα ηταν FLASHFORWARD γιατι συναντησε την Κετουλα και τελοσπαντων βγαζεις καποιο νοημα με αυτη την εκδοχη.Για τον Τσαρλι εχω να πω οτι στα LOST ποτε δεν πρεπει να ειμαστε σιγουροι για τιποτα!
Οκ εχει θεραπευτικες ιδιοτητες αλλα δεν νομιζω να τους κανει και Χαιλαντερ, τι να πω.:-s
Για τον Τζακ δεν αμφισβητησα οτι ειναι flash forward αλλα για το τι παιζει με τον πατερα του.
Για τον Τσαρλι συμφωνω αλλα λενε οτι δεν εχει υπογραψει για season 4.
Επισης ο Τζακ ανεφερε οτι η συνταγη για τα Αντιπαλευον του στο φαρμακειο ηταν του πατερα του, αρα τι διαολο; Ζει;:-s
Στο φερετρο ποιος πιστευετε οτι ηταν; Καποιος απο τους Losties λεω εγω. Ελπιζω οχι η Τζουλιετ. Η Κειτ δεν εδειξε να νοιαζεται παντως.
Εγω λεω πως ηταν ο τρελομπεν
Με τα δεδομενα που εχουμε μεχρι τωρα δεν νομιζω να ηταν ο Ben.Θα δειξει.Παντως ειναι πολυ σπαστικο που σταματαει και ξαναρχιζει μετα απο αρκετο καιρο ρε γαμωτο.
Μακαρι αλλα γιατι να παει ο Τζακ; Δεν τον συμπαθουσε δα.
Στο φέρετρο θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε. Η Kate ούτως ή άλλως φαίνεται να θέλει να τα αφήσει πίσω της όλα αυτά και να προχωρήσει, γι’ αυτό και ήταν τόσο ψυχρή με τον Τζακ. Λογικά με τον Σώγιερ θα μένει για να είπε “πρέπει να γυρίσω γιατί θα με ψάχνει”.
Στο μελλον μπορει να τον συμπαθησε…Ηταν γλυκουλης κατα βαθος.
Στανταρ θα ηταν παντως καποιος απο τους πρωταγωνιστες,και εικαζω οτι ηταν ενας εκ των Μπεν,Λοκ και Σωγιερ με αουτσαιντερ τον τελευταιο.
Συμφωνω. Μου την εδωσε που ηταν τοσο bitch με τον Τζακ. Επισης ναι, μαλλον με τον Σωγιερ ειναι μαζι αρα δεν ειναι αυτος στο φερετρο.
Ισως κανας Μαικλ…ξερω γω…:-s
Αααα δε τη παλευουμε!
ΘΕΛΩ LOST ΤΩΡΑ.
:lol:
To prwto tragoudi gia to LOST!!!
http://oxygenmusic.gr/mp3/Mystiko_nisi.mp3
kanontas dexi klik panw sto link kai apothikeysi mporeite na to apothikeysete sto pc sas.alliws me copy-paste se nea selida to akoute apla.
To tragoudi ayto to exoume ftiaxei eidika gia lost fans giati apla k emeis eimaste kolimenoi me ti seira!!!
Elpizoume na sas aresei…