Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Το πιο πιθανό είναι να μην έχουν δώσει προς το παρόν αρκετά στοιχεία για το ποιός είναι μέσα στο φέρετρο. Δεν ξέρουμε τι έχει μεσολαβήσει για να μπορούμε να πούμε σίγουρα.
Η υπόθεση μου είναι ότι ίσως είναι κανάς Sawyer στο “κουτί” και αυτός που περιμένει την Kate σπίτι είναι ο γιός τους.

Αν το παμε καθαρα με τη λογικη τοτε μπορει να ειναι ο Τσαρλι.Αλλα θα μου πεις ολοκληρος Rock Star και να μην εχει κανενα στη κηδεια του? :wink:

Μπα, τον Τσαρλι(σνιφ) λογικα θα τον εθαψαν(σνιφ) στο νησι. Δεν θα τον αφησαν ετσι μεχρι να γυρισουν, γιατι ολοι ξερουμε οτι εχει πολυ ακουμα μεχρι να “σωθουν”. Καποιος που δεν εχει πεθανει ακομα θα ειναι.
Ο Σωγιερ δεν μου πολυκολλαει ειδικα αν εχουν παιδι με την Κειτ, δεν θα πηγαινε στην κηδεια του πατερα του παιδιου της; Και θα πηγαινε ο Τζακ;

Μόλις άρχισα την τρίτη σεζόν. Πειράζει που το μόνο που με νοιάζει είναι…

ποιος θα πηδήξει την “φρικλς”?:lol: :lol:

Κλαιρ αδερφέ μου, Κλαιρ. Και δωράκι για τους μικρούς φίλους:

http://youtube.com/watch?v=9_fROorvhp8
http://youtube.com/watch?v=FJ8wATeFw6E

ΚΑΜΠ!

Καταρχας βαλτα σε σποιλερ και κατα δευτερον ειναι χαζομαρες.

Α ναι. Το καμπ το βρήκα έξυπνο πάντως. Δεν αποκαλύπτουν και τίποτα το απίστευτο, οκ.

Aυτο ομως τα σπαει… :bow:

:lol3: :lol3: :lol3:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ετσι εγιναν τα πραγματα, θα το δειτε στο τελος της 6ης σεζον:p

Μόλις ξεκίνησα την 1η σεζόν και σπέρνει η σειρα. (Πιστεύω το ξέρετε ήδη :stuck_out_tongue: ).

I’ll try to keep up with you.

Μέχρι τώρα συμπάθησα τον Λοκ και τον Τσάρλι και φυσικά την Κλαίρ. :roll:

Στην πορεία θα μισήσεις και θα συμπαθήσεις κι άλλους! Αξίζει να τη δεις η σειρά είναι φανταστική θα δεις!

Μια παρακληση μονο.Μη διαβασεται ΠΟΤΕ τα spoilers!Μονο κακο θα σας κανουν… :wink:

Μια φίλη μου μου είχε στείλει μια φωτογραφία που δείχνει ένα μέρος από την εφημερίδα που κρατάει ο Jack και λέει για το ποιός πέθανε.Αυτό που φαίνεται είναι η φράση “man found…los angeles” και το όνομα ξεκινάει από J.Ελπίζω μόνο να μην πέθανε ο sawyer (james).Αλλιώς σίγουρα είναι άντρας,αν και το φέρετρο δεν ήταν τόσο μεγάλο!

Mραβο παρατηρητικοτητα! :smiley:

Nephelie,την έχεις τη φωτο?

Νταμπλ ποστ.

Αυτό το όνομα έγραφε.

Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να είναι και κάποιος που δεν έχουμε γνωρίσε ακόμα :-k

Nαι αμέ!απλώς δε βρίσκω το site,για να δώσω το link!

ανυπομονώ να αρχίσει η 4η season…Άκουσα πως Φεβρουάριο θα ξαναρχίσει:(