Μόλις το είδα.
…
[SPOILER]χμμ μπορω να πω πως ενθουσιαστικα…θελω κι αλλοοοοοο
τεσπα, για να ειναι ο Λοκ στο φερετρο (και για να μην ειναι στο νησι:p )σημαινει πως πρεπει να ξανακουνησε το νησι… χμμ…:-k το αλλο ειναι το που πηγε ο Ben, απο τη στιγμη που εκει που κουνησε το νησι βρισκοταν κατω απο το νησι, πως μεταφερθηκε αλλου? θα μου πεις δω περα επικοινωνει με ενα τερας καπνου… ααανιγουαιεειιι …μεγαλη αναμονη αδερφια… και καλα λενε πως εχει αλλα 35 επεισοδια συνολο:( [/SPOILER]
[SPOILER]Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, ότι ο Λοκ μετακίνησε κι αυτός το νησί!
Αν θυμάστε, στο επεισόδιο που γίνεται η κηδεία της Νάντια, ο Μπεν ξυπνάει στη μέση της ερήμου με μπουφάν και τραυματισμένος, τον Οκτώβριο του 2005! Οπότε με το που γυρνάει τον τροχό, πηγαίνει εκεί!!!
Αυτό που με κούφανε είναι ότι η Σάρλοτ ήταν και πιο παλιά στο νησί 8O
¶ραγε ο Νταν και οι άλλοι στη βάρκα τι να απέγιναν; Και γενικά η φάση που εξαφανίζεται το νησί… WTF;
Πάντως το ξεκίνημα του φινάλε που συνεχίζει από το περσινό τελευταίο επεισόδιο ήταν πολύ ψάρωμα!
Θέλω να δω που θα το πάνε του χρόνου!
Ποιος περιμένει τώρα 8 μήνες πάλι… [/SPOILER]
- Θεωρία / Σκέψη:
[SPOILER]Ξέχασα πριν να αναφέρω τη νέα μεγάλη τραγική ειρωνία: Τζούλιετ και Σώγιερ νομίζουν πως Τζακ και Κέιτ είναι νεκροί!!!
Τώρα για τη θεωρία. Το νησί δεν μετακινήθηκε στο χώρο, αλλά απλά στο χρόνο. Με αυτό τον τρόπο, όταν τελείωσε η μετακίνηση, η Γη είχε γυρίσει αρκετά αλλά το ελικόπτερο έμεινε στο ίδιο σημείο, και έτσι αυτοί στο ελικόπτερο είδαν απλά ένα άλλο σημείο του ωκεανού από αυτό στο οποίο ήταν το νησί![/SPOILER]
Αυτο που λες για τον Μπεν στεκει πολυ,αλλα πως ηξερε ακριβως τι ειχε γινει με τον Σαγιντ μετα απο τοσα χρονια?Γιατι μεταφερεται μερικα χρονια μετα…
Κορυφαια σκηνη του επεισοδιου,ο διαλογος Λοκ-Μπεν οταν ο Μπεν σκοτωνει τον Ραμπο.
Η φατσα και το “So?” του Μπεν περναει στην ιστορια.
[SPOILER]Βασικά είναι σχεδόν ένα χρόνο μετά η μεταφορά του Μπεν. Και αν θυμάσαι ο Μπεν βλέπει τυχαία στην τηλεόραση για το θάνατο της Νάντια!!
Λογικά η σειρά θα αλλάξει πολύ του χρόνου καθώς θα βλέπουμε παράλληλα και νησί (Σώγιερ, Λοκ κτλ) και “έξω κόσμο” με τους 6. [/SPOILER]
Τόσο καλό???8O 8O
Πρέπει να αργησω να το δω γτ με βλέπω να τραβάω κανενα στερητικο μεσ το κατακαλοκαιρο…:-s
Exω κολλήσει στο ογδοο επεισοδιο του 4ου κυκλου ρε γμτ…Πρεπει κι εγω να δω και τα υπολοιπα επεισοδια επειγόντως.
Τώρα το ανακάλυψα το thread
H σειρά είναι κόλλημα!!!
Περιμένω τα τελευταία του 4ου
#-o σωστος!, γτ ζηταει πισω το γκλομπ του που μ’αυτο πλακωνει τους βεδουινους η οτι ειναι…
και η ειρωνεια που λες σωστη… εγω παντως περιμενω αρκετα απο την Claire ειναι η αληθεια, μεγαλο ατου…
Μικρό σπόιλερ για την 5η σεζόν:
Μάλλον ο Τζιν επιζεί…
[SPOILER]Απορία… αν κάποιος έκανε μπάνιο στα ρηχά τι θα γινόταν?
Και ένα τρίβια… αυτό που άκουσε στο τηλέφωνο η Kate στο όνειρό της ήταν “The Island needs you. You have to go back before it’s too late” ανάποδα.
Γενικά είχε μπόλικα trivias το φινάλε. [/SPOILER]
Ψιλοαπίθανο μου φαίνεται αλλά μακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί ήταν μεγάλη αδικία!
Ο Τζακ έφταιγε!Καλά κάνει και τον κατηγορεί η Σαν!
Κι εγώ βασικά το πιστεύω ότι ο Τζιν ζει. Όπως και άλλοι που ήταν μέσα στο πλοίο. Γιατί αλλιώς να εμφανίστηκε ο Τζέικομπ (ή αλλιώς Κρίστιαν ή αλλιώς μπαμπάς Τζακ ή όπως αλλιώς θέλετε ονομάστε τον) και να είπε του Μάικλ “πλέον μπορείς να φύγεις”; Εκτός κι αν το είπε εννοώντας ότι θα φύγει για τον άλλο κόσμο…
ναι το ειπε νομιζω οτι του το νησι την αδεια να παει τη μεγαααλη βολτα…αλλα ο Jacob πιστευω πως ειναι το ιδιο το νησι…κααααπως δλδ
Ρε π@#$στη μου,γτ ο γιατρος ειναι τοοοσοοο μαμουχαλος…τους εχει παρει ολους στο λαιμο του με τις μλκιες του…τωρα ειδα το φιναλε,τρομερο επεισοδειο…αλλα ποοολυ φλωρος ρε παιδι μου αυτος ο γιατρος…ενυγουευ,συμφωνω με το σποιλερ του κοζυ…στανταρ πραματα…αντε ενα χρονο τωρα παλι αναμονη…
εχει βγει ο τεταρτος κυκλος για ενοικιαση σε dvd ?ειμαι στα μισα του δευτερου και στο βιντεοκλαμπ νομιζω πρεπει να εχει μεχρι και τον τριτο
οχι ακομα…μεγαλη αναμονη…
torrents :–
27/10 θα βγει σε DVD ο 4ος κύκλος!
Μάλισταααα.
Είδαμε και τα τελευταία επεισόδια και στανιάραμε. Αναγκαστήκαμε να υποστούμε και μερικά από τα προηγούμενα βέβαια, αλλά με τόσα που γίνονται είναι σχεδόν επιβεβλημένη η παρακολούθηση τους αν έχεις να ασχοληθείς καιρό.
[SPOILER]Επομένως σύμφωνα με αυτά που είχαν αναφερθεί και παλιότερα εδώ, όντως η 5η σεζόν θα έχει ως αντικείμενο την προσπάθεια τους να επιστρέψουν στο νησί και η 6η το τι γίνεται όταν τελικά επιστρέφουν; Και πως διάολο θα το βρούνε.
Κι επίσης τι ζόρι τραβάει η Σαν και πήγε να κάνει τσατσιά με τον Γουίντμορ; Αν το πρόβλημα της είναι ο Τζακ, ο γέρος που θα τη βοηθήσει ( εκτός από το να τον καθαρίσει :p) ; [/SPOILER]