Ναι, Φλεβάρη. Τσιμπήστε και το απόκομμα και δείτε το παραπάνω σπόιλερ κιόλα.
Προφανως λεει Jo…(κατι) Lantham
Κατα τα Lost fan sites, John Lantham
Γιατι δε μου κολλαει συντακτικα το J** *antham of New york?Δε θα πρεπε να λεει from New York?:-k
Δικιο εχεις.:?
Τι λέτε μωρέ.
Αν είναι κάποια πολύ γνωστή προσωπικότητα στέκει…! 8)
EΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ Κ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΟΣΤ ΕΙΝΑΙ
ΑΠΑΤΗ
[SPOILER]Λοιπόν. Τα είδα όλα κ με κράτησε. Με το τέλος ξενέρωσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Αν αρχίσουν τα flashforward το λοστ μπορεί να κρατήσει όχι μόνο μέχρι το 2010 αλλά μέχρι το 2110. Επίσης τώρα ξέρουμε ότι ότι κ να πάθουν οι δύο τους, δεν πρόκειται να πεθάνουν, άρα μπάη μπάη πρωτοτυπία. Οι δύο “θαμμένοι” να δείτε που θα ξαναζήσουν αν κ η γκόμενα κ η τζούλιετ κ όποια άλλη δεν ξεπερνάει την πάνθεα φρικλς, που την αγαπάμε αν κ είναι τσούλα. Ίσως γιαυτό την αγαπάμε…
Λεπόν ακούστε θεωρία : οι λοστ ράιτερς δεν έχουν κανένα τελικό σενάριο στο μυαλό τους. Αναπτύσουν την ιστορία με την λογική ένα κενό μπαλώνω - ένα δημιουργώ. Και έτσι πορευόμεθα… Μέχρι να το κλείσουν με καμια μαλακία τέλος θα έχουμε δει 6 σεζόν. Άσε που κόβω τα αυτιά του κόζυ, ότι παρακολουθούν τα φόρα για να πάρουν ιδέες.
Ακυρότητες : με τους “μαγικούς” αριθμούς τι έγινε ? Τπτ… Το αφήσαμε… Να δω τώρα πως κ αν θα το μπαλώσουν !
Επίσης μετά από 6 σεζόν ούτε ο Τζακ δεν θα θυμάτε στο τέλος τι τράβηξε. Έτσι θα μας αφήσουν με το κοντρόλ στο χέρι κ θα το κλείσουν άγαρμπα νομίζω.
η Β σεζόν είναι μακράν η χειρότερη. η τρίτη είναι καλή. η τζούλιετ να πεθάνει σήμερα παρακαλώ.
θάψτε με - είμαι ο νίχιλιστ των ταινιών/σειρών. Θα επιστρέψω ![/SPOILER]
Ε βασικά τους κράζεις γιατί “να δείτε που δεν έχουν τίποτα κατά νου”. Άρα σε μουντζώνω ας πούμε διότι αν αποδειχθείς σωστός, βρίζω μαζί σου. Ως εκείνη την ώρα όμως, ομορφιές. Το να μας δείχνουν από δω και μπρος πολλά φλαςφόργουο με ξενερώνει και μένα λίγο, αν και το ενδεχόμενο να είναι με κάποιο τρόπο αυτό που βλέπουμε, η ΔΕΥΤΕΡΗ τους φορά με στοιχειώνει. Επίσης μόνο και μόνο η περί Τζέικομπ αναμονή είναι καυλωτικιά. Σλουρπ.
Έντιτ: Σπόιλερ 2 , εντός σειράς, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί.
Να θεωρηθεί δεδομένο ότι Τσάρλι και Λοκ έφτιασαν Λούκινγκ Γκλας και Φλέημ αντίστοιχα;
Αααααααα! Που ειναι ο Κοζυς;8O
Η Τζουλιετ την εχει ανετα την Φρικλς, που οπως σοφα ανεφερες ειναι τσουλι.
Για τα υπολοιπα που λες, εγω πιστευω οτι θα μας αφησουν με το σαγονι στο πατωμα στο τελος…
Δεν μπορει να μην υπαρχει closure σε ολα αυτα τα μυστηρια που μας εχουν “ανοιξει”…:-s
Λοιπόν, έχω νέα για την 4η περίοδο:
1) Τα flashback δε θα σταματήσουν! Θα έχουμε και flashback αλλά και flash forward.
2) Αργά ή γρήγορα, ο Michael επιστρέφει δυναμικά!
3) Έχουμε εισαγωγή 2 νέων χαρακτήρων: Ένας 30άρης Μαθηματικός και μια 25άρα έξυπνη, αστεία και ωραία…
ο μάικλ είναι χαλαρά ο πιο αντιπαθητικός χαρακτήρας που έχει υπάρξει σε σειρά έβερ. αφού δεν τον ξεφορτώθηκαν, ας ελπίσουμε ότι αργά ή γρήγορα θα βρει τον βασανιστικό θάνατο που του αξίζει =ρ
Μα πόσο συμφωνώ…
Μάλλον θα μου είναι λίγο “γκάου” τα flash forwards γιατί αυτό που είχε στο τέλος της 3ης σεζόν μου χάλασε το μούντ. Επίσης ποιος λέτε πως είχε πεθάνει σε αυτό το flash forward? Εγώ ποντάρω στον αγάπημενο μου Locke γιατί δεν ήταν κανένας στην κηδεία του… Α και ελπίζω να μην ίσχυουν τα φλας φοργουορντς να ειναι και καλα τι θα γινόταν ΑΝ…
Εγώ πάλι έχω άλλη θεωρία. Επείδη ξέρω πως οι σεναριογράφοι είναι φαν του Steven King προσπαθουν να γράφουν το σενάριο και μόλις φτάνουν σε “κομβικό” σημείο απλά να βάζουν την πιο “άκυρη” *με την καλή έννοια και περίεργη τροπή σκεφτούνε, ισως γι’ αυτό να θυμίζει ώρες ώρες Steven King…
Όπως και να έχει όσο θα ναι καλά ο Locke καi o Ben εγώ θα αναμένω με αγωνία το επόμενο επισόδειο…
Προσοχή όταν κάνουμε quote με/και spoiler.
Βλέπουμε το μήνυμα μας μετά για να μην έχουμε διαρροές…
Άσχετο. Το είχε πει και ο Hokam παλιότερα, αλλά το “Make Your Own Kind Of Music” που ακούγεται στη σειρά είναι ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ τραγουδάκι! Όπως και το “Downtown” βέβαια .
Εκει που καθομουν και αγναντευα το απεραντο γαλαζιο μου ρθε η φλασιά…
Η κηδεια στο τέλος ειναι του ίδιου του τζακ
Χμ. Ενδιαφέρον. Άσε με να το σκεφτώ λίγο και θα επανέλθω στο θέμα. Δηλαδή βλέπει ότι πάει στην κηδεία του ε; Όνειρο ή κάτι τέτοιο. :-k
Οχι ρε παιδια δε νομιζω να ειναι ονειρο…Ουτε να ειναι η δικια του κηδεια,αφου τοσο “απλο” δε νομιζω να ειναι.H σκηνη με την Κεητ μετα δεν θα ειχε νοημα…Δεν φαινεται να εκπλησσεται απο το ονομα που βλεπει στο χαρτακι και απανταει ξερα “Why would i go to the funeral”.
Δεν ξερω δεν μου κολλαει…
Αλλα απο την αλλη για Lost μιλαμε,ολα ειναι πιθανα.
Βασικά, ο Μάικλ είναι πολύ χαζος κατά τη γνώμη μου. Όλα αυτά δεν τα κάνει με τη λογική σκέψη και αυτό τον καθιστά εχθρό των Losties κατά κάποιο τρόπο.Η χαζομάρα του φταίει που καταντά άξιος να πεθάνει.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Πιστεύω ότι είναι αυτός μέσα στο φέρετρο διότι ήταν ο μοναδικός που ήθελε να μείνει στο νησί, ενώ όλοι οι άλλοι ήθελαν να φύγουν, και ήταν αυτός που στο τέλος του 3ου κύκλου προσπάθησε να εμποδίσει την διάσωση των Losties. Άρα, είναι πολύ λογικό να μην πάει κανείς στην κηδεία του.
:-k