8O όντως! ρε Cozy με τόσες φορές που τα έχεις δει και με συνδυασμό τη lostpedia έχεις κάνει διατριβή… :thumbup:
Δεν τα εχω δει ακομα παρολο που τα εχω κατεβασει
Καμμενο κορμι.
Τολκκι,γιατι αγορι μου?
Ναι, θα γίνω επαγγελματίας Λοστολόγος
Ο Κοζη ελυσε το μυστηριο το Λοστ.
Μολις ειδα τη σκηνη με τον Ντεσμοντ να ξυπναει απο ονειρο στο οποιο ειχε δει ολα αυτα που του ειπε ο Φαραντει σκεφτηκα πως γι αυτο το λογο ειδε το ονειρο ο Λοκ στο παρελθον με το αεροπλανο οσο ακομη ζουσε ο Μπουν.Ισως εχει καποια δραση σαν deja vu το χρονοταξιδι.Προφανως τα ταξιδια στο χρονο επιδρουν με καποιο μυστηριο τροπο ωστε οι μεταφορες τους σ αυτον να μετατρεπονται σε ονειρα η οραματα.Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη.Οσο για τα βελη πιστευω κι εγω οπως προαναφερθηκε πως ισως ειναι απο τους αυτυχθονες του νησιου.Ομως αν σε αυτους ανηκουν ο Ριτσαρντ και η μυστηρια γρια Χοκινγκ,δεν θα επρεπε να γνωριζουν ηδη την παρουσια των ναυαγων εκει,αλλα και τη χρησιμοτητα τους?Ποιος ο λογος λοιπον να θελησουν να τους σκοτωσουν?Αυτο το τελευταιο τωρα μου ρθε γι αυτο μπορει και να μην πολυστεκει.Εγω παντως εχω μια απορια ψιλοασχετη με τα δυο πρωτα επεισοδια του 5ου κυκλου.Εν τελει,με ποια σκοπιμοτητα εκανε η Νταρμα το πειραμα της στο συγκεκριμενο νησι?Τι ηθελε να πετυχει?Και ειμαστε σιγουροι οτι η Νταρμα υπηρξε εκει στο παρελθον η μηπως ταξιδεψε εκει απο το μελλον για να λυσει καποια παγκοσμια ας πουμε προβληματα με το αντικειμενο της αναζητησης της?Για παραδειγμα ξερω γω,οικολογικα ας πουμε προβληματα τα οποια στο μελλον ειναι κρισιμα κι αν το πειραμα δεν πετυχει,τοτε “god help us all” οπως ειπε και η Χοκινγκ στην τελευταια σκηνη?Μηπως διακυβευεται κατι τετοιο?Ενταξει,τωρα καηκα τελειως.Δεχομαι σχολια καψιματος κ κατακραυγη.Σορι που σας φορτωνω ψιλοακυρες σκεψεις,αλλα εχει κολλησει το μυαλο μου σ αυτη τη σειρα.ΖΗΤΩ ΤΟ LOST!!!Ας χτισουμε ενα ναο να προσκυναμε την εικονα του Λοκ(Θεος ο ανθρωπος).
Σποηλερ.
Όλες τις σεζόν έκανε σποϊλ ο από πάνω
χαχαχαχα. Πολλα και ενδιαφεροντα αυτα που ειπες olia_muse και ιδιαιτερα το τελευταιο:lol:. Παντως νομιζω οτι και ο sawyer αξιζει μια τετοια τιμη εχει πει απιστευτες ατακες. Τα ειδα και εγω τα επεισοδια και τα σπανε… οσο για τη γρια με καλυψαν οι προλαλησαντες αλλα αυτος ο μπεν ασο κι να παριστανει τον καλο δεν με πειθει ειναι μεγαλο καθικι… και οτι δεν προσπαθει να τους παει πισω για το καλο τους κλπ κλπ η γ κανενα αλλο λογο παρα μονο για να κερδισει τον γουιντμορ. εδιτ: σιγα σιγα εξελησεται σε καυτο τοπικ αυτο. Γα να μαζευομαστε σιγα σιγα ολοι οι καμμενοι του λοστ… :lol:
Σορι για το σποηλερ που αναφερατε.Προσπαθησα να το κανω ετσι,αλλα δεν τα καταφερα.Μαλακια μ,ε?Τι να κανουμε?Δεν μου ειχαν εμφυτευσει ιντερνετικες γνωσεις οταν γεννηθηκα κι ισως ειμαι πια πολυ μεγαλη για να τα συνηθισω.Anyway,αν χαλαει την “κρυμενη” σειρα των αποκαλυψεων,σβηστε την παρατηρηση μου γαιτι εγω δεν εχω ιδεα πως να το κανω!Και παλι σορι.Μπαινω στη σκεψη σας.Ολοι οι ασχετοι εδω μαζευτηκανε?Τι να κανω?Θα μαθω σιγα σιγα αλλα μην τα παιρνετε!
πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι, δε γίνεται να συνδέονται τέτοιες λεπτομέρειες του 2ου ή 3ου κύκλου πχ. με του 5ου (βλ. πχ. όραμα Λοκ με αεροπλανάκι - όπου παίζουν ρόλο μέχρι και μικροφράσεις που ίσως εκείνη την ώρα δε θεωρούμε σημαντικές) χωρίς να προχωράνε με κάποιο πλάνο! οπότε δε θα είναι απάτη
Τα είπες όλα σε 3 γραμμές…
Λεπόν, μόλις τελείωσα και το 2ο. Έβριζα την otenet 2 μέρες τώρα που δεν είχα internet και δεν μπορούσα να κατεβάσω τα επεισόδια…
[SIZE=“7”]ΕΠΟΣ ΛΕΜΕ[/SIZE]
Τίποτ’ άλλο.
Ουφ τα ειδα και διαβασα οτι ποσταρατε. Ουσιαστικα γραψατε ολες τις σκεψεις-θεωριες που ειχα κι εγω.
[SPOILER]Γι’αυτο οσο ενδιαφερον και να ειναι σε μια ταινια/σειρα τα time travels, παντα με εκνευριζουν στο τελος. Ελπιζω να εχουν “δεμενη” ροη αλλιως θα το χασουμε τελειως…Το Λοστ ειναι μια ουτως ή αλλως μπερδεμενη σειρα, με τα ταξιδια στο χρονο θα αρχισω να κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο.
Παντως δεν θεωρω οτι τα ταξιδια ειναι μονο εγκεφαλικα, οπως στην περιπτωση του Ντες και των πειραματων του Φαραντεη. Αν και παρατηρουμε κοινα συμπτωματα οπως το αιμα της Σαρλοτ, σιγουρα υπαρχουν διαφορες.
Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Μπεν μετακινησε το νησι τοσο ελαφρα τη καρδια αφου ηξερε(απο οτι φαινεται) ολες τις συνεπειες και τις συνεχομενες μετακινησεις στον χρονο. Μαλλον ολο αυτο προσπαθουν να διορθωσουν, καθοτι αφου στο νησι υπαρχει τεραστια ενεργεια, η μετακινηση του στον χρονο ισως προκαλεσει κατι πολυ πιο τρομαχτικο απ’οτι απλα τον θανατο οσων βρισκονται σε αυτο.:-s
Οι τυποι που επιασαν τον Σωγιερ και την Τζουλιετ, εγω πιστευω οτι ειναι της Νταρμα.
Η Ρουσσω και η ομαδα της θυμιστε μου λιγο πως βρεθηκε στο νησι…;:-s[/SPOILER]
Καλη σκεψη αλλα δεν νομιζω. Αλλωστε η Νταρμα ουσιαστικα απετυχε, ηρθαν οι αλλοι, πολλοι σταθμοι της καταστραφηκαν, αρα οτιδηποτε κι αν εκαναν εκει δεν νομιζω να ηταν τοσο σημαντικο οσο αυτο που ανεφερε η Χοκινγκ.
Ναι, αλλα για να τα θυμομαστε ολα πρεπει να ειμαστε 24/7 με την σκεψη του τι γινεται στο Λοστ.
γενικά είναι λίγο μπέρδεμα η όλη κατάσταση.πιστεύω ότι θα αρχίσουν να αποκαλύπτουν γιατί είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα.άρχισε καλά η season και θα είναι ακόμα καλύτερη από ότι λένε…
όταν είδα τα 2 episodes στο τέλος είπα ένα WTF για όλα όσα είδα…
Now playing: Anathema - Angelica
via FoxyTunes
Η Ρουσώ με την ομάδα της βρίσκονταν σε επιστημονική αποστολή στον Ειρηνικό, όταν το πλοίο τους έπιασε σήμα που μετέδιδε συνεχόμενα τους “αριθμούς”. Βρήκαν από που προερχόταν το σήμα και πήγαν να ελέγξουν… και εκεί (στο νησί), σύμφωνα με τη Ρουσώ, 5 από τα μέλη της ομάδας της αρρώστησαν, με την ίδια να αναγκάζεται να τους σκοτώσει για να μην υποφέρουν! (κάτι που σημαίνει ότι αυτοί που έπιασαν Σώγιερ-Τζούλιετ ΔΕΝ είναι η ομάδα της Ρουσώ, αφού βλέπουμε ότι ο ένας σκοτώθηκε από το μαχαίρι του Λοκ…)
γεια σου ρε λοστακια κοζυ.! να γραφεις για λοστ να σε διαβαζω για ωρες. αλλη μια ταπεινη κολλημενη κι εγω.
μου λυσατε αρκετες αποριες εδω μεσα ουλοι σας.
Cozαρε:
α) ταξίδια πίσω στο χρόνο δεν υπάρχουν. Κι αυτό παράδοξο είναι κι όχι μόνο για τη μηχανή του χρόνου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις το παρελθόν, αλλά όχι να ταξιδέψεις και να ενεργήσεις σε αυτό
β) Το νησί μετακινήθηκε στο χώρο. Δεκτόν και science fiction. Το νησί όμως πώς άλλαξε και θέση; Και η αλλαγή της θέσης του δε συνεπάγεται και αλλαγή της θέσης των φυσικών κορμιών των ηρώων πάνω στο νησί κι όχι μόνο της σκέψης τους;. Αν τη χρονική στιγμή Τ(0) έγινε η μετακίνηση του νησιού, τότε τη χρονική στιγμή Τ(0+ΔΤ) που βρίσκονται ο Λοκ, ο Σόγιερ και οι λοιποί;
γ) Το αεροπλάνο λειτούργησε ως “σταθερά” στον Λοκ, οπότε τώρα μόνο οι μύτες των Φάραντεϋ και Λοκ δεν κινδυνεύουν;
[SPOILER]Τα ταξίδια στο χρόνο πίσω δεν έχει αποδειχθεί αν μπορούν να υπάρξουν ή όχι. Οι εξισώσεις του Αϊνστάιν για τη σχετικότητα πάντως επιδέχονται λύσεων που δικαιολογούν τα ταξίδια πίσω στο χρόνο (και έχουν να κάνουν με την εκμετάλλευση των μαύρων τρυπών!).
Το νησί μετακινήθηκε (μάλλον) μόνο στο χρόνο. Αυτοί που το έβλεπαν από το ελικόπτερο, έπαψαν να το βλέπουν, όχι επειδή μετακινήθηκε και στο χώρο, αλλά επειδή έχοντας μετακινηθεί χρονικά, χωρίς η γη να έχει πάψει να κινείται, στο σημείο που βρισκόταν το νησί, τώρα απλά βρίσκεται ένα κομμάτι του ωκεανού.
Όπως και να’χει… έλεος… για επιστημονική φαντασία μιλάμε! Star Wars δεν έχει δει κανείς; :p[/SPOILER]