Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Tι ατακα?

Για τα ταξίδια στο χρόνο. Πιασαν ένα σήμα που έπαιζε μουσική και λέει του Σαγιντ “Ακουγεται κοντά”. Αυτός απαντάει “Μπορεί να είναι απο οπουδήποτε” και λέει ο Χερλι “ή απο οποτεδήποτε”

Κι εγώ το πρόσεξα αυτό, πράγματι. Πρέπει να τα ξαναδούμε από την αρχή μου φαίνεται:p

Καλα αμα είμαι σπίτι δεν το συζητώ ότι χαλαρα τα ξαναβλέπω, έτσι κι αλλιώς δεν έχει και τίποτα άλλο. Μου αρέσει να βλέπω πράγματα που δεν είχα παρατηρήσει και ασχοληθεί, όπως το στρατιωτικό μαχαίρι που είχε βρεί η Αννα και το έδειχνε στον Γκουντγουιν. Κάτσε μην έχει και καμιά τραγική ειρωνία και ήταν και δικό του τελικά…

Το “από οποτεδήποτε” ισχύει πάντως και χωρίς τα ταξίδια στο χρόνο, καθώς τα μακρά κύματα (στα οποία λειτουργούν κυρίως οι ασύρματοι) ταξιδεύουν μακριά και για πολύ καιρό, και όντως δεν αποκλείεται αυτό που λαμβάνουμε να έχει εκπεμφθεί αρκετό καιρό πριν, ή από κάπου πολύ μακριά. Βέβαια το να ακούγεται τόσο καλά και μετά από μήνες θα ήταν εξωπραγματικό, αλλά λέμε τώρα :stuck_out_tongue:

χαριτωμενο

Μετά από πολλή προσπάθεια χαμογέλασα. Λίγο :stuck_out_tongue:

ο χέρλι ήταν γαμ@τος!

ο μονος γαματος θα προσθεσω…
αυτος ο smolesiuk στο youtube τελικα ειναι μεγαλος θεουλης!Τοσο θεουλης που αρχισα να βλεπω οτι βιντεο εχει στο channel του σχετικο με lost…καψιμο

Ρε παιδιά βρήκατε το σημερινό?όλα μιλάνε για fake αρχεία και password protected…έχετε βρει κάτι?

Τα password protected ειναι rar,αρα μουφες.Ακομα δεν εχει ανεβει απ’οτι φαινεται…

ναι, τπτ προς το παρόν. αφού δεν έχει βρει τπτ το κατεβαστήρι μου από μόνο του δλδ, δεν έχει βγει ακόμα…

Βγηκε στον greek-tracker,αλλα μονο η εκδοση 1.09 GB.

Αρα σε λιγο θα το εχουμε και στους ελευθερους trackers λογικα.

για να σας φτιαξω και ιδιαιτερα τον tyler,σε φορουμ διαβασα πως οσοι το ειδαν λενε απο τα καλυτερα επειδοδια στη σειρα το καινουριο…ωραια,εχω κρατησει και το τελευταιο,θα δω 2-3 στα καπακια την αλλη βδομαδα…

ωπ, ξεκίνησε το mastroska πριν 1 ώρα, τώρα το πήρα είδηση :!: άρα από eztv πρέπει να υπάρχει

Ναι,το mkv ανεβηκε απο mininova και piratebay.Ορματε!

Thanx Lupin!To eztv έχει ανέβει?ακόμα δεν το βρίσκω…

Τo mkv που ειπαμε η eztv το ανεβασε.

Μονο αυτη η εκδοση κυκλοφορει μεχρι στιγμης.

Σόρρυ θεριο…εννοούσα το 350άρι mb όχι την έκδοση του 1,09 gb…άρα τίποτα ακόμα…παράξενο…

και εγώ άρχισα να ψάχνω αλλά βρήκα μόνο την μεγάλη version…απλά περιμένουμε:-k

Now playing: Savatage - When The Crowds Are Gone
via FoxyTunes