Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Έλα ρε συ δεν έχει κανένα απολύτως ρεαλισμό, η Σόνα που κανείς δεν έβγαινε από εκεί μέσα και αφιερώσαν μια σαιζόν για την αδύνατη απόδραση κάηκε Off Camera και την κάναν όλοι από μέσα σαν τον Παλαιοκώστα, ο Γουίστλερ για τον οποίο αφιερώθηκε μια σαιζόν μας την έκανε σε 10 λεπτά, ο Hitman τους βρίσκει όλους διαισθητικά ενώ παλιά είχαμε ολόκληρη ανάλυση για το πως βρήκε κάποιον ο Mahone ή ο Kellerman, τα άτομα στην ομάδα μιλάνε όλοι με ένα ύφος λες και είναι παλαίμαχοι στις μυστικές υπηρεσίες ενώ είναι ένας βλάκας μουνοίλωτας μεξικάνος, ένας βλάχος πρωην δεσμοφύλακας, μια αλκοολική-πρεζού γιατρίνα, ένας πολιτικός μηχανικός, ένας κωμικός χάκερ(που όποτε μιλάει έχει τη μόνιμη απάντηση σκάσε βλάκα λες και είναι ο χοντρός στο The κόπανοι) και ένας πρώην πράκτορας του FBI(ο μόνος βασικά που θα έπρεπε να έχει λόγο σε τέτοιου είδους αποστολές) τον οποίο τον πήραν παρόλο που είχε σκοτώσει τον πατέρα των 2 από αυτούς που είναι στην ομάδα και κυνηγούσε όλους τους υπόλοιπους να τους καθαρίσει αλλά εντάξει τον συμπονέσαν για το προσωπικό του δράμα με το γιό του οπότε όλοι οι καλοί χωράνε και τέλος ένας Teabag που δεν κολλάει πουθενά πλέον αλλά επειδή ήταν ο πιο δημοφιλής χαρακτήρας τον κολλάνε όπως να ναι. Μετά έχουμε τον καράφλα που εμφανίζεται παντού δημοσία θέα και μιλάει κανονικά ενώ στη δεύτερη σαιζόν τον είχαν να κάνει βαρκάδα κάναδυο μίλια στο ποτάμι για να μην τον πιάσει κάνας δορυφόρος, το Reunion Sarah-Mike ήταν εντελώς ξενέρωτο, ο Linkoln βλάκας που δεν πρόσεξε αν το κεφάλι ανήκε στο σωστό πτώμα και γενικά σεναριακές τρύπες μεγαλύτερες και από αυτές που υπάρχουν σε μουχλιασμένο τυρί Έμενταλ που το μασούλησε αρουραίος στα τελευταία στάδια λιμοκτονίας, κακοί μελό κλισαρισμένοι διάλογοι, σκηνοθεσία ότι ναναι και δε συμμαζεύεται. Εμένα πάντως μου αρέσει σαν κωμωδία τύπου βέρα στο δεξί αλλά αν πάω να το πάρω στα σοβαρά και αν σκεφτώ τις 2 πρώτες σαιζόν άστα να πάνε.

όχι πως η δεύτερη σεζόν δεν είχε σεναριακές κουλαδιές ε :stuck_out_tongue:

κατά τα άλλα, μιλάς σωστά.

ωραια τα λες, και συμφωνω…αλλα επειδη δεν μπορω να δικαιολογησω τη θεση μου θα τα ριξω ολα στο writer’s strike :stuck_out_tongue:

πφ, σαχλαμαρίτσες :p. απεργία είχαμε μόνο πέρσι, όχι φέτος, ούτε πρόπερσι :D. στη γωνιά σου!

Μην βλέπω αναφορές για υπερμετριες σειρές στο thread για την πιο ολοκληρωμένη απο κάθε άποψη σειρά ever…Ευχαριστώ…επείδη είμαι κ φαντάρος ότι μαθαίνεται στο νετ παρακαλείσθε να το ποσταρετε σε χρόνο λιγότερο των 30 sec. κ πάλι ευχαριστώ!

Καλα,μπορει κ οχι,αλλα anyway…

Αν πιστεύετε το αντίθετο τότε καλείστε αυτόματα να βρείτε ανώτερη σειρά :stuck_out_tongue:

Αχ τι αρρώστια. Για να δω τον 4ο κύκλο έκοψα λίγο απ’τον ύπνο μου τώρα που διαβάζω για πανελλήνιες, αλλά άξιζε. Αρρώστια λέμεεεε

Πώς να περιμένεις τώρα μέχρι να βγει η 5η season…

battlestar galactica + carnivale.

κι εγώ είμαι οπαδός αλλά δεν ξέρω, κάπου έχει κουράσει και το λοστ. να δούμε που θα το πάει.

αν σε ειχα μπροστα μου θα σε αγκαλιαζα μετα λυγμων:p:D:D:D:D!!!
:bow:

Παιδες οι απόψεις είναι υποκειμενικές…είναι τι ζητάει ο καθένας απο κάθε σειρά…κ εγω αυτά που ζητάω τα βρίσκω όλα στο Lost σε υπερθετικό βαθμό…έχω κάνει κ ένα ποστ παραπάνω που αναλύω τι μου αρέσει στην σειρά αυτη…πάντως πολλές σειρές μπορεί να έχουν μια καταπληκτική αρχική ιδέα και να ξεφουσκώνουν μετά στην πορεία οποτε να κρινετε απο την ολότητα και όχι απο μια 1ησεζόν π.χ. ή απο πρώτα επεισόδια…έτσι έγινε και με prison break…το θέμα είναι να υπάρχει ολοκληρωμένο πλάνο και όχι οτι να ναι για χάρην χρηματων…κ το lost αποδεικνύει ότι μονο τυχαία σειρά δεν είναι…δεν θα καθόταν ποτέ κανεις να αφιερωνει επεισόδια σε χαρακτηρες για να εξηγεί τα πάθη τους, το γιατί αναζητεί ο καθένας την κάθαρση και πως πράξεις τους επηρεάζουν την πορεία τους (και ατομικά και του συνόλου) σε όλη την διάρκεια της σειράς…αν ήταν απλά βασισμένοι σε μια ιδέα όπως στο prison όταν ξεφούσκωνε θα ψάχνανε τρόπους να θέσουν σε κίνδυνο τον ήρωα τους και ακόμα περισσότερους (και εντελως εξωπραγματικούς) για να τον σώζουν συνεχώς στο παρα πέντε…

Eγω΄θα συμωνήσω …Εκτος απο την πλοκή εχει κ τους πιο ολοκληρωμένους κ συνεπής προς τον χαρακτήρα,χαρακτήρες…Βέβαια το οτι εχεις τον Ben avatar δε σε κάνει τον πιο αντικειμενικό κριτή του Lost:p

Καλα εννοείται…για αυτο και λέω για απόψεις υποκειμενικές…ο Ben είναι φοβερός και ως χαρακτήρας και υποκριτικά ως Michael Emerson…επίσης δεν έχω δει πολλές σειρές αλλά αυτό δεν με κάνει μη ικανό για κρίση…αλλά βλέπω και απο ταινίες (απειρες αμερικανιες) πως είναι πολλές φορές το σκεπτικό και δεν πολυδιαφέρει απο το σκεπτικο στην συγγραφή μιας σειράς…και σκέψου πόσο αντιεμπορικό σαν ιδέα μπορεί να ηταν να “σπαταλας” μισό επεισόδιο απο την δράση για να αναλύεις οικογενειακές ισορροπίες, συμπεριφορές, βιώματα, εμπειρίες κτλ που όλοι ξέρουμε πόσο αντικτυπο έχουν στην διάμορφωση του χαρακτήρα κάθε ατόμου…

Η πιο σύμφωνη με τη δική μου άποψη για το Πριζον μετά τους πρώτους ενάμησι κύκλους. Ντάξει βλέπεται ευχάριστα σε σχέση με τις άλλες σαβούρες που παίζει η Ελληνική ΤV αλλά δεν έχει καμία σχέση με το Lost του οποίου και τα επισόδεια μούφες που κατα καιρούς έχουν υπάρξει, όλα προσθέτουν απο λίγο ως προς την κεντρική ιδέα και την κατέυθυνση που θα πάρει η ιστορία. Και μένα οι πρώτες σσιζον μου άρεσαν περισσότερο μια και είχε περισσότερο μυστήριο και παράξενα πράγματα σε αντιθεση με την περισσότερη δράση που είχε στη συνέχεια, όμως ο τέταρτος κύκλος έχει αφήσει υποσχέσεις και γενικότερα μπαίνεις σε μια κατάσταση αναμονής να δείς που στα κομμάτια θα καταλήξει, άσχετα με το αν το σήρίαλ κάνει καποια στιγμή κοιλιά…

Το πακέτο με τα dvd της 4ης περιόδου είναι στα χέρια μου. ¶ντε να τα δούμε για τρίτη φορά όλα :smiley:

Μισος.Φθονος.Κακια.

Απο που ωρε??Κυκλοφορησε στο Ελλαντα ή απ οξω?

Είχε πάει ο κολλητός Λονδίνο και έγινε “παραγγελιά” :smiley:

Αλλά φαντάζομαι μέσα στη βδομάδα θα έρθει κι εδώ. :wink:
(αλλιώς… πλέυ.κομ!)

α, τέλεια:D
πρέπει να κάνω μια επανάληψη, γιατί έχω ξεχασει τι γίνεται 8O
ο 5ος κυκλος θ’αρχισει από Γενάρη και έπειτα?

ελπιζω οταν λες επαναληψη να μην λες απο την αρχη

χαχα, όχι ρε…έλεος,τα τελευταια επεισοδια:p

Καλά δεν είναι και τόσα πολλά. 13 επεισόδια έχει όλα κι όλα η 4η περίοδος.

Αλλά και πάλι, το Lost αξίζει να το δεις και 2η φορά. Υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που “ανακαλύπτεις” όταν τα βλέπεις δεύτερη φορά, πιο χαλαρά και όχι 6-6 επεισόδια μαζί (όπως φαντάζομαι ότι όλοι κάναμε όταν πρωτοανακαλύψαμε τη σειρά!).