To θέμα είναι για πόσο ακόμα θα εμφανίζεται η Κλερ… φοβάμαι ότι στο επόμενο θα γλινει σφαγή!Σόγιεεεεερ!!
κατά τα άλλα το επεισόδιο δε με τρέλανε τόσο!
Στο τέλος του τελευταίου επεισόδιου, εκεί που ο Μπεν συνάντησε τον Γουίντμορ, αποκαλείπτει το ότι ο Μπεν θέλει πάση θυσία να σκοτώσει την κόρη του,την Πηνέλοπη, δηλαδή το κορίτσι του Ντέσμοντ…Έτσι και το μάθει ο Ντέσμοντ θα τον σκοτώσει επιτόπου,αφού είναι καψούρης με δαύτην…
Έαν ο Ντέσμοντ το μάθει μετά το θάνατο της, θα δουλέψει με τον Γουίντμορ,όπως ο Σαγίντ με τον Μπεν…Και πάει λέγοντας…
Πάντως ένα είναι σίγουρο…Ότι ο Μπεν θα σκοτώσει την Πενέλοπε,γιατί πως να το κάνουμε… Είναι Μπεν!
¨Αντε να έρθει το επόμενο επεισόδιο…
Δεν υπαρχει ρε σεις αυτη η σειρα.
Μας εχει καψει.Τι επεισοδιο ηταν παλι και τουτο…
[SPOILER]Γαμω την μαυρη τη γιατρο,τι πεταγεται πανω που παει να μιλησει ο Κριστιαν γαμωτο.
Ο Κριστιαν επιστρεφει και χτυπαει σε παρον και μελλον λοιπον.
Και ο Σωγιερ ζει ακομα,αλλα επελεξε να μεινει στο νησι,οπως καποιοι αλλοι φανταζομαι,συμπεριλαμβανομενου και του Λοκ.
Μας εχουν τρελανει.Τα 3 τελευταια επεισοδια και ειδικα το κλεισιμο της σεζον προβλεπονται σοκαριστικα.
Και μετα θα μας αφησουν με τα πουλια στο χερι για κανα 10μηνο…[/SPOILER]
Χοχο! Πάνω στην ώρα που άνοιξε το θρεντ για τις προτάσεις γάμου! Ωραία ήταν κι αυτή! Γενικά μ’άρεσε το επεισόδιο, αν και φαντάζομαι μερικοί θα σπαστούν απ’το πολύ ‘γκομενιλίκι’. Τα σκηνικά του μέλλοντος είναι άκρως συγκινητικά , βέβαια η Κέιτ μου την έσπασε λίγο με τις βλακείες της. Τι άραγε να έκανε για τον Σογιερ;
Τι παίχτηκε με Τζουλιετ-Κέιτ, δεν κατάλαβα γιατί της το είπε αυτό η Τζουλι :-s
Επίσης, αν θυμάμαι καλά, δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι η Κλαιρ και ο Τζακ είναι αδέρφια. Κάτι μου λέει πως αυτό θα γίνει σύντομα, μιας και το μήνυμα του Τσάρλι στον Τζακ λέει ότι δεν πρέπει να τον αναθρέψει αυτός (τον Ααρον), αργότερα λέει ο Τζακ στην Κέιτ ότι αυτή δεν είναι καν συγγενής του Ααρον, και ο φαδερ κάνει την εμφάνισή του και στους δυο…:-k
Μετά και το τελευταίο επεισόδιο λέω ν άνοίξω Thread : “Ψήφοι για να ψοφίσει η Κέιτ”… να μαζέψουμε καμιά υπογραφή μπας και γλιτώσουμε από δαύτην…
Τελικά ο Χέρλι είναι ο μόνος που ξέρει τί του γίνεται…
Κατα την ταπεινη μου γνωμη ουτε οι ιδιοι οι σεναριογραφοι δεν ξερουν τι στο καλο γινεται στο νησι… Εγω παντως απο το πρωτο επεισοδιο εχω κολλησει και ειμαι φανατικη… Τελειωσα πριν και τα πρωτα 8 του 4ου κυκλου…Πιστευω οτι η περιοχη που ειναι το νησι ειναι κατι σαν το τριγωνο των βερμουδων… Βασικα πιστευω οτι ο Λοκ εινα οι ψυχακιας εκαι μεσα… Αμ το αλλο; Που εχουν κατασκευασει ενα ψευτικο αεροπλανο της πτησης και ολοι νομιζουν οτι ειναι νεκροι; Αντε και στο τελος να μας βγαλουν κανα ακυρο τελος…#-o
Εμ, πηγε και με τον Τζακ και με τον Σογιερ…
Δυο κιθάρες και λίγο μπάσο.
Έχουν ανοιξει πάρα πολλά ερωτηματικα και το καθυστερούνε για το ταιριάξουν κατάλληλα στο τέλος…
Έτσι θέλω να πιστεύω
Ένα τέτοιο που το έχουμε ξεχάσει είναι το ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος στο φέρετρο που επισκεύτηκε μόνο ο jack-σαιζόν 3 τελευταίο επεισόδιο…:-k
Του πηγαίνει καλύτερα το μούσι μου φάινεται:-k
Aυτό! :thumbup:
Καλα οτι να κανει ειναι θεος… Εγω νομιζω οτι ειναι καποιος απο αυτους που γυρισαν και εχει πθανει (οχι ο Σογιερ ελπιζω:cry: ) Αμ το αλλο? Γιατι η Κειτ εχει τον Ααρον??? Και γιατι η Σαν πιστευε οτι ο Τζιν ηταν νεκρος αλλα δεν ηταν???
Λοιπόν, με βάση την ώρα στην Αμερική, αυτή την Πέμπτη (8/5) θα έχουμε το 11ο επεισόδιο, με τίτλο “Cabin Fever”.
15 του μηνός ακολουθεί το “There’s No Place Like Home (Part 1)”, διάλλειμα την επόμενη βδομάδα, και 29/5 Season Finale με διπλό επεισόδιο: “There’s No Place Like Home (Parts 2 & 3)” …
To 11ο ήταν απρόβλεπτο επεισόδιο όπως συνήθως 8) :thumbup:
Ωιμε.
Και ο χαμος συνεχιζεται.Ο Ριτσαρντ(επιτελους ξαναεμφανιστηκε,εστω και στο παρελθον) δεν διευκρινισαν αν ειναι τελικα πατερας του Λοκ,ενω εμφανιζεται παλι ο σπουκη μαυρος που στελνει ουσιαστικα τον Λοκ στο ταξιδι στην Αυστραλια.
Η Κλαιρ γιατι ειναι τοσο χαρουμενη στην καλυβα του μπαρμπα Τζεηκομπ?Σαν να χε κανει μπαφο ηταν.
Επιτελους εμφανιστηκε και μιλησε ο Κριστιαν.Και ειπε οτι δεν ειναι αυτος ο Τζεηκομπ.Ε που στον πουτσο ειναι ο Τζεηκομπ ομως!
Ο Ρίτσαρντ δεν έχει σχέση με τον Λοκ… Τσαντίστηκε όταν ο Λοκ διάλεξε το μαχαίρι και όχι το βιβλίο (δεν κατάλαβα τί έγραφε)… Νομίζω ότι το πάνε λίγο στο μεταφυσικό.Σαν να είναι ο ένας άγγελος του καλού (Ρίτσαρντ που ακολουθεί τον Μπεν) και του κακού (ο μαυρούκος που αντιπροσωπεύει την oceanic-και τον Γοίντμορ)! Χμ… μήπως τελικά ήταν όλοι οι επιβάτες παίκτες στο παιχνίδι του καλού και του κακού? Και ο Jacob κάτι μου λέει ότι βασίζεται σε κείνο το αμερικανικό παιχνίδι… Jacob says… Δηλαδή ίσως να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο… Τί να πω πια… Στεναχωριέμαι γιατί κάτι μου λέει ότι ο Ντέσμοντ δεν θα τη γλιτώσει…
Τελικά στο poll έπρεπε να ψηφίσω Χέρλι… είναι ο πιο Cool τυπάς8) Αν και ο πιλότος είναι εξίσου μαγκάκος…
Μόνο 2 ακόμα… Τί θα κάνω μετά… ???
Aπίστευτο επεισόδιο!τα λόγια είναι περιττά!
Εκεί στο πλοίο, κάπου στο 3ο λεπτό του επεισοδίου, ο Sayid κάνει λίγο στο πλάι, προφανώς για να αποφύγει την κάμερα, ενώ ο διάδρομος έχει χώρο… :lol: #-o
[SPOILER]Δε νομίζω ότι ο Ρίτσαρντ όντως νευρίασε με το Λοκ. Εγώ πιστεύω πως είδε αυτό που ήθελε να δει και το έπαιξε μετά νευριασμένος γιατί απλά δεν θα είχε όντως σχολείο. Ο Ρίτσαρντ κατάλαβε ότι ο Τζων είναι “special” και για αυτό άλλωστε τον κάλεσε μετά από λίγα χρόνια στη Μίττελος. Επίσης, και τα τρία “κομμάτια” που διάλεξε ο Λωκ, στο μέλλον όντως έχουν κάποια σχέση μαζί του (Σκόνη γύρω από την καλύβα, μαχαίρι, πυξίδα).
Κατά τα άλλα, κλασσικό “WTF?” Lost επεισόδιο, με τα flashback του κτλ [/SPOILER]
Ανακοινώθηκε πως η 5η και η 6η περίοδος θα έχουν τελικά 17 αντί για 16 επεισόδια
Ρε παιδιά ξέρουμε πως θα προβληθούν τα 3 parts του “there’s no place like home” τα episodes dld 12, 13 και 14??ένα κάθε βδομάδα ή κάποιο θα είναι διπλό?