Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!πολύ καλή σκηνή!

[SPOILER]Α καταλαβα τι λες, εννοεις πως ηταν λαθος στο σηζον 2 να μην αναγνωριζε το αεροπλανο μιας που στο σηζον 5, που ειναι στο παρελθον, το εχει δει :lol:

Αλλα, εδω μπαινει μια αιώνιά μου απορια σε σχεση με τα ταξιδια στο χρονο:

Οκ. Πες πως υπαρχουν ταξιδια στο χρονο. Δηλαδη εσυ στο τωρα μπορεις να πας στο πριν και το μετα. Ποια θεωρείται η κανονικη μορφη του εαυτου σου? Δηλαδη υπαρχει καποια χρονικη διασταση που να θεωρείται “σωστη”? Αν ναι, δεν θα’πρεπε να μένεις ανηπερέαστος αν είσαι ο κανονικος? :stuck_out_tongue:

Αν δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω δεν θα σε αδικησω :p[/SPOILER]

μας τα πρήξατε με το σποιλερ ρεεε. άιντε, ζηλεύω :stuck_out_tongue:

Θετεις κωλοερωτημα,που δεν απαντιεται :stuck_out_tongue:
Παντως εγω εχω την περιεργεια να δω αν θα βαλουν,και πως θα το στησουν,το κλασικο σε οτι εχουμε δει σχετικο με ταξιδι στο χρονο :
Αυτος που ταξιδευει στο χρονο και ο ετεροχρονισμενος εαυτος του να συναντηθουν.
Εκει τι γινεται φιλος?

Η χασάπισα δεν είναι αυτή που δείχνει στο τέλος του 2?

Δεν θα αντεξω 2 Λοκατζηδες :stuck_out_tongue:
ροκινγκχαχαχαχαζ

εδιτ: φρηντομ θαρρω πως δεν την εχουμε ξαναδει, σε ποια αναφερεσαι ακριβως?

Listening to: Audioslave - I Am The Highway
via FoxyTunes

Η Χωκινγκ ποιά είναι βασικά;

Αυτη που λεει στον Ντεζ οτι ο,τι και να κανει (που βλεπει πως θα πεθανει ο Τσαρλι, για σηζον 3 λεω) δεν μπορει να κανει τιποτα γιατι η μοιρα εχει τον τροπο να ξαναμπαινει στην πορεια της μπλα μπλα μπλα και πως στην τελικη θα παει στο big gig in the sky. Και για να του δωσει πραδειγμα, εβλεπε και αυτη πως θα πεθανει ενας, αλλα δεν εκανε τιποτα να τον προειδοποιησει γιατι ηξερε πως πολυ απλα την επομενη θα τον παταγε ταξι και την παρεπομενη θα πηγαινε απο κοψιμο του δαμνεησιον και και και…

[SPOILER]Τότε που είχε πάει να πάρει το δαχτυλίδι, έτσι;

Και αυτή υποθέτουμε πως είναι η μάνα του Φαραντέυ, έτσι;

Και δεν έχει σχέση με τη χασάπισα:P[/SPOILER]

σουτ, ανατρίχιασα :o

Η χασαπισσα ειναι εκεινη που πηγε ο Μπεν να της αφησει το πτωμα του Λοκ και οταν μπηκε ο Μπεν στο μαγαζι,εκοβε κρεας.

hahaha στραβομαρα ρεε… η μια ειναι τσατσογρια και η αλλη ξανθια χασαπισσα

Listening to: Automatic Loveletter - Hush
via FoxyTunes

Ντάξει ρε παιδιά, σε ταινίες δε συγκρατώ χαρακτήρες εύκολα:oops:

Λοιπόν τα είδα και εγώ…την γιαγιά την αναγνώρισα αμέσως καθώς είχα πρόσφατα σε recap το στορυ με τον Ντεζ…από ότι φαίνεται είναι μεγάλο κεφάλι των others πιθανά να σχετίζεται και κάπως με τον Jacob…το λέω λόγω της υπακοής του Μπεν προς αυτήν βάσει ιεραρχίας…Από τον τρόπο που γράφει τις εξισώσεις στο πινακάκι φαίνεται να μοιάζει με την μάνα του Φαραντέι αλλά θα είναι κ πολύ προφανές αυτό…Το ταξίδι στο χρόνο μύριζε απο την ώρα που έγινε η "εξαφάνιση¨του νησιού…βέβαια και εγώ μπερδέυω λίγο τα μπούτια μου με timetravels και θα παρακαλούσα τους θετικούς επιστήμονες του φορουμ να βοηθάνε στις απορίες των κοινών θνητών…Η αρχή με Μαρβιν και Φάραντέι στην Ορχιδέα ήταν κορυφαία…Τώρα ο Χιόυγκο μάλλον έκανε πατάτα…από ότι φαίνεται τα σκούρα ήδη ξεκίνησαν για αυτούς που έμειναν πίσω οπότε μάλλον είναι αναγκαία η επιστροφή όλων…

Ελπίζω να λύσω κάποιες απορίες:

[SPOILER]Ακριβώς! Θα έπρεπε στη 2η σεζόν να θυμόταν κάπως ότι το είχε ξαναδεί. Αν και σου λέω, ο Ντεσμοντ είπε κάτι πολύ σημαντικό: Αυτό που είδε όταν ξύπνησε ήταν κάτι σαν ανάμνηση / όνειρο. ¶ρα ίσως να μη μιλάμε για time traveling με τη στενή έννοια του όρου, αλλά για ταξίδι του μυαλού.

Όσο για τα υπόλοιπα. Θεωρητικά, μπορούν να υπάρξουν ταξίδια στο χρόνο. Απλά για να φτιάξουμε μία χρονομηχανή, θα χρειαζόταν άπειρη ενέργεια (αν πρόσεξες, στην αρχή του πρώτου επεισοδίου, αυτός της Ντάρμα λέει ότι ίσως εκεί που υπάρχει ο τροχός, να υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ενέργεια… :wink:).
Από 'κει και πέρα. Αν φτιάχναμε σήμερα τη χρονομηχανή αυτή, δε σημαίνει πως θα μπορούσαμε να πάμε όπου θέλαμε στο παρελθόν. Αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε, θα ήταν στο μέλλον, να ταξιδέψουμε πίσω, αλλά μέχρι και την ημερομηνία που άρχισε να λειτουργεί η χρονομηχανή αυτή! Όχι πιο παλιά!!! Οπότε, υποθέτω, πως αν όντως η Ντάρμα βρήκε τον τρόπο να διαχειρίζεται την ενέργεια του Νησιού, φτιάχνοντας μία χρονομηχανή, αυτοί που θα τη χρησιμοποιήσουν δε θα μπορούν να ταξιδέψουν πιο πριν από τη στιγμή που έγινε η χρονομηχανή. Για αυτό πιστεύω πως οι τυπάδες που έπιασαν την Τζούλιετ και τον Σώγιερ είναι της Ντάρμα, και όχι παλαιότεροι :wink:

Όσο για τα ταξίδια στο μέλλον, πρακτικά μπορεί ο καθένας να τα κάνει, αρκεί να κινηθεί με ταχύτητες πλησίον αυτής του φωτός (κάτι το οποίο βέβαια θα είχε καταστροφικές συνέπειες για το σώμα…). Ή γενικά ας πούμε τεράστιες ταχύτητες. Αυτό που συμβαίνει όταν κινείσαι με τεράστιες ταχύτητες, είναι ότι για σένα μειώνεται η ροή του χρόνου (Θεωρία Σχετικότητας): Οπότε, για τους υπόλοιπους (που δεν κινούνται με την ταχύτητά σου) έχουν περάσει πχ 10 χρόνια, αλλά για σένα (που ο χρόνος κυλάει πιο αργά) μόλις 5-6 ώρες!

Όσον αφορά τώρα στο ερώτημά σου, έχω την αίσθηση πως δεν έχει νόημα το “ποιος είναι ο κανονικός εαυτός σου”. Είσαι πάντα ο ίδιος, απλά τη μία είσαι στο τώρα, την άλλη στο παρελθόν.[/SPOILER]

[SPOILER] Πρωτη φορα ακουω πως τα ταξιδια στο παρελθον εχουν να κανουν με το ποτε κατασκευαστηκε η χρονομηχανη. Ενδιαφερουσα θεωρια και λογικοτατη θαρρω.

Twin Paradox φορ δε γουιν :stuck_out_tongue:

Οσο για την αναμνηση του Ντεζ, ο ιδιος ο Φαραντεη είπε πως ειναι ξεχωριστος οποτε δεν θελω να τον παιρνω για μετρο σύγκρισης με τους αλλους.

[/SPOILER]

Listening to: Seventh Wonder - Welcome To Mercy Falls
via FoxyTunes

Παντως εγω πιστευω πως τα βελη ηρθαν απο αυτοχθονες του νησιου(η κατι τετοιο τελος παντων) γιατι αν παρατηρησατε στο πρωτο επεισοδειο στο 2.30 περιπου ο marvin λεει για τον σταθμο arrow και hostile indigenous population…
ps παιζει να ναι και πατατα αλλα αυτοι που πιασαν sawyer και juliet υπαρχει περιπτωση να ειναι οι συνεργατες της rousseau???

Παίζει αυτό που λες γιατί και αυτοί ήταν ομάδα και ίσως δικαιολογείται η όμοια αμφίεση…εξάλλου έχει ακουστεί ότι στο 5ο κύκλο θα αποκαλυπτόταν η ιστορία της Ρουσσό.
Επίσης κάτι που δεν ειπώθηκε είναι η σκηνή με το Ρίτσαρντ που δίνει την πυξίδα στον Λοστ…νομίζω έχει σχέση με τα αντικείμενα που έπρεπε να διαλέξει ο Λοκ μικρός γιατί μέσα σε αυτά υπήρχε και πυξίδα…Ισως αυτό έπρεπε να διαλέξει ο Λοκ και όταν διάλεξε το μαχαίρι τα πήρε ο Ρίτσαρντ…ίσως να του έδειχνε κάποια σύνδεση με την στιγμή αυτή στο μέλλον που τελικά θα του έδινε την πυξίδα για αυτό τον ρώταγε ποιο από αυτά έιχεσ στην κατοχή σου…

Παρα πολυ σωστο αυτο που λες.

Ο Ριτσαρντ επισης του λεει,οταν ρωταει ο Λοκ που ηξερε οτι ειχε πυροβοληθει και πως να τον βρει,“Εσυ μου τα ειπες Τζον”.Δηλαδη ο Λοκ σε επομενο ταξιδι στο χρονο ισως πει στον Ριτσαρντ τι να κανει για να τον σωσει

[SPOILER]Ναι αλλά γιατί οι συνεργάτες της Ρουσώ να πουν “Στο νησί μας;” :-k

Επίσης, μόλις μου ήρθε τρελή φλασιά!!! Πριν έλεγα πως ο Λοκ θα έπρεπε να θυμόταν ότι είχε δει το αεροπλάνο στο παρελθόν… Ε ΚΙ ΟΜΩΣ! Το θυμόταν! Αφού πριν πάει να το ψάξει στη 2η σεζόν, είδε όραμα με το αεροπλάνο να πέφτει… οπότε το όραμά του, ήταν σαν το όραμα / ανάμνηση του Ντέσμοντ!!![/SPOILER]