τοσο μαγκες ειναι αυτοι?εμεις τι ειμαστε?να ναι καλα και τα torrents
βρε πως δεν παιζει…
τοσοι ειναι αυτοι που το βλεπουν την ιδια ωρα…
τι ειναι, ολοι απο αμερικη??
επισης αυτο το κανουν γιατι οι καθε χωρα δεν ειναι ακομη στη σεζον που παιζει τωρα…
ή ειναι με καθηστεριση το καθε επισοδοιο…
μαλακες ειναι?
πως θα πουλησουν σε καθε χωρα ?
υπάρχουν σαιτ που το δείχνουν live streaming…
εγω το έβλεπα σε εναν αλλα το έκλεισαν πριν κανα 2 βδομάδες…
γαμω!!!
edit:μολις μου έστειλαν το σαιτ που το βλέπουν τα παιδιά απο το lost in greece
οποίος θέλει ας μου πει…
Και ναι είμαι τόσο κωλόφαρδος που η άδεια ορκωμοσίας έπεσε πάνω στο τελευταίο επεισόδιο του LOST. Είδα και το 16ο που δε μ ενθουσίασε αλλά οκ δεν ήταν και κακό. Κι ετοιμάζομαι για βραδιά LOST με πίτσες και λοιπές ιστορίες αύριο. Και μεθαύριο βράδυ στρατόπεδο.
Μπα, εγώ δε θέλω link, λογικά δε θα 'χει καλή ανάλυση και σκέψου να γίνει καμιά βλακεία στις τελευταίες σκηνές και να κοπεί ή σύνδεση ξέρω 'γω. No way. 6 χρόνια περιμέναμε, ε, λίγη υπομονή ακόμα
οτι λεει ο Cozy
Ναι ρε εννοείται θέλει τελετουργικό! Βράδυ έξω, σβηστά φώτα, αναμμένα κεριά, 720p έκδοση, πίτσες, σουβλάκια, ναρκωτικά και αλκοόλ! Πραγματικά πιστεύω θα γίνει χαμός, ελπίζω να μην ξενερώσουμε και να είναι δε μπεστ φινάλε σειράς έβερ.
τσι πουτανας σημερα:!:
Τι ωρα Ελλαδος προβαλλεται το επεισοδιο?
το σεοβόμαστε κ εδώ κ καιρό δεν γράφουμε τπτ :lol: :lol: :lol:
εύχομαι τώρα που η σειρά θα κλείσει κ θα είναι μάπα να βγει κάποιος με κοχονες κ να το πει κ όχι “αυτό περιμέναμε” “κλάψαμε” “η καλύτερη σειρά έβερ” κτλ, γιατι το τρολάρισμα μετά θα είναι όλο δικό σας παλιοφανμπόηδες. :lol::lol::lol:
πείτε αν ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΠΑ, είμαι ακόμα στο όγδοο, μη χάσω το χρόνο μου.
Ακολουθεί ψιλογραφικό post, αλλά δε γαμιέται, έχω χρόνο, τελειώνει η σειρά και η συγκίνηση είναι μεγάλη
Το “The Sopranos” θεωρείται από τους Αμερικάνους η κορυφαία σειρά που βγήκε ποτέ. Παρόλα αυτά, το τελευταίο επεισόδιο τελειώνει με… ένα blackout.
Το 'χω ξαναπεί και δεν το γράφω επειδή φοβάμαι πως το τέλος θα είναι μούφα or something. Το Lost η καλύτερη σειρά επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε ποτέ, κι αυτό δε θα αλλάξει στο τελευταίο επεισόδιο. Απλώς το τελευταίο θα αφήσει μία είτε γλυκιά / είτε πικρή γεύση για κάποιο καιρό. Σε 10 χρόνια όμως, κανείς δε θα λέει “Γαμώ το Lost, αλλά μούφα το τελευταίο επεισόδιο”. Όλοι θα λένε πως είναι η κορυφαία σειρά μυστηρίου που έδειξε η τηλεόραση. Απλό.
Κατανοώ το ότι είναι δύσκολο για κάποιους να συνειδητοποιήσουν πως κάτι τόσο εμπορικό, κάτι που βλέπει όλος ο κόσμος είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει σε αντίστοιχες (και όχι μόνο) σειρές. Κατανοώ πως είναι δύσκολο να πιστέψουν το ότι η “σούπερ cool ψαγμένη” σειρά που μόνο αυτοί βλέπουν, αφού η μάζα “δεν μπορεί να καταλάβει”, δεν πιάνει και πολλά μπροστά στο Lost. Κρίμα. Ομολογώ πως κι εγώ αν δεν είχα ξεκινήσει τη σειρά όταν το έκανα (το καλοκαίρι του '06 :p), και σκεφτόμουν να την αρχίσω τώρα, πιθανότατα από αντίδραση δε θα το έκανα. Ή και να το έκανα, θα έλεγα μετά “Πφ, σιγά τη σειρά”, απλούστατα γιατί από το πρήξιμο δε θα άντεχα να παραδεχτώ πως “Ναι, είχατε δίκιο, γαμάει και δέρνει”. Έλα όμως που έτσι είναι 8)
Και απόδειξη πως ΟΛΟΙ όσοι “βρίζουν” και θεωρούν απάτη το Lost, “τυχαία”, έχουν δει όλα τα επεισόδια. Ναι, ξέρω, τα είχε η ΝΕΤ και να μωρέ, τι να έκανα, η τηλεόραση δεν έδειχνε τίποτα άλλο και μετά ήθελα να δω πως τελείωνε, απλά από περιέργεια, όχι ότι μου άρεσε και μπλα μπλα μπλα. 80+ ώρες συνολικά από τη ζωή τους, απλά από περιέργεια. Yeah, sure.
Επίσης γελάω με όσους σκίζονται πως το Lost “δεν έχει απαντήσει τίποτα”, αλλά αν τους ρωτήσεις “Τι δεν έχει απαντήσει δηλαδή;”, αρχίζουν τα “Ε να, εκεί στην πρώτη σεζόν που… εεε… δε θυμάμαι τώρα”. Για πείτε λοιπόν, τι θα θέλατε να ξέρετε και δε σας απάντησε η σειρά; :roll:
Το ακόμα πιο αστείο, είναι όσοι γνωρίζοντας πως παρακολουθούν σειρά επιστημονικής φαντασίας, για κάποιο περίεργο λόγο, περίμεναν απαντήσεις σαφώς ορισμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες. Δηλαδή το ότι το βιβλίο φυσικής της Γ’ Λυκείου δεν γράφει για τα υλικά από τα οποία αποτελείται ο μαύρος καπνός, είναι “μεγάλη τρύπα” του σεναρίου. Ναι, σίγουρα.
Αλήθεια, X-Files είχε δει κανείς; Μήπως κάθε επεισόδιο τελείωνε χωρίς σαφή απάντηση; Twin Peaks; Μήπως οι απαντήσεις έρχονταν στα όνειρα του Cooper;
Battlestar Galactica; Μήπως μία νεκρή σώζει την παρτίδα; Χμ…
Ξέρω ναι, ιεροσυλία. Ok, whatever.
Όπως και να 'χει, περιμένουμε με αγωνία και ευελπιστούμε σε ένα επικό τέλος, όπως αξίζει σε μία τέτοια σειρά.
^καλύφθηκα πλήρως.
Μην χάνεις το cool σου ρε ! η ιστορία θα σε δικαιώσει. :roll:
προσωπικά έχω πολύ συγκεκριμένη, μέτρια γνώμη για το λοστ, κ έχω δει μόνο 3 σεζον. δεν μπήκα να τρολάρω κ δεν θα το κάνω κ τώρα. καλώς αρέσει σε όσους αρέσει κ καλώς υπάρχει κ η άλλη άποψη.
πάντως ξέρω πολύ κόσμο που έχει ξενερώσει με τη σειρά (αν κ φαν) αλλά θέλει να δει “που το πάνε”. :roll:
εδιτ: επίσης μπορώ να γράψω ένα κατεβατό, αλλά ας τελειώσει το λοστ, να ηρεμήσουν τα πνεύματα κ κάνουμε μετά αποτίμηση
Τίμιο φανμπόυκο ποστ από Cozy
Τα x-files πάντως (των οποίων είμαι μέγιστος φανμπόυς), τελειώνουν μουδιασμένα μετά από μια σχετικά μέτρια σαιζόν. Βέβαια επειδή το format του Lost είναι μια συνεχής ιστορία που οδηγεί κάπου, παίζει μεγαλύτερο ρόλο τι θα γίνει στο τέλος.
In Cozy we trust…
Παμε για φιναλε που σκιζει κωλαρακια haters…
Παντως για να ειμαι ειλικρινης δηλωνω καπως απογοητευμενος απο την 6η σαιζον στο συνολο της,οχι οτι δε μαρεσε,απλα περιμενα παραπανω.
ας μην έπαιζαν αυτές οι γκόμενες λέω εγώ, κ θα βλέπατε…
αλλά τρολάρω. ΣΤΟΠ. σε καμια δεκαριά μερες πάλι
wat. αποφάσισε!
Ιιι, ψέμααα!!! :roll:
Btw, για να μη με λέτε και “τυφλό” οπαδό, ας παραδεχτώ πως σαν σύνολο, η 6η σεζόν δε με ικανοποίησε. Είχε όμως 3 επεισόδια που τα βάζω στα κορυφαία της σειράς. Και περιμένουμε και το σημερινό βεβαίως. 8)
???
3 και κάτι. μέχρι εκεί με το ελικόπτερο