Το νησί είναι μαγικό. Σκοτώνει τις έγκυες και ξυρίζει τις αξύριστες.
Ρε παιδιά, στο 7ο επεισόδιο, πάνω στην ταφόπλακα του Τζιν, γράφει ότι πέθανε στις 22/9, τότε δηλαδή που έπεσε το αεροπλάνο. Μπερδεύτηκα λίγο με αυτή την παπάτζα (ίσως πάλι να είμαι εγώ λίγο βλάκας). Σκέφτομαι ότι προφανώς πεθαίνει στο νησί αλλά το παρουσιάζουν σαν να πέθανε στο δυστύχημα. Πως όμως πήγε το πτώμα του στην Κορέα; (Αν είναι τελείως ηλίθια η ερώτηση, σόρι…:p)
Scott Ian
Άλλος ένας καμμένος lost-άκιας! 8)
Δείτε την κιθάρα που έπαιζε προχθές… :lol:
Ναι και εγώ το παρατήρησα αυτό…εγώ πιστεύω ότι παίζει και να τον παράτησαν στο νησί (όπως μπορεί να έγινε και με την Κλερ)!
Τι γίνεται με αυτό? Δεν έχει άλλο για φέτος?
26 Απριλίου (Ξημερώματα Μ. Παρασκευής νομίζω) θα έχουμε το 9ο επεισόδιο. Και μετά θα δούμε κι άλλα 4.
Τρέλα ο Σκοτ με εκείνη την κιθάρα, αλλά πρέπει να αρχίσει να βγαίνει και λίγο έξω…:lol:
Δύο εξαιρετικά ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με τη σειρά.
Προσοχη! Περιέχουν σπόιλερς!
http://www.men24.gr/html/ent/808/ent.50808.asp
http://www.men24.gr/html/ent/502/ent.51502.asp
Όλοι οι φαν διαβάστε τα. Θα πάθετε την πλάκα σας!
¶ντε, 4 μερούλες ακόμα και η πρέζα ξαναρχίζει
Δεν μπορώ να περιμένω…
4 βασανιστικές μέρες.
Σταδιάλα, πάλι συγκινήθηκα
Όντως, γιατί ο Τζιν; (πολύ καλό το ψάρωμα με τις γέννες!! :thumbup:) Μας πήραν τον καλούλη που έμαθε και αγγλικά και μας φέρνουν πραγματικά τον πιο αχώνευτο, τον Michael a.k.a. “they-took-my-son” :lol: :lol: :lol: Αρχή 2ου κύκλου ήθελα να τον βαρέσω, πραγματικά. :x Όλοι έχουν τις παραξενιές τους ως χαρακτήρες σ’αυτή τη σειρά, αλλά ο τύπος δεν παίζεται.
Ωραία, λοιπόν, ένα επεισόδιο και σας έφτασα! Ήταν σκληρός ο αγώνας.
Έλα ρε συ!έφτασες κιόλας??:respect: είσαι true fan!!!
Αυριο θα λείπω και δε θα μπορώ να το κατεβάσω!!
Φέρτε πίσω τον Τζιν και πάρτε τον -they took my son-!!!:lol:
Δε πεθαινει κιολας το σιχαμα
Ναι γαμωτο.ΝΑΙ.
ΛΟΣΤ ΙΖ ΜΠΑΚ.
Μας αποζημιωσαν για την υπομονη μας αυτο τον μηνα.Σοκ και δεος.
[SPOILER]Ο Μπεν δεν νομιζω πως πιστευε οτι θα σκοτωσουν την Αλεξ(ουτε γω το πιστευα),αλλα εδειξε για αλλη μια φορα οτι βαζει το τομαρι του πανω απ’ολα και οτι εχει τον απολυτο ελεγχο σε κεινο το νησι.Ο καπνος τελικα δεν ειναι κατι αγνωστο,αλλα ενα ακομα οπλο που εχει στην κατοχη του.
Δειχνει και πως ξεκιναει η συνεργασια Σαγιντ-Μπεν,ενω για καποιο λογο ο Μπεν δεν μπορει να σκοτωσει τον Γουιντμορ,ενω τον εχει στριμωγμενο.
Τον γιατρο τον ειχαν σκοτωσει σε προηγουμενο επεισοδιο?Γιατι δεν θυμαμαι κατι τετοιο.
Και,απ’οτι φαινεται,πλησιαζει επιτελους η επιστροφη του Τζεηκομπ![/SPOILER]
Το γιατρό τον έφαγαν στο μέλλον του πλοίου/παρελθόν του νησιού. Γι’αυτό και όταν στέλνουν το μήνυμα, το μήνυμα μεταδίδεται στο παρελθόν και ο γιατρός είναι μια χαρά. Για αυτό βλέπουμε και ταυτόχρονα το λοκατζή-Χέτφιλντ να δολοφονεί νεαρές μουνίτσες στο νησί ενώ υποτίθεται πως είναι ακόμα πάνω στη βάρκα.
ρε εχω δει τους τρει κυκλους σε ,μερικες μερες και τωρα λογω αχρηστειας μου ακα δεν ξερω να κατεβαζω απο το νετ και χτυπαω το κεφαλι μου βλεπω και πριζον βρεικ αλλα ρε αυτη η σειρα δεν υπαρχει,εχει αργη πλοκη και για αυτο μα ρεσει να τα βλεπω μαζεμενα τα επεισοδια,40 λεπτα μου φενονται πολυ λιγα
Μόλις είδα το 9… ok! Όχι 40 λεπτά ούτε 40 κύκλοι δεν μου φτάνουν!
Ο Σώγερ έδωσε ρέστα πάλι το μανάρι, ενώ ο Χέρλι απέδειξε πόσο ΤΥΠΑΣ είναι…
Αυτό που παίζει με τον χρόνο ίσως αφορά μια στασιμότητά του στο νησί… γι αυτό και δεν υπάρχει εξέλιξη του καρκίνου κτλ… Και οι κανόνες σε ποιό παιχνίδι αναφέρονται?
Στο Ρισκ. Τι τεράστιο επιτραπέζιο θε μου.
Καλά όταν έπεσε η ρουκέτα στο σπίτι που ήταν η Κλαιρ, λέω πάει η καημένη ως εδώ ηταν. Πάλι καλά θα συνεχίζει να ομορφαίνει τις οθόνες μας! Εγώ το περίμενα ότι θα τη φάνε την ¶λεξ, ο τυπάς φαινόταν ότι δεν μασάει. Βέβαια, δεν μασάει και ο Μπεν. Τώρα αγωνιούμε για το κιλλερ τετ-α-τετ Μπεν-Τζεικομπ-Λοκ.
Και περιμένουμε σαν μαλάκες μέχρι την επόμενη Παρασκευή.
Πραγματι τετ α τετ με Jacob θα ναι γαμω!
Αλλα κατι μου λεει πως δεν θα το δουμε στο επομενο επισοδειο…
Παντως το 9 ηταν απο τα καλυτερα ever!!Μαζι με το 5 ο κωλαφονας της 4ης season!