Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Καλο και αυτο το επεισοδιο,αλλα νομιζω “πιο αδυναμο” σε σχεση με τα αλλα,και ειδικα το 5ο.

Μαθαμε οτι ο τσογλανος ο πατερας της Πεννυ ειναι ο νεος “κακος”,αλλα δεν μας ειπαν ποιος ειναι ο κατασκοπος του Μπεν στο πλοιο.Οπως επισης δεν καταλαβαμε πως επικοινωνησε με τη σκυλα και πως αυτη εξαφανιστηκε μετα σαν φαντασμα.
Το ρομαντσακι με την Τζουλιετ επιτελους εξελιχθηκε,αλλα ειναι το τελευταιο που χρειαζομαστε τωρα,μη μας ξενερωσουν με τιποτα κατινιες μεταξυ Κεητ και Τζουλιετ ε.
Το σημαντικο του επεισοδιου παντως ειναι νομιζω η διαφαινομενη συμμαχια Μπεν-Λοκ εναντιον Γουιντμορ.Να δουμε ποιος θα εκμεταλλευτει ποιον.Χαμος.

Η τραγική ειρωνεία και πάλι: Πατέρας και κόρη ψάχνουν το ίδιο νησί για διαφορετικό λόγο. Προφανώς ο Πατέρας το θέλει για τις ιδιότητές του, ενώ μάλλον έχει μάθει ότι το ψάχνει και η κόρη, και για αυτό σαν δευτερεύων στόχο έχει να βρει και τον Ντες - όχι βέβαια για να τον δώσει στην κόρη του. Έτσι εξηγείται η φωτογραφία που είχε η Ναόμι, καθώς και η εντολή να μην δέχονται στο πλοίο τις κλήσεις της Πένυ.
Ο Μάικλ είναι σίγουρα ο άνθρωπος του Μπεν στο πλοίο.
Επίσης, η τελευταία σκηνή με Τζακ και Τζούλιετ ήταν νομίζω πολύ σημαντική για τον εξής λόγο: Λέγεται ότι οι 6, για να φύγουν θα θυσιάσουν πολλά πράγματα. Ίσως λοιπόν ο Μπεν (αν θεωρήσουμε ότι μαζί με τον Λοκ ξεκάνουν Φάραντευ και λοιπούς) αφήσει τον Τζακ να φύγει μόνο αν αυτός αφήσει στο νησί τη Τζούλιετ…
Ίσως αυτή να είναι και ένας από του λόγους που θα θέλει να γυρίσει πίσω, who knows;

παιδια λοιπον εγω ειμαι σχετικα καινοριος λοστ μανιακ αλα εχω προλαβει και εχω δει 3 σεσον και μαμω τις σειρες αλλα εχω ενα προβλημα δεν εχω τον 4 κυκλο τον εχει καποιος να μουτον δωσει μεσω μσν η μπορει καποιος να μου δωσει οδηγιες για να το κατεβασω…δεν εχω κανενα προγραμμα νταουνλοδ

Ε ψαξ’το λιγο και θα βρεις.Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Σιγα μην καθεται ο αλλος να σου στελνει επεισοδια 350 ΜΒ μεσω MSN…

γιατι κανει πολυ ωρα??? ανιγεη θα το ψαξω…συγχωρα με τζεικομπ να τωρα θα ψαξω την 4 σεσον

ρε εχει κολησει η μανα μου με λοστ κ δεν ξεκολαει απο την τηλεοραση οταν τα δειχνει!:lol: :lol:

Κάτι ξέρει η γυναίκα, αφου είναι και γαμώ τις σείρες !:slight_smile:

Θέλω και εγώ από αυτό που “πίνουν” οι σεναριογράφοι… :roll:

[SPOILER]Αν και σχετικά μέτριο επεισόδιο, όταν πλησιάζει προς το τέλος, το ταυτόχρονο flashback και fast forward σε ψαρώνει κανονικά! :respect:

[SPOILER]Η Juliet είναι για πολλές μάπες!

Michael ετοιμάσου! Ο Sayid θα σε σκίσει! :twisted: [/SPOILER][/SPOILER]

H επιστροφη του αχωνευτου Μαικλ-the took my son,του πιο αντι-κουλ μαυρου στην ιστορια της τιβι και του κινηματογραφου ειναι πλεον γεγονος.Πλησιαζει επισης η ωρα που θα την κανει τη χοντραδα του παλι και ολοι θα τον σιχαθουμε ακομα περισσοτερο.Το ταυτοχρονο φλασμπακ και φλασφοργουορντ οπως ειπε και ο Maiden πριν ηταν ακρως ψαρωτικο.Εχω την εντυπωση πως ο θανατος του Τζιν θα εχει να κανει με τον Μαικλ.Επισης πιστευω πως ο Ααρων δεν μετραει ως ενας εκ των Oceanic 6,αρα μας μενει μια ακομα θεση κενη.Ο καπετανιος ειναι μεγαλη μουρη και προβλεπεται ενδιαφερων ως χαρακτηρας.Η σαιζον εχει μια συγκεκριμμενη ατμοσφαιρα και ροη σεναριακα που προσωπικα μ αρεσει παρα πολυ,μια και οι απαντησεις δινονται με το σταγονομετρο αλλα χωρις να χαθει το μυστηριο που ειναι και το αλας της σειρας.Τι θα κανουμε ενα μηνα χωρις Λοστ ομως???Ητο κι αυτο μια λυσις…:stuck_out_tongue:

Η ροη οντως ειναι πολυ καλη σε ολη την 4η σεζον.Και αυτο το επεισοδιο μετριο προς καλο,το ολο του νοημα ηταν στο οτι ο Τζιν απ’οτι φαινεται πεθαινει κ η Σαν επιζει κ γενναει το μωρο…Την επιστροφη του Μαικλ την περιμεναμε και θα χει ενδιαφερον να δουμε τι θα πει σε Σαγιντ και Ντεσμοντ για να δικαιολογησει την παρουσια του εκει.
Το επομενο επεισοδιο εχει διαρρευσει οτι θα ειναι παρα πολυ δυνατο και με κορυφωση στο τελος,το οποιο θα ναι “cliffhanger” οπως το χαρακτηρισαν.Και μετα 1 μηνα διακοπη γαμωτεν.

και εγώ τώρα ξεκίνησα να βλέπω Lost και έχω μια απορία…

Ο Μπουν, γιατί τρώει από όλους ξύλο? Πότε προλαβαίνουν και κλείνουν οι πληγές του?

Ένα χειροκρότημα για τον Κάρβου που σιγά σιγά γίνεται μέλος της οικογένειας. =D>

Ε με τετοια φλωροφατσα…
Εντωμεταξυ παιζει και συγγενεια με Κοζη ε.Ειδες κοκκινα μαγουλακια?

σακος του μποξ…μην ρωτας τιποτα χανει το νοημα του θα τα καταλαβεις ολα μονος σου σιγα σιγα

εν τω μεταξύ, μέχρι τα μέσα του 1ου κύκλου που έχω δει, μπορώ αβίαστα να δηλώσω πως ο χοντρο-Χάρτλεϊ είναι ο πιο έξυπνος και καλός εκεί μέσα… Άλλο που βαριέται να ασχοληθεί με πιο μπανάλ θέματα όπως το κυνήγι και τα alien…

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!φοβερός χαρακτηρισμός!
Πολύ στεναχωρήθηκα με το επεισόδιο…γιατί τον Τζιν?τόσο καλό ανθρωπάκι!πολύ κρίμα!:frowning:
Βασικά για τον Άαρων ούτε εγώ πιστεύω ότι μετριέται σαν 6ος αλλά στο συγκεκριμένο επεισόδιο είχαν πει ότι θα αποκαλυφθεί και ο 6ος/5ος (?) επιζών οπότε…

Karvou =D> =D>

είναι τελικά να μην πιάσω κάποιον στο στόμα μου!!! :lol: :lol: :lol:

Πολυ καλο το 8ο,προχωραει η πλοκη και απαντιουνται παλια ερωτηματα.

[SPOILER]Επιτελους μαθαμε τι απεγινε ο Μαικλ.Τον αφησαν οντως να φυγει,αλλα οι τυψεις για τη ρουφιανια του οπως ειναι λογικο τον τρελαναν.
Η Λιμπυ εκανε την επανεμφανιση της,εστω και ως φαντασμα.
Και το τελος ηταν τερμα ακυρο και in your face,δειχνοντας αλλη μια φορα ποσο μπασταρδος και αδιστακτος και “σας κανω οτι θελω” ειναι ο Μπεν.Ειχε δωσει εντολη στους δικους του να σκοτωσουν τον Καρλ και την γαλλιδα για να εχει την Αλεξ δικη του…
Ο Σαγιντ παντως πρεπει να κανε μεγαλη μαλακιουλα που καρφωσε τον Μαικλ.

Ενας μηνας αναμονη τωρα :frowning: :frowning: [/SPOILER]

Το πραγματικό μυστήριο στο Λοστ, είναι πως η Σαν διατηρεί τα νύχια της τόσο αψεγάδιαστα ενώ είναι ναυαγός σε ένα νησί και όλη μέρα μέσα στα χώματα με τα φυτά… Μυστήρια πράγματα γίνονται σε αυτό το νησί…

Όπως φυσικά και το μαλλί της που δεν το βουτάει ούτε καν στο θαλασσινό νερό, παρ’αυτα είναι πάντα ίσιο, λείο κι απαλό! Για να μην αναφέρουμε γενικά στις κοπέλες φρύδια κλπ. Τουλάχιστον τους άντρες τους δείχνει να ξυρίζονται πότε πότε να μας φεύγει η απορία, δείξε και μια αποτρίχωση βρε αδερφέ! :stuck_out_tongue: