Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

agree με το κύριο από δω.
ο Neil σπαστικός όσο δεν πάει…η κοκκινομάλα μάλλον πάει για βρούβες γαμώτο,+ ότι όσο πιο πολύ βλέπω την Kate τόσο δεν την αντέχω…

Now playing: Saturnus - Loss (In Memoriam)
via FoxyTunes

To κορυφαιο:
-Καλως ηρθες Δρ.Λιακοπουλε
-Ο Λιακοπουλος δεν ειναι γιατρος!:stuck_out_tongue:

[SPOILER]1. εχμμμ, δε θυμάμαι τίποτα… και είχα κάτι πονοκεφάλους τελευταία… do you know what is happening to me? :-s
:stuck_out_tongue:

1. Όντως, ο Richard είναι πολύ μυστήριος… Καλά κρατιέται, από τότε που ο Λοκ ήταν παιδί είναι έτσι… ούτε ρυτίδα. χμμμ, οπότε όντως θα ταξιδεύει στο χρόνο :ok:

2. Η ginger είναι σα φίδι, σύνελθε 8O

3. Έλιωσα στο γέλιο με τον Neil :lol: σαν από μηχανής θεός το βέλος[/SPOILER]

έχεις δίκιο, του πρώτου εννοούσα. το χεις βρει?

Tο λινκακι το ελαβα απο φορουμιτη πεσμενο ηρωα

Listening to: Tool - Rosetta Stoned
via FoxyTunes

τον ευχαριστούμε γιατί βαριόμουν να ψάχνω στη lostpedia

μυστήρια και η γιαγιά… πολύ μυστήρια

edit: Στις unanswered questions για τη γιαγιά λέει: Is she Daniel Faraday’s mother? …τώρα που τους ξανακοιτάω, μοιάζουν λίγο :stuck_out_tongue: αυτή θα τον έβαλε να γίνει φυσικός :stuck_out_tongue:

αααμ μπράβο,από κει την θυμάμαι και εγώ,τότε που είπε να μην παντρευτεί την Πεν αν δεν κάνω λάθος…

Now playing: Saturnus - Loss (In Memoriam)
via FoxyTunes

Παρτε και το προμο του επομενου επεισοδιου

μάλλον θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή season…:roll:

Now playing: Saturnus - Astral Dawn
via FoxyTunes

Δε το βλέπω δε το βλέπω!

Υπομονή μια βδομάδα!

Τι ευτυχία είναι αυτή που:

[SPOILER]Η αγαπημένη μου σειρά πραγματεύεται με το αγαπημένο μου θέμα στη θεωρητική φυσική; Ταξίδια στο χρόνο :smiley: Αυτά είναι!

Καλά είχαν πολύ ζουμί τα δύο επεισόδια: Γιατί στο Νησί άλλοι ταξιδεύουν στο χρόνο (Losties) και άλλοι όχι (others + Ethan); :-k
Τι ρόλο βαράει η Ms Hawking; Btw, παίζει πολύ να είναι η μητέρα του Φάραντεϋ. Ναι μεν τη βλέπουμε πλέον να είναι στην Αμερική (μαζί με τον Μπεν), αλλά όταν είχε γίνει το σκηνικό με τον Ντες, ήταν στο Λονδίνο… δηλαδή όχι και πολύ μακριά από την Οξφόρδη (όπου ο Φάραντεϋ ζήτησε από τον Ντες να πάει!) :roll:

Επίσης, σύμφωνα με τα ταξίδια στο χρόνο, ο Λοκ, πριν ανακαλύψει το Αεροπλάνο με τον Μπουν, το είχε ήδη δει στο παρελθόν! 8)
Και μάλιστα έφαγε και σφαίρα, κάτι που ίσως εξηγεί το γιατί όταν πήγε με τον Μπουν, δεν μπορούσε να περπατήσει!!!
Βέβαια κανονικά θα έπρεπε να θυμόταν πως είχε ξαναβρεθεί εκεί… όμως έχω την αίσθηση πως αυτά τα ταξίδια στο χρόνο δεν είναι κανονικά, αλλά αφορούν μόνο στη σκέψη! Δηλαδή ταξιδεύει μόνο το μυαλό… Και αυτό συμφωνεί με τα λεγόμενα του Φάραντεϋ στην Οξφόρδη, στην 4η σεζόν, αλλά και με το επεισόδιο του Ντέσμοντ στην 3η σεζόν που νόμιζε πως ξαναζούσε τη ζωή του! (εκεί που είχε δει και την Hawking…)
ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΤΡΕΛΟ, I like it :smiley:

Τη Σάρλοτ δεν τη βλέπω καλά. Εκτός αν βρει τον “constant” της :wink:

Τέλος, ποιοι είναι αυτοί οι τύποι που πιάνουν Τζούλιετ και Σώγιερ; Κρίνοντας από τις φάτσες, τις στολές και το “τι κάνετε στο νησί μας;”, θα έλεγα πως είναι Νταρματιανοί… το οποίο σημαίνει πως Τζούλιετ, Σώγιερ κτλ στην τελευταία “χρονική μεταφορά” πήγαν στο παρελθόν, πριν ο Μπεν φάει όλους της Ντάρμα!!!

Τα γνωστά site αναφέρουν πως το επεισόδιο της επόμενης βδομάδας είναι επικό!

LOST![/SPOILER]

Συμφωνω απολυτα.Το πρωτο επεισοδειο τα σπασε αγρια.ΠΩΡΩΘΗΚΑ ΠΑΛΙ.ΛΟΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

[SPOILER]Φορμες της Νταρμα φορανε εκεινοι στο τελος μεν,αλλα η αρχικη επιθεση με φλεγομενα βελη εμενα σε πρωτογονες εποχες με πηγε :Ρ
Ισως να ναι η παρεα του Ριτσαρντ.

Οσο για την Χωκινγκ,πιθανο ειναι να ναι μητερα του Ντανιελ.
Δεν ξερω αν σχολιαστηκε,αλλα πως ειδατε την σκηνη με τον Ντανιελακο,στην αρχη,μεσα στην Ορχιδεα?Και οτι ξερει τοσα πολλα για το πως λειτουργει αυτο το ταξιδι στο χρονο?
Μαλλον σημαινει ειτε οτι και ο Ντανιελ δουλευε στη Νταρμα και κανει τα κολπα του Ριτσαρντ και ειναι αγεραστος απο τοτε,ή οτι ο Ντανιελ τα ανακαλυψε ολα μονος του και με καποιο τροπο γυρναει σε εκεινο το σημειο για να μαθει περισσοτερες πληροφοριες για την Ορχιδεα.

Η Σαν πολυ καριολοφατσα δεν εγινε?[/SPOILER]

[SPOILER]Oλα σωστα τα λες, αλλα διαφωνω σε 2 σημεια:

Γιατι θα έπρεπε να θυμάται πως είδε το αεροπλάνο? “Δεν το’χε δει τοτε” Δεν στέκει. Δεν πηγαινοέρχεται στο χρονο ζώντας τη δικια του προηγουμενη ζωη. Καμια σχεση δεν ειχε με το νησι ο Λοκ την εποχη της πτωσης του αεροπλανου του Εκοαδελφου. Απλα πισωγυρισε σ’εκεινη την εποχη και ετυχε να το ειδε να πεφτει. Ασε που αν στεκουν οι θεωρεις του Φαραντεη αλλωτε θα επρεπε να’χε φυγει το αεροπλανα, αλλωτε να εφτασε. Τρεχα γυρευε.
Και αν τα ταξιδια εχουν να κανουν μονο με το μυαλο, γιατι ταξιδεψε στον χρονο ο Λοκ με λαβωμενο ποδι? :-k

Επισης, ξαναδα τη σκηνη με Τζουλιετ και Σωγιερ. Δεν ειναι Νταρμικες στολες αυτες. Ειναι πιο χακι, και δεν εχουν το λογκο. Μου κανουν πιο πολυ για στρατιωτες (προσεξε και το οπλο, χαρακτηριστικο του Call of Duty 4 WWII :p), αλλα ειναι οντως πριν παει ο Μπεν κει περα (προφανως :p)

Oσο για το οτι ειναι η μανα του Φαραντεη συμφωνω, αν και ισως να παραειναι προφανες, δεν ξερω.

Παντως ολα δειχνουν πως θα φαμε καλα :smiley:

[/SPOILER]
εδιτ για θεριον:

Εγω πιστευω πως αυτο το πρωτο πλανο δεν ειναι καποια παλια εκδοχη του Φαραντεη αλλα το οτι σε καποια απο τα πισωγυρισματα τους (που φαινεται να κρατανε ολο και πιο πολυ, τουλαχιστον αυτο συμπεραινω απο το 70 ωρες που λεει η Χωκινγκ) τρυπωσε στους Νταρμιτες για να μαθει πιο πολλα. Ετυχε δηλαδη. Δεν ξερω

Listening to: Audioslave - Be Yourself
via FoxyTunes

[SPOILER]Ναι και μενα αυτο μου φαινεται πιο πιθανο,εξαλλου ο Φαραντεη προχωραει και λιγο περιεργα πριν στουκαρει με τον κινεζοειδες και μετα εχει ενα περιεργο υπουλο υφος.

Στο σημειο με την Αννα Λουσια μου ηρθε νταμπλας ε.Λετε ηταν ενα απο τα περιεργα του Χερλυ,τυπου οραματα με Τσαρλι και σκακι με τον Εκο,ή μηπως θα το μπλεξουν ακομα περισσοτερο το πραγμα?

Η χασαπισσα ποια ηταν?
[/SPOILER]

Μεγάλη κουβέντα. Αφού το είδε το αεροπλάνο όταν έπεφτε, σημαίνει πως το είχε δει όταν το βρήκε με τον Μπουν, άρα έπρεπε να το θυμάται. Δεν έχει σημασία το ότι όταν το είδε να πέφτει είχε ταξιδέψει εκεί από το μέλλον. Εφόσον το είδε, σημαίνει πως έπρεπε να το θυμάται…
Δε θα βγάλουμε άκρη :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Όχι ρε, σίγουρα ένα από τα τρελά του Χέρλυ ήταν. Αφού μετά γυρνάει το κεφάλι και δεν βλέπει το αστυνομικό πίσω του…

Η χασάπισσα… άγνωστη ακόμα! ¶λλο ένα τσιράκι του Μπεν προφανώς![/SPOILER]

[SPOILER]Αν και όταν είδα και τα 2 ψιλοαπογοητεύτηκα, γιατί τα περίμενα καλύτερα μετά τα εκτίμησα.
Το δεύτερο μου άρεσε περισσότερο, μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον!Η Σαν παίζει λίγο ύπουλο παιχνίδι και δεν είμαι σίγουρη αν θα την πείσουν μέσα σε λίγες ώρες να πάει πίσω στο νησί…ειδικά η φάτσα της όταν είπε στην Kate “take care of them” ήταν λίγο spooky!
Tην καημένη τη Σάρλοτ τη βλέπω να μας αφήνει χρόνους και να μην είναι η μοναδική.Ο Ντάνιελ γιατί μου φαίνεται ότι δε γερνάει?α και σίγουρα η γριά στο τέλος είναι η μάνα του, η οποία ήταν πολύ illuminati φάση!:lol:
Πάντως αν άργησε ο desmond τρία χρόνια να πάει να τη βρει, θα έχει μείνει κανένας ζωντανός στο νησί?:?

Τα σπασε η σκηνή με Άνα Λουσία και τον Ήθαν αν και τον σιχαίνομαι!
Όπως και η σκηνή με τη μητέρα του Χιούγκο που λέει “why is there a dead pakistani in my couch?” ή κάπως έτσι!:lol:[/SPOILER]

Καλά εμείς λιώσαμε εκεί που πετάει ο Χέρλυ στον Μπεν αυτό (ό,τι ήταν) που πήγαινε να φάει!!!

ΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ,ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΪΚΗ ΣΚΗΝΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ναι δεν ειναι το περιπολικο πισω του,οταν το ειδα αυτο ηρεμησα καπως κι εγω,αλλα με το Λοστ ποτε δεν ξερεις.Αναφερει και την Λιμπυ στο τελος,
για την οποια μπαηδεγουεη εχουμε ενα πολυ βασικο κενο απο παλια ε,με την σκηνη που τη δειχνει στο ιδιο τρελαδικο με τον Χερλυ…