Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Τον δικό μου ****** συγκεκριμένα!! :lol::lol:

Νομίζω ότι αυτό το είχαν κάνει ώστε να μην διαρρεύσει το τέλος της σεζόν, δηλαδή να μην το ξέρουν ούτε οι ηθοποιοί, οι κάμεραμέν κτλ

Είδα και τη 4η σεζόν και επιβεβαιώνεται η θεωρία μου, πως όταν τελειώσει η σειρά θα έχουν μείνει τόσα πολλά κενά στο σενάριο και αναπάντητα ερωτήματα, που θα αποδεικνύει πως η λογική των σεναριογράφων είναι “πέτα τώρα κάτι απίστευτο που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ των ποτών και δε θα το έχει σκεφτεί ο τηλεθεατής και σε 3 κύκλους από τώρα θα το έχει ξεχάσει”. Άντε να δούμε και τη 5η σεζόν. Έχουν πει στις πόσες το τελειώνουν;

ΥΓ. Aloe, πάτησα τη φώτο που είπες για τα στραβά πόδια και θέλω να σου πω, πως αν αυτά τα πόδια είναι στραβά, τότε εμένα τα στραβά πόδια είναι αυτά που μου αρέσουν!!! :lol:

Νομιζω εχουν πει οτι θα ειναι 6 σεζον.Αλλα ποτε δεν ξερεις,μπορει να φτασει και τις 10 :Ρ

Πιπέρι…6 seasons είναι σύνολο δλδ καλοκαίρι του 2010…θα δεις οτι θα διαψευτείς πανηγυρικα…:slight_smile:

5ος + 6ος κύκλος από 17 επεισόδια το καθένα

Κάπου είχα διαβάσει (για τη σεζόν που θα παιχτεί τώρα) ότι όποιος (τηλεθεατής) είναι υπομονετικός, θα ανταμοιφθεί…την επόμενη σεζόν:!: Οπότε θα μείνουμε με την απορία μέχρι του χρόνου σε μερικά θέματα:p

Πέμπτη 22/1 περίπου τέτοια ώρα στο utorrent θα κατεβαίνει το παρακάτω αρχείο

Lost s05 e01 - e02 :dizzy::bounce::vibrate::yahoo:8O

3 ΜΕΡΕΣ ρε!!!

Πότε πέρασαν 8 μήνες;;; 8O8O8O

Αφού πέρασαν χωρίς απώλειες τι το ψάχνεις τώρα??:stuck_out_tongue:

8 μήνες εδώ, αλλά ποιος ξέρει πόσος χρόνος πέρασε στο νησί…

στο νησί είπαν ότι έφυγαν μετά από 3 μήνες, αλλά στην πραγματικότητα είναι 3 χρόνια …8)

Γι’ αυτό έκατσα και είδα 4 σεζόν just πριν τα Χριστούγεννα:p

εγώ νοέμβριο την τελείωσα και έχω αρχίσει να βλέπω λίγα πράγματα,αλλά μάλλον αύριο θα κάτσω να δω το τελευταίο και κανονικά το μtorrent φωτιά στις 22 του μήνα…8)

Now playing: Anathema - A Natural Disaster
via FoxyTunes

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο πρώτα επεισόδια που θα δούμε μεθαύριο είναι πολύ καλά, αλλά το 3ο (την επόμενη βδομάδα) είναι επικό… :smiley:

Εκανες και συ τη μαλακια και ειδες τα σποιλερ βλεπω…:stuck_out_tongue:

ωπ,τι σποιλερς,που???θελω και γω να κανω την ιδια μλκια…

κάρβου είσαι κλέφτης. το έχω γράψει αυτό κ εγώ, πρώτος, 25.000 σελίδες πριν

η σειρά είναι τρελή απάτη - έχει περισσότερα κενά από το budjet της ΑΕΚ

το έχουν τραβήξει τοοοοσο πολύ, που μόνο με μια μαλακία στο τέλος μαζεύεται το μπάχαλο, κ πάλι όχι

θα συνεχίσω να το βλέπω μόνο κ μόνο για να πω στο τέλος της έκτης σεζόν στον φανμπόη κόζυ

στα λεγα

κ να το απολάψω

απάτη

σπόιλερ

ναι οκ τώρα που θα μετακινήσει το νησί ο Λοκ, να δω που θα το παρκάρει με τέτοιο πρόβλημα πάρκιν

ρε είναι απάτη λέμε

το αν είναι απάτη θα φανεί μετά το τέλος του 6ου κύκλου…

σπόιλερ τελευταίου επεισοδίου 4ου κύκλου:

εκεί που έχουν πέσει με το ελικόπτερο, το νησί έχει μετακινηθεί και υποτίθεται βρίσκονται στη μέση του ωκεανού, η Kate πηδάει σε κάποια φάση μέσα στο νερό και φαίνεται που πατώνει :lol::lol::stuck_out_tongue:

Μόντε είσαι υπο την επιρροία κάποιας ουσίας προφανώς για αυτό και δεν ξέρεις τι λες…ο Θεός είναι μεγαλος και ελπίζουμε στην συγχώρεση σου για όσα ξεστόμισες…μόνο αν δείξεις πραγματικη μεταμέλεια μπορεί να υπάρξει ελπίδα για σένα…:stuck_out_tongue:

Τώρα σοβαρά δεν νομίζω να έχεις ασχοληθεί σοβαρά με το λοστ…:slight_smile:

[SIZE=“4”]ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!!![/SIZE]

tyler, εγώ έχω ασχοληθεί πολύ σοβαρά με το λοστ και δεν είμαι ακόμα και πολύ σίγουρος ότι ξέρουνε που το πάνε :). όχι πως θέλω να βγει μαλακία το πράμα, αλλά το φοβάμαι πολύ πως στο τέλος θα κάνουν κωλοτούμπες τα όσα έχουνε δηλώσει και θα πάρω το αεροπλάνο, όχι για να πέσω στο νησί του λοστ αλλά για να τους αρχίσω στις στριφογυριστές κλωτσιές :lol:

το κατέβασμα του επεισοδίου βέβαια θ αρχίσει ταυτόχρονα με το ανέβασμα του στα τορρεντάδικα, να ναι καλά το rss