ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΣΕΖΟΝ ! ! ! ! !
8O
ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΣΕΖΟΝ ! ! ! ! !
8O
Ποιος περιμενει τωρα το φελεκι μου?
Αυτη σημαινει πως θα’ναι μινι κυκλος κι αυτος ε?
:bounce: Aντε να δουμε! :vibrate:
πιστευω πάντως ότι θα γίνει νεκρανασταση. Αναφερομαι στον Τζον Λοκ.:-s
εννουσα οοολη τη σειρα, και τις 4εις σεζον
24 χ 3 +13 = 85 χ 50 = 4250 /60 = 70,833333333333 ωρες
δεν ειναι λιγο
Καλά πάντως εγώ τα έχω δει όλα δύο φορές, και κάποια (λίγα) παραπάνω. Πχ το τελευταίο της 3ης, που είχα πάθει σοκ με την τελευταία σκηνή, το 'χω δει 4 φορές!! Όπως και το 5ο της 4ης…
Τίτλοι των έξι πρώτων επεισοδίων της 5ης σεζόν:
Episode 5.01 - Because You Left
Episode 5.02 - The Lie
Episode 5.03 - Jughead
Episode 5.04 - The Little Prince
Episode 5.05 - This Place is Death
Episode 5.06 - The Life and Death of Jeremy Bentham
Ανατριχιάζω βλέποντας τον τίτλο του 6ου επεισοδίου…θεέ μου!!ρε παιδιά επειδή δεν έχω πρόσβαση συνέχεια στο ίντερνετ μπήκα τώρα να δω το trailer που δώσατε link και το έχουν σβήσει το βίντεο στο youtube…pls αν υπάρχει κάποιο νέο link για το τρέιλερ ποστάρετε το άμεσα…thnx!
Οι τιτλοι του 2ου,του 5ου και ειδικα του 6ου δυσκολευουν την αναμονη.ΠΟΛΥ.
Αστα να πάνε…ρε παιδιά είδε κανείς το trailer να μας πει και εμάς τι ακριβώς δείχνει πάνω κάτω???
το τρέηλερ δείχνει κάτι μεγάλο να συνθλίβει τον ντέσμοντ και κάτι μαύρο να καταβροχθίζει την τζουλιέτ. αυτά θυμάμαι μόνο. α, επίσης
[SPOILER]ψάρωσες?
ότι τα μαζεύουν σιγά σιγά για να γυρίσουν στο νησί δείχνει μέσες άκρες απ ότι θυμάμαι[/SPOILER]
Μάλιστα…απο μια περιήγηση στο youtube είδα δυο-τρια βίντεο που είχαν μερικά ενδιαφέροντα πραγματάκια…δεν ξέρω όμως κατα πόσο είναι αληθινά η πειραγμένα βιντεάκια…πάντως έχει κυκλοφορήσει κάτι official απο abc??η αναμονη με σκοτώνει…
Πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου με διπλό επεισόδιο!!! ΠΑΜΕΕΕΕΕΕ
:bounce::yahoo:
Το διπλό θα είναι όπως και πέρυσι και όπως και κάθε χρονιά…Episode S5 E00 που θα είναι περίληψη των προηγούμενων seasons και το πρώτο επεισόδιο S5 E01…δεν το έχω ακούσει κάπου οπότε φαντάζομαι ότι έτσι θα γίνει και τώρα…και πέρυσι αυτό ακουγόταν και μείναμε με την χαρά για διπλό επεισόδιο…
Οχι ρε, διπλο ειχε και περυσι.
Οχι? Ισως θυμαμαι λαθος…
Nop! Κι εγώ αυτό νόμισα στην αρχή, όμως τώρα είναι κανονικά διπλό - το λέει καθαρά η ανακοίνωση!!! Και πριν θα έχει όντως την περίληψη! Δηλαδή συνολικά, τριπλό επεισόδιο 8)
Btw, στο dvd της 4ης περιόδου, έχει μία υπερθεϊκή περίληψη του Lost σε… 8 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα!!!
Τότε μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος!!!περίληψη + διπλό επεισόδιο??θα γίνει χαμος!!70 και σήμερα!!μετράω αντίστροφα για το Lost περισσότερο απο ότι για να απολυθώ!!!
Και για του λόγου το αληθές: http://weblogs.variety.com/on_the_air/2008/11/lost-the-isle-o.html
Επίσης, η σειρά θα παίζεται Τετάρτες πλεόν στην Αμερική, οπότε εδώ θα το έχουμε Πέμπτες
Φίλε Cozy υπέροχα τα νέα που μας μετέφερες!!να είσαι καλά…καλή φάση η πέμπτη αν και ήταν όμορφα τα βράδια Παρασκευής με παρέα και προβολή επεισοδίου!!!
παρτε και αλλο ενα τριβια…
ολοι λιγο πολυ ξεραμε την συμμετοχη του σογιερ στο βιντεο κλιπ του crying των aerosmith…
ομως δεν νομιζω να εχουν παρει πολυ πρεφα την συμμετοχη του χιουγκο στο βιντεο κλιπ του revolve των melvins…