Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Μαλ…κία που δεν μπορώ να το δω απόψε. Αυριο βράδυ μάλλον.
Πάντως δεν θυμάμαι και πολλά από το τέλος της προηγούμενης σαιζόν εκτός του ότι είχαν γίνει όλα πουτ…να (ως συνήθως!!!). Ενα επεισόδιο review νομίζω είναι απαραίτητο.
Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω ότι ο 1ος κύκλος του Λοστ ήταν ότι καλύτερο έχει ποτε παιχτεί στην ΤV…

Αθλιες ταχυτητες :expressionless:

Που’ναι το ενα? Οεο

edit. Οριστε το recap http://www.mininova.org/com/2204235#comment1911290 (δεν το’χω τσεκαρει)

Και ανεβηκε το 1, αλλα ειναι λεει μετρια ποιοτητα, κατι παιχτηκε με την ABC. Tι να πω.

Εγώ τώρα κατεβάζω τα αρχεία Lost S05E01 HDTV XviD-PusherCrew [eztv] και Lost S05E02 The Lie HDTV XviD-2HD [eztv].

Ελπίζω μην είναι μούφες ε!

Αυτά κατεβάζω και εγώ…είδομεν

Ναι και γω αυτα κατεβασα, αλλα το πρωτο κομμεντ του πρωτου επεισοδιου λεει πως εχει καποιο flaw. Bεβαια αυτοι τις περισσοτερες φορες ειναι οι καυλωμενοι που κατεβαζουν την βερσιον των 720p και ενα λαγκακι στον ηχο μια στο τοσο τους φαινεται πρωκτικος βιασμος, αλλα νταξει

Ποιος στη χαρη σας. Σας σηνταρω κιολα 8)

Είσαι 1 από τους 14178??

ΔΕΟΣ!

Ξέχασα να μπολντάρω το τίτλου του άλλου επεισοδίου:oops:#-o

εμένα μου κατέβηκε σε μια ωρίτσα το 2ο, τώρα κατεβάζω και το mkv του :D.

το πρώτο ειν αυτό που λέτε, ελπίζω να μην αργήσει να βγει η καλή έκδοση 8)

Το πρώτο το βλέπω τώρα και είναι άριστη ποιότητα.

αντε ακμονα να βγουν υποτιτλοι ελεος την τρελα μου μεσααα!!!

Να μάθετε Αγγλικά ρε :p:lol:

Τα έχω και τα δύο στον υπολογιστή και περιμένω με την αγωνία στο κατακόρυφο να βραδιάσει :smiley:

Μόλις τέλειωσα!

Το πρώτο επεισόδιο είναι απίστευτο, ειδικά στις σκηνές του νησιού.

Ποιος περιμένει μια βδομάδα τώρα??

δωστε υποτιτλους στον κοσμο!!!:smiley:

http://www.tvsubtitles.net/tvshow-3-5.html

τουλαχιστον οι αγγλικοι…ελληνικοι αναμενονται

Οι ελληνικοι για το πρωτο εχουν βγει εδω και λιγη ωρα νομιζω!

καλύτερα στα αγγλικά…και ακόμα καλύτερα χωρίς…τώρα θα δω το δεύτερο…

το πρώτο τα έσπασε!

Now playing: Anathema - Radiance
via FoxyTunes

ουφ, τα είδα…

5x01

Ταξίδι στο παρελθόν, αεροπλανάκι με παναγίτσες αγαλματάκια και Ethan, ταξίδι στο μέλλον, η Sun θέλει να σκοτώσει τον Ben παρέα με τον Widmore, Sayid δουλεύει 2 χρόνια για τον Ben, ταξίδι στο παρελθόν, ταξίδι στο παρελθόν του παρελθόντος… πολύ πράμα! Και σαν πολλά δεν ξέρει αυτός ο Richard? μ’αρέσει που το ξυπνητήρι στην αρχή χτυπάει στις 8:15… LOST 8):stuck_out_tongue: τέλειο το 01!

5x02

[SPOILER]Το μόνο που μάθαμε σ’αυτό το επεισόδιο είναι ότι ο Hurley είναι really nuts.
Προστέθηκε στην παρέα μας ένας σπαστικός Neil “we can’t even get FIRE!” :lol: - Αλήθεια, κάηκε αυτός; Γιατί μας τον έδειξε; - τι ρωτάω, όλο και κάπου μπορεί να χωθεί κι αυτός στα επόμενα επεισόδια με flashback #-o

Εκεί που η Charlotte λέει για τους πονοκεφάλους της, θυμήθηκα το ποντικάκι του Daniel… :-k λέτε να έχει το ίδιο τέλος κι αυτή; :roll:

Στο τέλος, στη spooky σκηνή, ποια είναι η σούπερ-γιαγιά που ξέρει από φυσική και υπολογιστές; Κάπου την έχουμε ξαναδεί, αλλά δε θυμάμαι πού… Προσπαθεί να εντοπίσει το Νησί (με ν κεφαλαίο :p) ή λέω μπαρούφες; [/SPOILER]

Bγηκαν και για το δευτερο!!!:D:D

το mkv του 2ου επεισοδίου δεν έχει εμφανιστεί ακόμα κ δε μ αρέσει… :stuck_out_tongue:

Βγηκε ρε,το κατεβασα ηδη.

Aloe:

[SPOILER]Η γρια ειναι αυτη απο τα Φλασμπακς του Ντεσμοντ που του εξηγησε για τις χωροχρονικες τζιριτζαντζουλες (αν θυμασαι ενα παλικαρι με κοκκινα σταρακια που πλακωθηκε απο κατι μπαζα)

Ο Ριτσαρντ θαρρω πως κατι κανει και ταξιδευει και αυτος στο χρονο. Εξου και αγεραστος. Εξου και ξερει τοσα πολλα

Η Σαρλοτ πολυ λυπαμαι, αλλα δεν τη βλεπω καλα (αααχ τζιντζερ γκερλζ)

Ο Neill επρεπε να πεθανει γιατι γκρινιαζε και μου 'σπασε τα νευρα

Αυτα.
[/SPOILER]

ΛΟΣΤ ΡΕ!

Listening to: Tool - Right In Two
via FoxyTunes