Αναμένεται ανεπανάληπτος πανικός σε δύο βδομάδες. 8O
Ω ναι…
Απ’οτι φανηκε,το πλοιο θα ανατιναχτει και θα σκοτωθουν ολοι εκει πανω πλην της Σαν,η οποια θα την κανει με καμια βαρκουλα με το μωρο.
Ο Μπεν λογικα με το καθρεφτακι θα συνενοηθηκε με τον Ριτσαρντ και τους υπολοιπους για να στησουν ενεδρα στους ουγκ του Γουιντμορ.Εξαλλου οπως ειπε “Ι always have a plan”.Σιγα μην τον πιασουν.
Έχθες είδα το 12 επεισόδιο. Πολλά question marks roaming inside my head now…Που θα πάει αυτή η κατάσταση δέν ξέρω…#-o
[SPOILER]παει και το 12…Διαολε…ποσο θελω να κλωτσησω εκεινον τον νεοναζι χουλιγκανακο… ναι οπως τα λετε παιζει ναναι…το πιο πιθανον ειναι ολοι -πλην Σαν- να γινουν ψαροτροφη…αλλα αμαρτια ο αγαπημενος μου σκωτσεζος…μετα τον αγγλο θα μου τον φανε και αυτον…
Απορια: η Κατe ακουσε αυτα που ειπε η αλληνε στον Jacko?:-k [/SPOILER]
Eμένα πάλι μου αρέσει ο Κίμι…:oops:
Αν σκοτώσουν και τον Ντέσμοντ και τους άλλους τι να πω!πολύ κρίμα γαμώτο,αν και στην τελική πιστεύω ότι ο Τζιν πεθαίνει σύμφωνα με όσα είπε η Σαν στον πατέρα της.
Για την Κate πάντως δε νομίζω να το άκουσε.Επιτέλους το έμαθε ο Τζακ!Ίσως για αυτό δεν ήθελε μετά να έχει σχέση μαζί τους!:-s
και με αυτον τον απεθαντο τον, ritchard τον ειπαμε? δν θυμαμαι…εκεινος που ειχε παει οτανο λοκ ηταν ακομα νινι… εε αυτοσ τι διαολο? το αθανατο νερο ηπιε?
Kαι μάλιστα ο ίδιος είχε δώσει και το φάκελο του Σωγιερ στο Λοκ πριν από καμιά σεζόν.
Κατεβαινει ωρε το διπλοοοοοοοοοοοοο:D
Ετσι ρε.Κανονισα να το δω με παρεα λοστακηδων για τρου καψιμο.
αναμενεται τρελό! θα κραταω σκορ για τις ανατροπες…αν και τα ερωτηματα θαναι πιο πολλα
κλασικο season finale περιμενω
8o επεισόδιο 4ου ειμαι κ εχω παθει την πλακα μου γκαιζ…αν συνεχισουν κ τα αλλα 4 (που θα δω αυριο) ετσι…με χανετε:p
ετοιμασου για ben-centric episodes:p
Εγω ετοιμάζομαι για τριπλό επεισόδιο season finale. Έτσι θέλει δυο - δυόμισι ώρες και πάνω για να το ευχαριστηθείς κάπως…
Βλέπω το διπλό αυτή τη στιγμή. Ελπίζω μέχρι το τέλος όλα τα καλά παιδιά να ζουν.
Λοστ φορεβα.
Kαλά τι απίστευτο επεισόδιο…ακόμα να συνέλθω!Έχω να δηλώσω ότι τους κυνηγούσε τεράστια γκαντεμιά!Τη μία πάνε στο πλοίο,πάει το πλοίο…μετά πάνε στο νησί, πάει και το νησί!:lol:
Το τέλος όπως πάντα σε αφήνει μαλάκα!Δεν περίμενα με τί-πο-τα να είναι ο Λοκ στο φέρετρο!
Επίσης μάθαμε και ποιός είναι ο 2ος υπεύθυνος για το θάνατο του Τζιν, σύμφωνα με τη Σαν!
Μα καλά,πως μεγάλωσε έτσι ο Γουώλτ??Ο γλυκούλης φυσικούλης άραγε τι απέγινε?
Πφ…και τώρα περιμένουμε πάλι γαμώτο!
Aψογο επεισόδιο πράγματι, ό,τι πρέπει για τέλος της σεζόν. Ο Τζέρεμι είναι σίγουρα ο Λοκ ο δικός μας ο γνωστός? Και πώς την έκανε από το νησί και πήγε και πέθανε…Μεγάλη ανακούφιση ο Ντέσμοντ που επέζησε, χέσ**** προς στιγμήν. Και τι να έγινε στο νησί αφότου έφυγε ο Τζακ εξαιτίας του? Μυστήρια πράματα. (Highlight του επεισοδίου, ο Σώγιερ να βγαίνει από τη θάλασσα :lol:
Πότε ξεκινάει 5ος κύκλος είπαμε?
τωρα το βαζω αδερφιαααα…πουρνο πουρνο με comments
Σωστήηηηηηηηηηηηηηηηηη…<3
Δεν υπαρχουν λογια.
ΛΟΣΤ.